ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2016 | 19:15

Ρημάδι Τσιγάρο

Είμαι γυναίκα 25 ετών και καπνιζω συστηματικά τα τελευταία 4 χρόνια 1 με 1,5 πακέτο την ημέρα .. Σχέση πάθους και μίσους αυτός ο βρωμερός καπνός... Τόσο αδύναμη είμαι πια? Χαίρομαι καπνιζω, νευριάζω εκει κι αν καπνίζω, στεναχωριέμαι το ένα ανάβω το άλλο σβήνω..Σιχαίνομαι τον βήχα, πόσο θα αηδιάζουν οι άλλοι με αυτό το φλεγματώδη βήχα..Βρωμάω..η αναπνοή μου το πρωί αναβλίζει πίσσα και νικοτίνη...Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το έβαλα στο στόμα μου..Και καμιά μου φίλη δεν καπνίζει, πόσο τις ζηλεύω..Δεν μπορώ να απολαύσω έναν καφέ, ένα ποτό χωρίς τσιγάρο..Το μισώ και το γουστάρω το άτιμο.. Και το κορυφαίο? Να μου λένε όλοι ότι έχω στυλ στο κάπνισμα...Καπνίζω σαν μαγκιόρα άλλης εποχής λένε...Μα δεν παύει να είναι μια βρωμερή συνήθεια ειδικά για κοπέλα..Δεν πάει να πλένομαι, να αρωματίζομαι, η τσιγαρίλα τα σκεπάζει όλα.. Κόβεται μόνο με τη θέληση ρε παιδιά???
5
 
 
 
 
σχόλια
Τσιχλες θεραπειες και αλλα τετοια ειναι για πεταμα. Μπορεις απλα να κρατας ενα τσιγαρο στα χερια σου και να μη το καπνιζεις η βρες κατι αλλο να απασχολεις τα δαχτυλα σου. Εμεις εχουμε τα κομπολογια π.χ
Υπάρχουν άνθρωποι που το έκοψαν μαχαίρι.Μια απόφαση είναι.Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις και το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να δεις αν σε βοηθάει.
Είναι δύσκολο με μόνη τη θέληση, το τσιγάρο δημιουργεί και οργανική εξάρτηση, κόβοντάς το υπάρχουν πολλά νεύρα και διαρκώς το αναζητάς. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο, υπάρχουν γύρω μας παραδείγματα που το κατάφεραν.