1.1.1970 CIBO MATTO 1.1.1970 Ιταλικές γεύσεις στο μπαλκόνι με θέα την πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά
1.1.1970 ZAMBRI 1.1.1970 Στo Zambri μπορεί κανείς να τσιμπολογήσει ό,τι του αρέσει, από ένα brunch με ελληνική κατεύθυνση μέχρι πιάτα ημέρας εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, σε ένα ωραίο, κλασικό εστιατόριο.
1.1.1970 HYDE 1.1.1970 Στο εσωτερικό ενός νεοκλασικού πέτρινου κτιρίου που χρονολογείται από το 1830, γνωστό και ως «Πύργος της Κηφισιάς» βρίσκεται το Hyde. Στο τιμόνι του βρίσκεται ο Μάνος Γαλανός, ο οποίος φιλοδοξεί να δημιουργήσει την απόλυτη «κρυψώνα» για καφέ, νόστιμα πιάτα (ξεχωρίζει η πίτσα με πελαγίσιο τόνο και τα mini burgers με καραμελωμένο κρεμμύδι) και δημιουργικά cocktails καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
1.1.1970 CHAPΤΕR 1.1.1970 Φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες που αντιμετωπίζονται με σεβασμό στο μαγείρεμα κυριαρχούν στο μενού του μικρού και ζεστού Chaπter. Οι ελληνικές συνταγές παίρνουν γεύση από ασιατικές και μαροκινές επιρροές καταλήγοντας στην δημιουργία πραγματικά γευστικών πιάτων όπως η ρεβιθάδα με σαρδέλες σχάρας και τα dumplings με χοιρινό μπούτι και σάλτσα φρικασέ.
1.1.1970 ESTUDIO GALLERY 1.1.1970 Στον χώρο διοργανώνονται εκθέσεις και εκδηλώσεις εικαστικών τεχνών, χειροτεχνίας, κεραμεικής, φωτογραφίας, παρουσιάσεις βιβλίων, κ.ά. Η γκαλερί διαθέτει πωλητήριο με μόνιμη και συνεχώς ανανεούμενη συλλογή από επιλεγμένα είδη χειροποίητων αντικειμένων.
1.1.1970 ESTRELLA ΚΗΦΙΣΙΑ 1.1.1970 Σε ένα αγαπημένο σημείο, στην καρδιά της Κηφισιάς, μέσα σε ένα νεοκλασικό εμπορικό κέντρο δημιουργήθηκε το νέο Estrella που κρατώντας το κλασσικό του μενού έχει εμπλουτιστεί με νέες επιλογές όπως το κατακόκκινο κρουασάν jezebel που σερβίρεται με κρέμα μασκαρπόνε, μαρμελάδα τριαντάφυλλο και σοκολάτα φράουλα και μια σειρά από premium pancakes.
1.1.1970 PANDELI 1.1.1970 Από τον πατέρα στον γιο και τώρα στα εγγόνια του μάγειρα Παντελή, ο οποίος το 1900 διατηρούσε το διασημότερο εστιατόριο στην Πόλη. Η διακόσμηση αναδίδει πολίτικο άρωμα, με πολλά στοιχεία του αδελφού καταστήματος. Η κουζίνα χρησιμοποιεί πολλά μπαχαρικά και ισορροπεί ανάμεσα στην κλασική προσέγγιση και την grill εκδοχή.
1.1.1970 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ 1.1.1970 Το εστιατόριο Ζεϊμπέκικο στην Κάτω Κηφισιά στηρίζει τη φιλοσοφία του στο κλασικό ελληνικό έδεσμα, το σουβλάκι. Τα αδέλφια Γιώργος και Κώστας Τσιλιγκίρη, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στα premium και dry aged κρέατα μέσα από τα εστιατόριά τους «Τηλέμαχος», δίνουν μια μερακλίδικη άποψη του προσφιλούς ελληνικού street food.
1.1.1970 ΚΑΤΣΑΡΙΝΑ 1.1.1970 Η ταβέρνα Κατσαρίνα στην Κηφισιά είναι ένας από τους μύθους των βορείων προαστίων. Το ίδιο και η σταβλίσια μπριζόλα της. Πληθωρική, από ντόπιο κρέας, παραμένει σταθερή αξία, όπως και η μπριζόλα γάλακτος. Η ελληνική κουζίνα της σερβίρει γεύσεις οικείες.
1.1.1970 Π BOX 1.1.1970 Λιτό, μικρό, αλλά πολύ προσεγμένο εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα, που λειτουργεί υπό τη γαστριμαργική μπαγκέτα του Χριστόφορου Πέσκια. Conceptual fusion με γεύσεις από την Ελλάδα, την Ιαπωνία αλλά και αλλού. Διαθέτει και τραπεζάκια έξω.
1.1.1970 LA GABINOTECA 1.1.1970 Το La Gabinoteca λοιπόν ήρθε και στην Ελλάδα από τη Μαδρίτη. Ξεκινά από νωρίς το πρωί με καφέ, συνεχίζει αργότερα με κρύα πιάτα και αργότερα αποκτά ύφος bar με κλασικά -και όχι μόνο- cocktails, αρκετά από τα οποία έχουν ισπανικές επιρροές.