ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2017 | 01:06

Πρώην

Θέλω να χωρίσω απο σχέση πέντε χρόνων. Ο λογος; Ο πρώην μου χώρισε και μου έστειλε να πάμε για καφέ φιλικά. Ο δικός μου δεν ξέρει τπτ αλλά εγώ είμαι αλλού. Η κολλητή μου που είχε βιώσει εκείνο το χωρισμό μου λέει οτι ετοιμάζω τη χειρότερη γκάφα έβερ και πως καλύτερο από το νυν δεν παίζει να βρω. Καλά μου συμπεριφερεται αυτός αλλά βαριέμαι. Έχω ξενερώσει. Φοβάμαι πως να του το πω αλλά λιώνω σαν τρελή για τον πρώην. Η κολλητή μου λέει πως αν το κάνω αυτό θα τρέχω μετά πίσω απο το νυν να τον ικετεύω να με δεχτεί πίσω. Αλλά η καρδιά μου ανήκει στον άλλον. Από άποψη μεγέθους ο πρώην υπερέχει και τα έχει ροδάκινα. Ο νυν από την άλλη είναι μπουχεσας που ούτε εχει σκεφτεί να με απατήσει. Δε νομίζω να παρακαλάω αυτό το σούργελο που μέχρι και στη μάνα του κάνει λόγο για γάμους και αηδίες. Είμαι αποφασισμένη να διεκδικήσω τα όνειρα μου.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι τρολοκόριτσο, δώσε λίγο credit στο φύλο σου καλέεεε! Αν είσαι τρολάγορο, έχεις πολύυυυυ δρόμο μπροστά σου ακόμη για να βρεις τα "ροδάκινα" των ονείρων σου, γλυκέ μου!Ημαθία, αν θες να μ' ακούσεις... Ο μεγαλύτερος ροδακινώνας της χώρας!
ΧΑΧΑΧΑ εμένα μ' αρέσει που ενώ κάνει μπαμ ότι είναι τρολ, ορισμένοι, σαν καλοί ψάρακες που είναι, χάβουν το παραμύθι και συνεχίζουν την τρολιά... Μπράβο ''κύριοι'', πραγματικά, μην ξεχνάτε όμως πως απευθύνεστε σε γυναίκα, τουλάχιστον υποτίθεται πως γυναίκα έχει γράψει την εξομολόγηση, ούτε τον δέοντα σεβασμό δεν δείξατε. Πάντως, εάν κάποιος από εσάς είναι ο νυν, τότε ας το πει για να δείξω και κατανόηση...αν όχι, τότε μόκο, αρκετά ντροπιάσατε το αντρικό φύλο και δείξατε το χαμηλό σας επίπεδο σ' αυτούς που δεν είχαν και καμία όρεξη να το δουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ