ΑΠΟ ΤΟ WWD

 

Aleksandra Melnichenko

 

Η σύζυγος του Ρώσου επιχειρηματία Andrey Melnichenko ξεκίνησε την πορεία της από την πρώην Γιουγκοσλαβία ως ποπ σταρ και μοντέλο, πριν αναρριχηθεί στην ελίτ της ρωσικής υψηλής κοινωνίας.

 

 

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

 

Η δική μας Γιάννα είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες. Η επιχειρηματίας και σύζυγος του βιομήχανου Θεόδωρου Αγγελόπουλου έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης και διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

 

 

Mouna Ayoub

 

Η πρώην σερβιτόρα που παντρέυτηκε τον δισεκατομμυριούχο Nasser Al-Rashid, σύμβουλο του πρώην βασιλιά Fahd της Σαουδικής Αραβίας, διαθέτει τεράστια συλλογή υψηλής ραπτικής.

 

  

Sheikha Mozah

 

Η δεύτερη εκ των τριών συζύγων του Εμίρη του Κατάρ είναι γνωστή για το ακριβό γούστο της και τη συλλογή κομματιών από τον Βαλεντίνο -του οποίου ο οίκος ανήκει σε εταιρεία που συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ- και άλλους οίκους.

 

 

Marie-Josée Kravis

 

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος είναι παντρεμένη με τον δισεκαρομμυριούχο οικονομολόγο Henry Kravis.

 

  

Myriam Ullens

 

Η σύζυγος του Βέλγου βιομηχάνου Guy Ullens διαθέτει τη δική της σειρά πλεκτών υψηλής ραπτικής και είναι το πρόσωπο πίσω από το κέντρο σύχρονης τέχνης Ullens του Πεκίνου, όπου πραγματοποιήθηκε μεγάλη ρετροσπεκτίβα στον Dior το 2008.

 

 

[Πηγή]