ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2018 | 03:44

ΥΠΝΟΣ

Γεια σε ολους ελπιζω να εχετε ενα ομορφο ξημερωμα! Λοιπον εμενα το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κοιμηθω. Ενω μπορει να νυσταζω πριν τις 4 δε με πιανει ο υπνος καιβετσι ξυπναω κατα τη μια κουρασμενη και χανω ολη τη μερα μου.Σιγουρα δεν περναω και την καλυτερη φαση της ζωης μου(στεναχωριεμαι κυριως που δεν εχω κανει ποτε σχεση και σεξ ακομα μου λειπει η συντροφικοτητα βασικα και που δεν εχω πτυχιο συν καποια προβληματα υγειας στην οικογενεια κ γενικα προσπαθω να τα βρω με τον εααυτο μου) αλλα κοντευω να κλεισω χρονο στο ασκοπο ξενύχτι στα σοσιαλ και στο να χαζευω τις "αξιοζηλευτες" ζωες των αλλων που ξερω οτι μονο αξιοζηλευτες δεν ειναι και πως μονο κακο μου κανει...δε ξερω νιωθω και λιγο εθισμενη σ αυτά.(αν καποιος ξεκοψε αποτελεσματικα ας πει καμια συμβουλη) Ο λογος ειναι οτι θελω να ξυπναω νωρις και ξεκούραστη για να διαβαζω μπας και παρω το πτυχιο μου που ειναι και ενα μεγαλο αγχος. Εχετε καμια συμβουλη;; τι κανετε εσεις και σας παιρνει ο υπνος;; εγω νιωθω οτι ειμαι σε εναν φαυλο κυκλο: ξενυχτι=οχι ξυπνημα=οχι διάβασμα=οχι πτυχιο=κομπλεξ=αγχος=ζωη χαμενη. Δε ξερω τι επηρρεαζει τι και ισως να μην ειναι ετσι η σειρα της αλυσιδας/κυκλου μου αλλα ναι στην τελικη εδω και 1χρονο και, νιωθω πως δεν κανω τιποτα, δεν εχω κανει δλδ και πολλα και ειμαι 23 και θελω να ζω τη ζωη!
2
 
 
 
 
σχόλια
Σταμάτα να ασχολείσαι με τα social media τόσο πολύ. Μην καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες καφεΐνης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις νωρίς για ύπνο έχοντας φάει ελαφριά κι ίσως έχοντας πιει κάτι χαλαρωτικό (γάλα με μέλι, χαμομήλι, βαλεριάνα κτλ). Επισκέψου νευρολόγο και μίλησε του αναλυτικά για το πρόβλημα σου.
Κορίτσι μου Μήπως έχεις κατάθλιψη; ενα από τα συμπτώματα της είναι οι διαταραχές ύπνου. Διαβάζω και ο,τι έγραψες πριν . Κοίταξε με προσοχή αυτό το θέμα.