ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2016 | 17:53

Sos!!!

Όποιος έχει εμπειρία από επέμβαση διαφράγματος και κογχών μαζί,παρακαλώ να τη μοιραστεί!!!!Έρχεται η σειρά μου και έχω κατουρηθεί πάνω μου.
7
 
 
 
 
σχόλια
Η δική μου περίπτωση είναι λίγο πιο λαιτ Πάσχω από χρόνια αλλεργική ρυννιτιδα και έχω υπερτροφικες κογχες, χωρίς καθόλου αναπνοή από μύτη. Συνέχεια ήμουν μπουκωμενη. Πήγα στον γιατρό και την πιο λαιτ μικροεπεμβαση που μου έκανε ήταν καυτηριασμος στις κογχες. Είδα τον Χριστό φαντάρο για μια εβδομάδα μέχρι να επανέλθω. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε εν μέρη.
Γενικώς, πριν τη επέμβαση, όλοι θα σας πουν ότι πρόκειται για θέμα ρουτίνας και ότι η επούλωση ολοκληρώνεται εντός τριημέρου. Προσωπικά, με θεόστραβο διάφραγμα και υπερτροφικές κόγχες, αναπνοή από το δεξί ρουθούνι και μόνο κατά 20%, μπήκα στη διαδικασία της επέμβασης και η εμπειρία μου ήταν κάκιστη. Η επούλωση ήταν αδύνατη, μετά από μία εβδομάδα πόνου, δεύτερου και τρίτου ταμποναρίσματος (λόγω αιμορραγιών), κατέληξα στο Ασκληπιείο Βούλας με ακατάσχετη αιμορραγία, που επειδή δεν μπορούσαν να τη σταματήσουν, ξαναμπήκα στο χειρουργείο ημιλυπόθυμη, χωρίς φλέβα για να περαστεί ο ορός, για καυτηρίαση προκειμένου να κλείσουν τις αρτηρίες που είχαν σακατέψει με τη σμίλευση των κογχών. Πόνος, παυσίπονα, 20 μέρες ανάρρωση, 10 κιλά κάτω -λόγω παντελούς απουσίας αίσθησης της γεύσης κι άρα ανορεξίας.Δεν ξέρω, ατυχής προφανώς η εμπειρία μου κι όχι ίσως αντιπροσωπευτική. Απλώς την παραθέτω, για να σας πω ότι μια επέμβαση είναι πάντα μια επέμβαση και πως δεν πρέπει η απόφασή της να λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία. Ψάξτε το, μοιραστείτε τους προβληματισμούς με το γιατρό σας, ελέγξτε τους ρυθμούς επούλωσής σας και γενικά, προχωρήστε στο τελικό βήμα, μόνο αν έχετε πιστεί ότι σας είναι απολύτως απαραίτητο.
Καλησπερα.εχω κανει ηδη 2 επεμβασεις στη μυτη.μια για διαφραγμα και κογχες αν και δεν ηταν τοσο στραβο.και μια αλλη για υπολειματα απι κρεατακια.βελτιωθηκε κατα πολυ η αναπνοη μου αλλα υποφερω απο χρονια ρινιτιδα και εξακολουθω να κανω πλυσεις στη μυτη για να τη διατηρω καθαρη.σαν εγχειρηση ως προς το θεμα της αναπνοης αξιζει.καν'το.αυτη ειναι η γνωμη μου.καλη επιτυχια ευχομαι.
Σε ευχαριστώ..Γενικώς ήταν εύκολη η διαδικασία της επούλωσης?Εγώ υποτίθεται δεν έχω αλλεργική ρινίτιδα γιατί έκανα κάποια τεστ αλλεργίας και βγήκαν αρνητικά,αλλά είμαι όλη την ώρα με πλύσεις και χαρτομάντηλα.Διάφραγμα έχω ελαφρώς στραβό, αλλά έχω υπερτροφικές κόγχες..΄Σίγουρα το να αναπνέεις καλύτερα εφόρου ζωής αξίζει κάθε επέμβαση,απλά φοβάμαι πολύ για το μετά..
Δεν εχω κανει τεστ αλεργιας.μου ειπαν οτι μπορει να μη δειξει τιποτα.αυτο που εχω ειναι ετησιο.κανω μια δουλεια εδω και 8 χρονια εκτεθειμενη σε σκονη και καυσαεριο.αυτο προφανως επιδεινωσε το προβλημα.δεν ειχα καλη ποιοτητα ζωης πριν την επεμβαση.ουτε κοιμομουν καλα το βραδυ.τωρα ειμαι πολυ καλυτερα.κανω πλυσεις αλλα χρειαζομαι πολυ λιγοτερα χαρτομαντηλα.προσεχω στο σπιτι την υγρασια-ξηρασια.οσο για τη διαδικασια της επεμβασης δεν ειναι τιποτα.η δυσκολια ειναι το πρωτο βραδυ.ειχα γαζες και δεν μπορουσα να κοιμηθω.εκανα λιγο υπομονη.ξερεις ειναι πολυς κοσμος που ταλαιπωρειται απο αυτο το προβλημα.α και κατι αλλο.τα σπρει κανουν χειροτερο κακο παρα καλο.εγω τα εκοψα τελειως.
γεια σου πριν 2 εβδομαδες πηγα σε ωρλ και μου ειπε οτι εχω στραβο διαφραγα εσωτερικα εξω δεν φαινεται επισης εχω κρεατακια και κογχους και εχω και αλεργικη ρινιτιδα που χειροτερευει την κατασταση μου ειπε οτι ολα αυτα εκτος της ρινιτιδας μπορουν να αντιμετωπιστουν με επεμβαση που γινονται ολα εσωτερικα και αναιμακτα δηλαδη αποροφουνται με laser τα κρεατακια οι κογχοι και διορθονεται και το διαφραγμα εξωτερικα δεν θα αλλαξει κατι μου ειπε μια καλη τιμη για ολα αυτα αλλα φυσικα φοβαμαι να το κανω θελει λιγο σκεψη και φυσικα να μαζεψω τα λεφτα εσενα τι σου ειπε? θα κανεις κανονικο χειρουργειο οπως παλια με σφυρι?