5 πράγματα που οι γυναίκες δεν λένε για το σεξ

 5 πράγματα που οι γυναίκες δεν λένε για το σεξ Facebook Twitter
24

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και έχει τα δικά της "κουμπιά", που θα την ερεθίσουν για να φτάσει εκεί που θέλει να πάει. Οι παρακάτω 5 αλήθειες όμως, ισχύουν για την πλειοψηφία του γυναικείου φύλου και είναι χρήσιμες για κάθε άνδρα. 

1. 

Ξέρουν πότε αυτό που της κάνετε το είδατε σε πορνό 

Ό,τι δείχνει μία ταινία πορνό, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να φαίνεται καλά στην κάμερα και οι κινήσεις εστιάζουν κατά κύριο λόγο στα γεννητικά όργανα του άνδρα και της γυναίκας. Το σεξ όμως είναι μία εμπειρία που ο άνθρωπος τη βιώνει με όλο του το σώμα, και γι' αυτό συχνά οι ιδέες από τέτοιες ταινίες είναι απρόσωπες και κρύες. Επομένως ξεχωρίζουν και πολύ συχνά ξενερώνουν τη γυναίκα.

2.

Η διάρκεια - αντοχή είναι υπερεκτιμημένη

Το γνωστό "όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο" δεν ισχύει πάντα. Από κάποιο σημείο και μετά, η γυναίκα απλώς περιμένει καρτερικά τον άντρα να τελειώσει, σκεπτόμενη τι στο καλό κάνει τόση ώρα ή τι θα φάει το βράδυ. Φυσικά και δεν πρόκειται να πει κάτι, δεν θέλει και να σε ξενερώσει, αλλά αυτό που εσύ θεωρείς "επιτυχία", το αν αντέχεις για παράδειγμα μία ώρα, για εκείνη κάνει το σεξ περισσότερο καθήκον παρά απόλαυση.

3. 

Ξέρουν ακριβώς πώς θα φτάσουν σε οργασμό

Εάν τίποτα από αυτά που κάνεις δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, τότε το καλύτερο είναι να τη ρωτήσεις. Το πιο πιθανό είναι να σου πει ακριβώς τι είναι αυτό που την ερεθίζει. Οι γυναίκες δεν αποκαλύπτουν εύκολα αυτό που θέλουν γιατί ντρέπονται ή γιατί πιστεύουν ότι θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα.

4.

Μερικές φορές, η διαδικασία προς τον οργασμό είναι περισσότερο άγχος παρά απόλαυση

Υπάρχουν γυναίκες που φτάνουν στον οργασμό πολύ δύσκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουν την υπόλοιπη διαδικασία του σεξ. Πολύ συχνά φτάνουν στο σημείο να αποφεύγουν το σεξ, ώστε να μην απογοητεύσουν τον παρτενέρ τους και να μην υπομείνουν τις ατέλειωτες προσπάθειες για ένα αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να έρθει. Δείξε κατανόηση όταν στο εξηγήσει και φρόντισε να περάσει καλά κατά τη διάρκεια του σεξ, χωρίς να προσπαθείς συνεχώς να τη φέρεις σε οργασμό.

5. 

Όταν είναι ερεθισμένες, όλο τους το σώμα είναι ευαίσθητο

Μην το παρακάνετε με τις κινήσεις σας. Η κλειτορίδα τους δεν είναι κουμπί, δεν χρειάζεται να ασκείτε όλη σας τη δύναμη και οι θηλές δεν είναι παιχνίδι από πλαστικό, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στα "πειράγματα". Πριν δοκιμάσετε κάτι να είστε σίγουροι ότι της αρέσει, διαφορετικά μπορεί να την ξενερώσετε. 

via

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά μας και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Υγεία & Σώμα / Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Το πιεστικό ερώτημα, ωστόσο, είναι: τι μπορούμε να κάνουμε; Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πλήρως κορεσμένος από τα smartphones: είναι σχεδόν αδύνατο, πλέον, να διεκπεραιώσουμε την καθημερινή μας ζωή χωρίς αυτά, ούτε φυσικά μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά τους για πάντα.
THE LIFO TEAM
«Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας / «Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Η Τζούλη Αγοράκη συναντά τη Φιορίτα Πουλακάκη, διευθύντρια της Κλινικής Μαστού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διακεκριμένη μαστολόγο, η οποία χειρούργησε και την ίδια όταν περνούσε τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Υγεία & Σώμα / H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Ο νευροεπιστήμονας Charan Ranganath εξηγεί πως όταν συναντά κάποιον για πρώτη φορά, συχνά τον ρωτούν «Γιατί δεν έχω καλή μνήμη και ξεχνάω εύκολα;». Όμως, η απάντηση που εκείνος δίνει είναι πως τον ενδιαφέρει περισσότερο τι θυμόμαστε, παρά τι ξεχνάμε.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Υγεία & Σώμα / Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» περισσότερες από 15.000 γυναίκες που πιθανόν να ανακάλυπταν πολύ αργότερα ότι η υγεία τους κινδυνεύει διαγνώστηκαν με ευρήματα και έλαβαν θεραπεία έγκαιρα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Υγεία & Σώμα / Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Κορίνα Πατέλη - Bell, μπορεί να πάρει τα δεδομένα των πιλοτικών προγραμμάτων που εφαρμόστηκαν σε 42 περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και οδήγησαν στη μετατόπιση των ασθενών σε πρωιμότερα στάδια διάγνωσης
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

12 σχόλια
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για να είναι καλό το σεξ και ευχάριστο πρέπει να είναι και τα (τουλάχιστον) δύο μέλη της παρόντα. Παρόντα σημαίνει ψυχολογικά/διανοητικά και σωματικά, είτε αφορά μία σχέση, είτε one-night-stand. Το σεξ είναι κάθε φορά διαφορετικό ακόμα και με τον ίδιο άνθρωπο και συμπεριλαμβάνει την παρούσα διάθεση, την παρούσα στιγμή και τον/την παρών/παρούσα παρτενέρ. Με το άρθρο συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα, όπως και με κάθε "συνταγή" για το σεξ ή με γενικόλογες περιγραφές του τι θέλουν ΌΛΕΣ οι γυναίκες ΌΛΕΣ τις φορές που κάνουν σεξ. Απλώς ρωτήστε και ενθαρρύνετε μια απάντηση που θα κάνει καλό στη σεξουαλική σας ζωή.Η απλούστερη λύση είναι συνήθως και η πιο σωστη.Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε ότι ξέρουμε τα πάντα για το σεξ, δεν έχουμε καμία τέτοια υποχρέωση, διότι αυτό θα περιλάμβανε την εμπειρία όλης της ανθρωπότητας. Φιλιά και καλούς οργασμούς!
Bασικά, σοβαρά, τώρα, περιμένουμε άρθρα για να μάθουν οι άντρες - και αντίστοιχα άλλα για να μάθουν οι γυναίκες - τί θέλει το άλλο φύλο από το σεξ; Χώρια που τσουβαλιάζουμε το κάθε φύλο και δεν μοιάζει να μας ενοχλεί καθόλου. Το κάθε άτομο του κάθε φύλου στόμα έχει, βούληση έχει, αξιοπρέπεια έχει, αυτοπεποίθηση ΠΡΕΠΕΙ να έχει, για να ΜΙΛΑΕΙ. Αν δεν μιλάει, θα υποστεί αυτά που κάτι τέτοια άρθρα και τα συναφή του νομίζουν ότι θέλει/δεν θέλει. Και δεν βλέπω γιατί του αξίζει και κάτι καλύτερο... Μάθε να αποφασίζεις μόνος σου και μόνη σου πώς θα κάνεις σεξ και τί θα σου κάνουν ή δεν θα σου κάνουν σ' αυτό. Όρια μπορείς να βάλεις όσα θες. Αν ο άλλος δεν τα γουστάρει, το δρόμο του. Εγώ αυτό ξέρω να πω. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες προς κατανάλωση μαζί με ποπ κορν και coca cola.
Γεια σου, διαβολάκο. Τώρα είδα το σχόλιό σου. Ασυναίσθητη ήταν έτσι κι αλλιώς η γραφή μου και δεν διατείνομαι ότι το σκέφτηκα πριν το γράψω. Μα έχω την αίσθηση πως είναι σωστό όπως το έχω γράψει, δεδομένου ότι το ένα είναι είδος προϊόντος ενώ το άλλο είναι όνομα(μάρκα) εμπορικού προϊόντος και τα ονόματα κανονικά δεν αλλάζουν στη μεταφορά μιας γλώσσας.Kι εσένα, δηλαδή, κανονικά θα έπρεπε να σε προσφωνήσω "Diavolakos"... (lol)
Έγω ξέρω ότι αν μπουν στην ακρη τα ταμπού, οι εγωισμοί και οι ντροπές, οι λίστες περισσεύουν και η ευχαρίστηση είναι δεδομένη (αμφίπλευρα).
αντίστοιχο άρθρο για τους άντρες υπάρχει? Είναι μερικές γυναίκες που νομίζουν πως αν σηκωθεί αυτό αρκεί. Θα έλεγα περισσότερα αλλά δε θέλω να γίνω γραφικός
Σημεία των καιρών:αν ένα ζευγάρι χρειάζεται διαμεσολαβητή(τύπου δεκάλογος cosmopolitan) για να τα βρει στο κρεβάτι,κλάφτα Χαράλαμπε...Δεν ισχύουν όλα σε όλους/ες κι όχι πάντοτε κι όχι στον ίδιο βαθμό!Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ένας άνθρωπος κάνει κάτι-το οτιδήποτε- προκειμένου να ευχαριστηθεί μονάχα ένας άλλος.Αυτό λέγεται θυσία,αυταπάρνηση και θέλει εκμηδένιση του εγωισμού.Εξ ορισμού,λοιπόν,δεν δύναται να ισχύει στο σεξ η επιθυμία να ευχαριστήσεις τον "παρτενέρ"(πώς αποδεικνύεται πως η συνουσία είναι ένα είδος εμπορικής συναλλαγής,χρησιμοποιούμε την ορολογία business partner!)σου,διότι η επιθυμία για σεξ αυτή καθεαυτή,είναι εγωιστική,στοχεύει στην ικανοποίηση πρωτίστως-αν όχι αποκλειστικώς- του/της επιθυμούντος/επιθυμούσης!Και για να το εκφράσω ωμά:ποτέ ένας άνθρωπος δεν κάνει σεξ για να ικανοποιήσει/φτάσει σε οργασμό το ταίρι του,παρά μονάχα για να ικανοποιηθεί/φτάσει σε οργασμό ο/η ίδιος/α. Σε διαφορετική περίπτωση,μιλάμε για βιασμό.
Δώσε βάση στο νόημα:Δεν τον κάνεις "για να ευχαριστήσεις τον άλλο τελεία". Το κάνεις για να ευχαριστήσεις τον άλλο, επειδή - wait for it - αυτό σου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Είναι εγωιστικά τα κίνητρα του αλτρουισμού.
Όλα ειναι τοσο μα τοοοοοσο σχετικά...Όλα ισχύουν και δεν ισχύουν ταυτόχρονα. 1. Ισχύει, αλλα ποιος σου είπε ότι και αυτο δεν ειναι μέρος του παιχνιδιού;2. Ισχύει αν εσυ είσαι εκει επειδή "Χμ, γιατί οχι;" και του εχεις σπάσει τον τσαμπουκά γιατί καταλαβαίνει... Προσπαθεί ο κακομοιρης. Αλλα αν εσυ τον θελεις και φυσικά αυτός ξέρει τι κάνει, δε θα φτάσεις να σκέφτεσαι τι θα φας!! Επίσης αν βαρεθεις τοσο πολυ στη διάρκεια κανε κατι να τελειώσει.3. Σορρυ αλλα ειναι γελοίο. Δείξτου αν ντρέπεται να πεις. Αν ντρέπεται και μα δείξεις μην κανεις σεξ. Παίξτε τις κουμπαρες.4. Ε, πολυ δύσκολη κατάσταση. Και εχω απορίες. Μιλάμε για μόνιμη κατάσταση; Βασικά δε γνωρίζω, δεν απαντώ. 5. Ισχύει. Αλλα και παλι εχει να κάνει με το πόσο τον θες και αν ξέρει τι κάνει... Μάλλον αυτο ισχύει για οοοολα όσα έχουν να κάνουν με το σεξ και την ικανοποίηση της γυναίκας.
Θα διαφωνήσω μόνο με το νο 2.... Εξαρτάται από τον παρτενέρ... Υπήρξαν περιπτώσεις που όντως γινόντουσαν αυτές οι σκέψεις στο εικοσάλεπτο, αλλά όταν άλλαξε ο παρτενέρ... το διάστημα μοιάζει πάντα λίγο!!!!Και ναι ρε παιδιά η κλειτορίδα δεν είναι το κουμπάκι για το ραδιόφωνο! Σώνει το αριστερά-δεξιά-πάνω-κάτω! Ουφ!
Καγκουρίδου μου άκυρο.....αν τελειώνει η γυναίκα τότε ξέρει τα κουμπιά της και τι της γίνεται......πολύ σπάνια έχει να κάνει ο άλλος με αυτό. Εκτός κι αν ο άλλος είναι τόσο βλαμμένος που δεν "πιάνει" τα μηνύματα και ακολουθεί το δικό του ρυθμό. Σπάνιο όμως αυτό (thank god)
Μα τώρα σοβαρά, θεωρείτε ότι δεν παίζει ρόλο ο άλλος στο αν θα τελειώσει η γυναίκα; Τι είναι ο καθένας μόνος του σε αυτό το παιχνίδι;Δεν υπάρχουν άντρες αδιάφοροι που το μόνο που τους νοιάζει είναι η δική τους ευχαρίστηση, τελειώνουν και δεν ασχολούνται καθόλου με το τι συμβαίνει δίπλα τους; Ευτυχώς υπάρχουν κι άνθρωποι που αντλούν ικανοποίηση από την απόλαυση της γυναίκας με την οποία ξαπλώνουν και κάνουν τα πάντα για να δουν στο πρόσωπό της το ηδονικό χαμόγελο του οργασμού. Όταν δεις αυτό το χαμόγελο. Τότε κάνεις καλό.