ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2017 | 15:14

Της ειπα οτι το αγορι της την απαταει

Το νερω κτι θα φαω πολυ κραξιμο, αλλα το γραφω γιατι νιωθω παρα πολλες τυψεις και δεν μπορω να σταματησω να κλαιω. Εκανα κατι με ενα παιδι και υστερα εμαθα οτι εχει κοπελα. Εκανα λοιπον το λαθος και της εστειλα μηνυμα οτι το αγορι της την απαταει για να την προστατευσω. Αυτος απο τοτε μου στελνει να πεθανω και οτι μου αξιζει να μεινω μονη μου για παντα και οτι του διελυσα το ονειρο του με αυτη την κοπελα που ηταν ο ερωτας της ζωης του. Εστειλα ξανα μηνυμα στην κοπελα και της εξηουσα οτι την αγαπαει και οτι εμενα δεν με θελει, αλλα τιποτα. Νιωθω σκατα. Ειμαι απαισιος ανθρωπος. Με μισω...
9
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελαρα μου τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτά οπίσθια.Εσύ με τόσες ενοχές λοιπόν, που έστειλες μετά το μήνυμα σ αυτήν μπας και εξιλεωθεις, τι πας και μπλέκεις με δεσμευμένους;; Άστο καλύτερα.(Βέβαια είναι πάντα δελεαστικο για κάποιους να κλέβουμε το μπαμπά από τη μαμά και τούμπαλιν. Αυτό είναι το μοτίβο).
Δεν είχες καμία δουλειά "να την προστατέψεις". Είτε το έστειλες από τύψεις, είτε γιατί ήθελες το γκομενάκι για πάρτη σου, έκανες λάθος. Δεν είσαι απαίσιος άνθρωπος αλλά ήταν μεγάλη χαζομάρα. Και δε σου έφτανε το πρώτο μήνυμα, έστειλες και δεύτερο. Άστην ήσυχη, ελπίζω να μην της έχεις στείλει τίποτε άλλο. Ούτε σε αυτόν. Αυτόν τον βολεύει να κατηγορεί εσένα για την κουτσουκέλα του.
Αυτό το να την προστατέψω δεν το πιστεύω και πολύ..Μάλλον νόμιζες ότι μόλις φάει το άκυρο από την άλλη θα σου ρθει ..Αμ δε...Επίσης κατόπιν εορτής σε έπιασε ο πόνος για την άλλη ??Θα σε παραδεχόμουν περισσότερο αν δεν έκανες τίποτα με τον άλλον .Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο /α κανείς ...
Προφανώς η κοπέλα ήθελε να ξέρει και όταν έμαθε δεν της άρεσε. Αυτός κατηγορεί εσένα κι όχι τον εαυτό του και μάλιστα δίνει και τέτοιες ευχές. Κακώς της ξανάστειλες ότι την αγαπάει. Μπλοκάρισμα παντού και αν δεν σταματούσε μπορούσες να δεις νομικώς τι μπορείς να κάνεις. Πολύ αέρα πήρε. Που θυμήθηκε τον έρωτα μετά το κέρατο. Αλλά εσύ διέλυσες το σπιτικό τους κι όχι το δούλεμά του. Ανώριμος. Από τον τρόπο που το χειρίζεται τώρα εν τέλει καλά έκανες.
έλα καλέ!ένα λάθος έκανες!!!αναγνώρισε το λάθος σου, κυρίως στον εαυτό σου, ζήτα συγνώμη (χωρίς "αλλά" ή δικαιολογίες), και προχώρα!Δες τι πρέπει να αλλάξεις μέσα σου για να μην ξανασκεφτείς ότι κάτι τέτοιο είναι οκ. Οι τύψεις είναι χρήσιμες μόνο προσωρινά, σε βοηθούν να αναγνωρίσεις το λάθος σου, και σε ωθούν να μάθεις από αυτό. Έκανες λάθος; Έμαθες από αυτό; Μετατράπηκε το Λάθος σε Άθλος (αναγραμματισμός).
Βλακεια σε βαθμο κακουργηματος ή υπολογισες χωρις τον ξενοδοχο; (κοινως νομισες οτι ο μεσιε θα ερχοταν σε σενα μολις επαιενε τα παπουτσια του στο χερι)