Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones που έγινε η μούσα της Vivienne Westwood

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones που έγινε η μούσα της Vivienne Westwood Facebook Twitter
0

H Gwendoline Christie, η οποία πρωταγωνιστεί στο Game of Thrones ως η μοναδική γυναίκα ιππότης Μπρίεν της Ταρθ, είναι το νέο πρόσωπο για την καμπάνια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-'16 της Vivienne Westwood. Ακούγεται επίσης ότι η Christie θα παίξει το ρόλο του Captain Phasma στην επερχόμενη αλλά και πολυαναμενόμενη νέα ταινία Star Wars. Εδώ η πανύψηλη ηθοποιός (1,88 cm) φωτογραφίζεται από τον Juergen Teller, δίπλα στον ηθοποιό/μοντέλο αλλά και ντράμερ της death metal μουσικής, Leebo Freeman.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή της Christie με τη μόδα. Περπάτησε στην πασαρέλα για την επίδειξη Gold Label της Westwood στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού στις αρχές του χρόνου, ανταλάσσοντας την βαριά πανοπλιά που φοράει στο GoT με ένα γκρι κοστούμι, μαύρο παλτό κι ένα γιγαντιαίο καπέλο.

"Γνώρισα την Gwendoline στην επίδειξη Red Label στο Λονδίνο," εξηγεί η σχεδιάστρια. "Εκείνη την εποχή σχεδιάζαμε την επόμενη επίδειξη μας, την Gold Label AW15 η οποία θα ήταν όλη σε στυλ unisex! Σε αυτή τη συλλογή το ίδιο κοστούμι μπορεί να φορεθεί είτε από έναν άντρα είτε από γυναίκα. Τότε κατάλαβα ότι η Gwendoline θα ήταν ιδανικό μοντέλο για αυτή την επίδειξη κι έτσι της ζήτησα να το κάνει. Όταν της πρότεινα να είναι στην επίδειξη αλλά και στην καμπάνια γνωριστήκαμε καλύτερα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα."

Η Dame Westwood είναι ξεκάθαρα θαυμάστρια τον Αμερικανών σταρ της τηλεόρασης αφού έχει χρησιμοποιήσει και τον RJ Mitte στην επίδειξη της στο Μιλάνο για την ανδρική συλλογή της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, ο οποίος υποδυόταν τον Walt Jr στο Breaking Bad.

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones που έγινε η μούσα της Vivienne Westwood Facebook Twitter
Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones που έγινε η μούσα της Vivienne Westwood Facebook Twitter
Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones που έγινε η μούσα της Vivienne Westwood Facebook Twitter
Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones που έγινε η μούσα της Vivienne Westwood Facebook Twitter
Ο RJ Mitte στην επίδειξη της Westwood για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016.
Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Μόδα & Στυλ / Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Ο Βρετανός σχεδιαστής συμφώνησε να δουλέψει τα επόμενα δύο χρόνια πάνω σε κομμάτια αρχείου του ισπανικού ομίλου και η πρώτη συλλογή με την ενέργεια και την καλλιτεχνική του υπογραφή αναμένεται τον Σεπτέμβριο.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
«Είσαι ό,τι φοράς», μια έκθεση για την τέχνη και το ρούχο στον 21ο αιώνα

Εικαστικά / «Είσαι ό,τι φοράς» και ό,τι φοράς ίσως είναι τέχνη

Με επίκεντρο το έργο της Σοφίας Κοκοσαλάκη, η έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη φέρνει σε δημιουργικό διάλογο 32 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες και σχεδιαστές, προτείνοντας τη μόδα ως μορφή τέχνης, στάση ζωής και πολιτισμική δήλωση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι σχεδιαστές της Loewe το διασκεδάζουν και αυτο είναι καλό

Μόδα & Στυλ / Οι σχεδιαστές της Loewe το διασκεδάζουν και αυτό είναι καλό

Στη δεύτερη συλλογή τους για τον ισπανικό οίκο, οι Αμερικανοί σχεδιαστές Τζακ ΜακΚάλοου και Λάζαρο Χερνάντες πειραματίζονται με έντονες αντιθέσεις και παίζουν με υλικά και ρομποτικά crafts.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Οι πιο ονειρικές μπαλαρίνες είναι Ελληνικές

Μόδα & Στυλ / Οι πιο ονειρικές μπαλαρίνες είναι Ελληνικές

Στο brand Elina Linardaki σχεδιάζουν τα ωραιότερα παπούτσια που είδαμε τελευταία. Η Ελίνα και η Βεατρίκη, μαμά και κόρη, σχεδιάζουν μπαλαρίνες, loafers, mules και σανδάλια με ένστικτο, τόλμη και παιχνιδιάρικη διάθεση, αντλώντας έμπνευση από παντού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Αποθέωση του Άντερσον στον Dior, στάσιμος ο Βακαρέλο στον Saint Laurent

Μόδα & Στυλ / Αποθέωση του Άντερσον στον Dior, στάσιμος ο Βακαρέλο στον Saint Laurent

Ο Τζόναθαν Άντερσον γκρέμισε τον οίκο του Dior, κρατώντας μόνο την ουσία ενός New Look, ενώ ο Άντονι Βακαρέλο φαίνεται εγκλωβισμένος στους αισθητικούς κανόνες που έθεσε ο ίδιος στον Saint Laurent.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Μάγκες και κούκλες από τα 2000s στη νέα Gucci του Ντέμνα

Μόδα & Στυλ / Μάγκες και κούκλες από τα 2000s στη νέα Gucci του Ντέμνα

«Τα πιο αδύνατα πόδια, τα πιο εφαρμοστά κολάν, το πιο ξανθό μαλλί και οι πιο τσιτωμένοι δικέφαλοι, τα πιο τουρλωτά οπίσθια αγοριών, με βαθιά σχισίματα, επικίνδυνα χαμηλούς καβάλους στα στενά τζιν, μυτερά παπούτσια και παγιετέ βραδινά».
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ