ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2018 | 22:23

Τι να φταίει

Καλησπέρα παιδιά έχω παρατηρήσει κάμποσες φορές καθώς και σήμερα ότι μυρίζουν οι μασχάλες μου και να φανταστείτε κάνω καθημερινά μπάνιο και βάζω αποσμητικό.το θέμα τώρα είναι ότι αν βρίσκομαι κοντά με άλλους θα έρχομαι σε δύσκολη θέση συν ότι σε λίγες ημέρες θα βγω ραντεβού με κοπέλα και έχω αρχίσει να φόβαμαι μην ξανασυμβεί τι προτείνεται να κάνω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αδερφε εχω το ιδιο θεμα, χειμωνα καλοκαιρι!Αποσμητικα κλπ χημικα τεχνικα σκευασματα δεν χρησιμοποιο για λογος υγειας!Δοκιμασε να κοντοκουρεψεις τις τριχες, (διοτι συγκρατουν τα βακτηρια οπου προκαλουν την κακοσμια) και επειτα απο ενα καλο μπανιο, σταξε μερικες σταγονες φρεσκου λεμονιου στην παλαμη και επειτα αλοιψε τις μασχαλες.(Η οξυτητα που εχει το λεμονι σκοτωνει τα βακτηρια)Την συνταγη την βρηκα στο google.Ακομα θα σου πρωτεινα να τις πλενεις με φυσικο σαπουνι.
Συμφωνώ απολύτως με τα 2 πρώτα σχόλια. Αρχικά ξεκίνησε αγοράζοντας ένα αποσμητικό από το φαρμακείο, εξηγώντας ότι θες κάτι δυνατό και με διάρκεια. Ένα τριμάρισμα στις τρίχες της περιοχής θα βοηθήσει την ποσότητα συγκέντρωσης ιδρώτα. Τέλος, επισκέψου έναν ενδοκρινολόγο, προκειμένου να σου απαντήσει με βεβαιότητα αν η έντονη οσμή είναι αποτέλεσμα κάποιου προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπιστεί. Πάντως μην ανησυχείς, καθώς (αν και δεν μας αναφέρεις την ηλικία σου), οι ορμονικές αλλαγές, κυρίως στις μικρότερες ηλικίες, φέρνουν παροδικά τέτοιου είδους προβλήματα. Σίγουρα όμως, αυτές είναι και οι μοναδικές λύσεις.
Αποτριχωση-κοντεμα τυχον τριχων καθώς δεν αναφέρεις κατι τέτοιο. Σίγουρα κανει διαφορά. Δοκίμασε και διάφορα αποσμητικα. Αν δε πιασει κατι απλο σίγουρα γιατρο, οπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο σχόλιο. Καλή τύχη!
Καλησπέρα, θα μπορούσες να επισκεφτείς έναν ενδοκρινολογο, ίσως είναι ορμονικό το θέμα αν με τόση καθαριότητα το πρόβλημα επιμένει. Επίσης, δοκίμασε άλλο αποσμητικό γιατί μερικές φορές δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά σε όλους.