ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2015 | 23:53

Έκπληξη

Ήμουν στο σούπερ μάρκετ απόψε το βράδυ. Πήγα τελευταία στιγμή άρον άρον μετά τη σχολή για να πάω να πάρω να φάω τίποτα..Το μαγαζί έκλεινε σε 5' και εγώ έκανα σαν παλαβή γύρω γύρω να βρω τίποτα πρόχειρο και γρήγορο να σαβουριάσω.Πήγα στο ταμείο και εκείνη τη στιγμή ήταν μπροστά μου άλλος ένας κύριος γύρω στα 35-40 με γεμάτο το καλαθάκι του από μωρουδιακά. Φαινόταν αγχωμένος και τρελαμένος. Έξω έβρεχε και γινόταν χαμός.Έτσι λοιπόν όπως έκανε την κίνηση να ακουμπήσει το καλάθι του στο ταμείο, του έπεσαν όλα κάτω. Η ταμίας τον αγριοκοίταξε και του φώναξε "τελείωνε άνθρωπε μου βραδιάτικο και εσυ! τρύπια είναι τα χέρια σου;;"Έσκυψα και άρχισα να μαζεύω ό,τι υπήρχε κάτω. Ο καημένος με κοίταξε με έκπληξη και άρχισε και φώναζε πόσο καλός άνθρωπος είμαι και με ευχαρίστησε πολλές πολλές φορές. Εγώ απλά χαμογέλασα και του έκανα νεύμα πως δεν κάνει τίποτα.Μόλις όμως ακούμπησε ο άνθρωπος το γάλα στο ταμείο, παρατήρησε με έκπληξη ότι είχε ανοίξει και έσταζε γάλα. Προφανώς και δεν το δέχονταν πίσω γιατί είδαν πως έγινε αλλά ο ίδιος φάνηκε καταστεναχωρημένος. Άνοιξε το πορτοφόλι του και είδα διακριτικά πως είχε 10 ευρώ μόνο μέσα και με το ζόρι πλήρωσε ότι πήρε. Δεν είχε άλλα χρήματα για επιπλέον γάλα. Σπάραξε η καρδιά μου..Έβγαλα από το καλάθι μου το γάλα που είχα πάρει για εμένα,το πλήρωσα, τα έβαλα σε μια ξεχωριστή τσάντα και του τα έδωσα εκείνη τη στιγμή. Του ζήτησα συγγνώμη που δεν ήταν το κατάλληλο για το μωρό του διότι ήταν με χαμηλά λιπαρά, αλλά δεν είχα λεφτά για να πάρω άλλο.Είχε πάθει σοκ. Βούρκωσε και ήθελε να με αγκαλιάσει. Δεν ήξερε τι να κάνει..Η ταμίας με κοίταξε και τα είχε χαμένα. Πίσω από την ξινίλα που έβγαζε προς τα έξω, μου χαμογέλασε λες και το είδε πρώτη φορά αυτό.Είναι υπέροχο να βοηθάς τους συνανθρώπους σου. Παιδιά, δεν μου τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια και εγω με το ζόρι πλήρωσα. Αλλά το είχε ανάγκη.. και το άξιζε.
10
 
 
 
 
σχόλια
Ο στόχος της κοπέλας δεν είναι να εισπράξει επαίνους για την πράξη της. Αντίθετα, περνάει ένα μήνυμα, το οποίο πολλοί δεν ακολουθούμε πάντα - βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Δεν είπαμε να μοιράζουμε λεφτά ακατάσχετα, όμως είναι κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή εδώ, που σε παρακινούν να βοηθήσεις με τον τρόπο σου όποιον έχει ανάγκη.
Εκτος απο το γεγονος οτι εισαι εξαιρςτικη κοπελα, κραταω και το οτι ο ανθρωπος δεν ειχε λεφτα να αγορασει γαλα...Κριμα, κριμα για τους ανθρωπους μας.
Μπιμπερο; kitty εδω μας τα μπερδευεις. Ως μαμα πρεπει να πω ότι τα παντα μπορει να σου τελειωσουν κρεμες γαλατα και να μην παρεις χαμπαρι και να τρεχεις τελευταια στιγμη αλλα μπιμπερο εχεις παντα... τωρα θα μου πεις και συ τι μας το παιζεις Sherlock Holms; δικαιο εχεις... απλα μου χτύπησε. Επισης αν ολα αυτα καναμε 10 ευρω το μπιμπερο ειναι εξωπραγματικα πάμφθηνο (εγω δεν βρει ποτε τοσο φθηνο). Εαν παντως η ιστορία ειναι αληθινη καλα εκςνες και βοηθησες οπως μπορουσες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ