ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2013 | 11:02

Κρυφή σχέση...

Γεια σας! Κατάγομαι απο μια πόλη της Ελλάδας, είμαι 18 ετών και εδώ και 8 μήνες αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα που στην αρχή βεβαία νομιζα οι δε με πείραζε! Λοιπόν,έχω σχέση με έναν άντρα 30 ετών, βασικά κρυφή σχέση!το επιλέξαμε και οι δύο στην αρχή, πάντα βρισκόμασταν σπίτι του ή στο μαγαζί του. μεχρι καποιο χρονικό διαστημα δε με πειραζε γιατι ειχα μια σχεση με ενα παιδι της ηλικιας μου 2 χρονια και και αυτο εφυγε απο τη ζωη, και απλα ηθελα καποιον τωρα που δεν θα επρεπε να δεθω ξανα, να ομως που δεθηκα!Αυτος δεν θελει να κανουμε σχεση κανονικη αν και εδω που τα λεμε και εγω δεν ειμαι πολυ σιγουρη αν θελω, αυτο που θελω ειναι να ειναι δικος μου και συνεχεια νοιωθω οτι παιζει με αλλες και εμενα με εχει καθαρα για να κανουμε ερωτα τιποτα παραπανω.. με αγαπαει λεει με θελει περναει καλα μαζι μου αλλα δεν θελει να αλλαξουμε κατι στη σχεση μας γιατι βλεπει οτι ουτε εγω θελω να πουμε οτι εχουμε σχεση! Κ αι παντα βαζει μπροστα εμενα δηλαδη επειδη εγω δεν θελω να το πουμε κλπ!Ειχα βρει ενα μηνυμα στο κινητο του (ναι το εψαξα, κατινια? ναι ακτινια καλυτερα κατινα παρα να σε κοροιδευει ο αλλοσ!) το οποιοπ μηνυμα ηταν απο καποια Χ κοπελα και ελεγε οτι ''τον αγαπαει οτι θα τα πουμε αυριο σε θελω '' οταν του το ειπα μου ειπε οτι η καθεμια μπορει να στελνει οτι θελει δεν εχει σημασια , σημασια ειναι οτι εγω θελω εσενα!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ το ζητουμενο ειναι οτι εγω εχω πλεον εξαρτηση απο τον τυπο αυτο, δεν μπορω να πω τελος ενω ΞΕΡΩ οτι ΠΡΕΠΕΙ γιατι ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ αλλα δεν μπορω να βρω τη δυναμη!Ειμαι σιγουρη οτι αν γνωριζα καποιον αλλον που να μου προσφερε κατι παραπανω και να ηταν πιο κοντα στην ηλικια μου θα του ελεγα τελος! αλλα τωρα? τι να κανω? θελω μια λυση! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΤΩ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ή φεύγεις ή τα λούζεσαι!!!Φυσικά και παίζει με άλλες!!!!Και το πιο φυσικό θα ήταν να παίζεις και συ!!!!18 χρονών είσαι!!!Και αφού ούτε εσύ θες να το πεις σχέση τι τρώγεσαι;Ή πέρνα καλά ή φύγε!ΥΓ. Απορία: Τώρα που κοίταξες το κινητό και έγινες κατίνα σημαίνει ότι αυτός δεν σε κοροϊδεύει;Γιατί δεν το κατάλαβα αυτό το "καλύτερα κατίνα παρά να με κοροϊδεύει".

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ