ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2016 | 12:55

Χωρίς λέξη..

Εσύ προχώρησες κι εγώ αποχώρησα.. Χωρίς μια λέξη..
5
 
 
 
 
σχόλια
Ωωχ δύσκολο.. Κατάλαβα! Ευχαριστώ για τις ευχές να είσαι καλα.. Εύχομαι κι εσυ να ηρεμήσεις.. μια μικρή συμβουλή απο κάποια άγνωστη.. Ο άνδρας σου είναι ο άνθρωπος σου.. Αυτο να λες στον εαυτό σου.. Εχεις οικογένεια κάτι πολύ σημαντικό! Κατι σπάνιο σήμερα.. Και την έκανες με αυτον τον άνθρωπο οπότε θα αξίζει γιατι και οι δυο αγωνιζεστε για το ιδιο πραγμα.. Κοίτα τον αντρα σου..ειναι η αγάπη σου.. Θυμήσου πως γνωριστήκατε.. Πως τον ερωτευτηκες πώς ξεπερασατε τις δυσκολίες..εχεις τοσο ωραία να θυμάσαι! Αυτός είναι ο άνθρωπος σου και όχι ενας περαστικός άγνωστος στη ζωη σου.. να είσαι καλά!!
πόσο σε νιώθω. ΤΟ ίδιο έγινε και με 'μενα. Εγώ προχώρησα χωρίς να του μιλήσω κι αυτός αποχώρησε κυριολεκτικά και δεν θα τον ξαναδώ. και το θέμα μου είναι οτι εγώ προχώρησα και τον είδα αλλά επέλεξα να μην του μιλήσω γιατί με έπιανε πανικός και πεταλούδες στο στομάχι. Δύο μέρες μετά έμαθα οτι ητανε η τελευταία του μέρα εκεί που τον έβλεπα και αλλάξε δουλειά. Ίσως αν του είχα μιλήσει και δεν με έπιανε η βλακεία μου κάτι άλλο να έιχε συμβεί. Αν έχεις την ευκαιρία να τον/την ξαναδείς σε παρακαλώ μιλησέ του/της.
Ηταν μια κατάσταση μεταξύ μας που δεν τελειωνε.. Και την τερμάτισε εκείνος με αυτον τον τρόπο.. Έτσι αποχωρησα χωρίς μια λέξη.. Οσο και να με πονάει είναι ένας τρόπος να λήξει.. Και δεν θα τον ξαναδω ούτε εκείνος εμένα.. γιατί με πονάει φριχτά και με ταράζει. Απλα εξαφανιστηκα κι εκείνος ξέρει τον λόγο. Εσυ πως μπόρεσες να προχωρήσεις? Και αλήθεια προχώρησες? Κοιτωντας πανω από τον ωμο σου ?
Σου εύχομαι να είναι για καλό! εσύ ξέρεις καλύτερα! όχι εμένα άλλη εντελώς περίπτωση. Στην δική μου περίπτωση η φράση σου με κάλυψε στην κυριολεξία! κυριολεκτικά τον είδα στον δρόμο κλπ κλπ. δεν προχώρησα την ζωή μου δηλαδή παρακάτω. Τέλος πάντων στη δική μου περίπτωση απλά δεν γίνεται να πάει παρακάτω γιατί είμαστε παντρεμένοι. όσο κι αν μου αρέσει , όσο κι αν κολακεύτηκα δεν ρισκάρω την οικογένειά μου. Στη δική σου περίπτωση εύχομαι ολόψυχα να πράξατε το σωστό!