Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα

 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter
2
 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter

Γνώρισα κι εγώ τη Μαλβίνα από την τηλεόραση. Έχω δει πολύ. Και Χόστες, και Λάιβ, και Βίους, και όλα τα υπόλοιπα μέχρι που την έφαγε η μαρμάγκα του Mega (έπρεπε να το χουμε καταλάβει από τότε...)

Αυτό όμως που συγκρατώ είναι μια άλλη Μαλβίνα. Αυτή του πάλκου. Πρέπει να ταν γύρω στο '96. Πάνε περισσότερα από 15 χρόνια, όταν μέσα στην τρέλα της αποφάσισε να γνωρίσει τη δόξα του πάλκου.

 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter

Έφτιαξε ένα σουρεάλ σχήμα, που περιελάμβανε αν θυμάμαι καλά την ίδια, την Έφη Σαρρή (!), το σκυλί της και τη Γιούλη Τσίρου και καθισμένες πάνω σε οντάδες, με στολές χανούμισας και τα απαραίτητα αξεσουάρ παρουσίαζαν φουλ λαϊκό πρόγραμμα μέσα στον καημό, το αμάν, το νταλγκά και το τσιφτετέλι.

 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter

Δεν θυμάμαι πολλά παρά μόνο τη Μαλβίνα με ένα ντέφι να ξεσηκώνει τον κόσμο που την έραινε με γαρύφαλα και το σκυλί να αλυχτάει στα πόδια της.

Είναι άξιο θαυμασμού πως δεν φοβήθηκε ποτέ να κάνει πραγματικότητα τ' απωθημένα της και μάλλον γι αυτό την αγάπησαν και ετερόκλητα πλήθη. Γιατί τολμούσε όλα όσα, εμείς οι συμβατικοί ντρεπόμασταν και να σκεφτούμε...

 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter

Λες να υπάρχει σε κάποιο αρχείο κανένα βίντεο από τις εν λόγω βραδιές;

 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter
 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter
 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter
 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter
 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter
 Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα Facebook Twitter
Πρόσωπα
2

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Πρόσωπα / Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Η γυναίκα που έζησε την ιστορία του ελληνικού θεάτρου, και πάλεψε για την Αριστερά αφηγείται τη ζωή της στο LIFO.gr σε μια συνέντευξη-ποταμό στον Αντώνη Μποσκοΐτη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ
Ιωάννινα - 45 Πρόσωπα

Faces of Ioannina / 45 πρόσωπα και δημιουργικές ομάδες που κάνουν τα Ιωάννινα ξεχωριστά

Γιαννιώτες, Γιαννιώτισσες και κάτοικοι των Ιωαννίνων κάθε ιδιότητας και ηλικίας φωτογραφίζονται στη LiFO, μιλούν για τις ασχολίες τους και για όσα κάνουν την πόλη τους ξεχωριστή.
M. HULOT, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

Πρόσωπα / Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

«Βασιλιάς» στην Αγγλία, που του δίνει μια αγάπη άρρωστη, συγκρινόμενη μόνο με αυτήν προς τον Τζορτζ Μπεστ, και «θεός» στη Γαλλία, ζωντανό σύμβολο του ασυμβίβαστου και ρέμπελου Γαλάτη που δεν θα χωρέσει ποτέ των ποτών στα τυποποιημένα κουτάκια της νεωτερικότητας- ένα πορτρέτο του ηθοποιού/ σκηνοθέτη/ παραγωγού/ πρώην ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Δημήτρης Πολιτάκης / Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Πηγαίνοντας μετά από καιρό σε σπίτι φίλων, είδα στην εξώπορτα το αγγελτήριο θανάτου της ηθοποιού Μιράντας Κουνελάκη που έμενε στην ίδια πολυκατοικία και για χρόνια «επέβλεπε» στοργικά και διακριτικά τις νεανικές μας τρέλες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Ιδέες / Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Η καθηγήτρια Φιλοσοφίας και συγγραφέας Ολίβια Γκαζαλέ μιλά στο LIFO.gr με αφορμή τη συμμετοχή της στην 8η Νύχτα Ιδεών του Γαλλικού Ινστιτούτου, που θα παρακολουθήσουμε διαδικτυακά την Πέμπτη 28/1.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Μια εξοργιστική απάντηση

Χριστίνα Γαλανοπούλου / Μια εξοργιστική απάντηση

Η ψυχρότητα στη διατύπωση, η μηδενική ενσυναίσθηση, η ελαφρά αμφιβολία που διατρέχει την αντίδραση της Ομοσπονδίας στην καταγγελία της Ολυμπιονίκη περί βιασμού είναι κάτι που στο μέλλον θα πρέπει να διδάσκεται σε Σχολές Επικοινωνίας και σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Τηλεόραση / Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Γράφει, σκηνοθετεί, μοντάρει, ζει μέσα στο νέο της πρότζεκτ, τη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες», που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega: Η Μυρτώ Κοντοβά επέστρεψε στην τηλεόραση μιλώντας για την Αθήνα που γνωρίζει καλά, αυτήν τη φορά μέσα από μια ιστορία γεμάτη σασπένς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ

σχόλια

1 σχόλια