ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2018 | 01:40

Πρόβλημα

Γεια σας, θα γίνω σύντομη . Βγαίνω με κάποιον λίγο καιρό και όχι συχνά , κάθε φορά κοιμάμαι σπίτι του, το τελευταίο καιρό γύρισε ο αδελφός μου και με έχει πει ότι αν θέλω να κοιμάμαι εκεί να τον γνωρίσει αλλιώς δεν θα κοιμηθώ μαζί του ποτε ξανά , του έχω πει ότι σχέση δεν έχω . Είμαι 19 και με αυτόν που βγαίνω είναι μεγαλύτερος ....Τον αδελφό μου τον φοβάμαι , όμως από την μια λέω από μέσα μου όταν ξανά βγω δεν θα ακούσω τον αδελφό όμως ξέρω πως μετά δεν θα ξαναβγώ γενικά ...από την άλλη σκέφτομαι να βγαίνω κ να μην κοιμάμαι εκεί (ομως θέλω τόσο πολύ να μένω τα βραδια ) αλλά τουλάχιστον θα ξανά βγω αν δεν μείνω . Τι να κάνω ....φοβάμαι , και οι δικοί μου δεν φέρνουν αντίρρηση στον αδελφό μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι είσαι 19 δεν παιζει κάποιο ρόλο? Λέω εγώ τώρα...Τι θα σε κάνει δηλαδή ο αδερφός σου? Θα σε κλειδώσει μέσα στο σπίτι λες και είσαι 10 χρονών? Πες του απλά ότι έχεις μια σχέση,δεν θες να του τον γνωρίσεις ακόμα αλλά όταν έρθει η ώρα και να μην ανακατεύετε τόσο πολύ με την δικιά σου την ζωή,απλά τα πράγματα!
Ακόμη και να με κλειδώσει , μπορεί επίσης την ώρα που βγσινω να κατέβει και με το έτσι θέλω να τον μιλήσει εφόσον εγώ δεν θέλω να τον γνωρίσει από την στιγμή που δεν είμαστε σε σχέση .