Από το Γιώργο Γέρου

 

Οι μέρες που η Gaga ντυνόταν με μπριζόλες έχoυν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο Οίκος Versace ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ενώνει τις δυνάμεις του με την Lady Gaga για την καλοκαιρινή συλλογή του 2014. Για την καμπάνια του Οίκου η Gaga φωτογραφήθηκε από τους Mert and Marcus ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, θυμίζοντας αρκετά την Donatella Versace (χωρίς το μαύρισμα).

 


 


H τραγουδίστρια έχει συμπεριλάβει στο άλμπουμ ARTPOP ένα τραγούδι με τίτλο Donatella για να τιμήσει τη φιλία της με την επικεφαλής του Οίκου - μια φιλία που επιτέλους αποδίδει καρπούς.

 

 
«Ίσως είναι μια σκύλα, ίσως είναι πάρα πολύ κοκαλιάρα, ίσως είναι πολύ πλούσια, ίσως είναι πάρα πολύ εκεί έξω. Ή ίσως είναι φανταστική, ίσως είναι έξυπνη, ίσως είναι ισχυρή, ίσως είναι τα πάντα, ίσως είναι η Donatella»

 


Και για την προώθηση; Η Gaga φόρεσε τέσσερα αρκετά μίνιμαλ σύνολα Versace στο SNL που παρουσίασε πρόσφατα.

 

 

 


Η Gaga σίγουρα δεν είναι κακή κωμικός - εδώ κονταροχτυπήθηκε με την Kim και τον Kanye και αυτοσαρκάστηκε λέγοντας ότι «οι άνθρωποι που προσπαθούν πολύ με το ντύσιμό τους, συνήθως έχουν κάτι να κρύψουν».

  

 

Στα American Music Awards όμως, η πραγματική Gaga ξεπήδησε: Πάνω σε ένα άλογο. Κάποιοι εντόπισαν αναφορές στη Lady Godiva, μόνο που η άλλη Lady είχε εμφανιστεί γυμνή ενώ η Gaga φόρεσε το φόρεμα από τη διαφήμιση. Στους Έλληνες το θεατρικό της ίσως θυμίσει περισσότερο τον Δούρειο Ίππο, μια που μέσα στο άλογο είναι κρυμμένοι δύο άντρες οι οποίοι την μεταφέρουν και με των οποίων τα δικαιώματα δεν ασχολήθηκε κανείς.

 


Φαίνεται ότι στην αγωνιώδη προσπάθεια της Gaga για την προώθηση του ARTPOP προστίθεται και το άχος για την προώθηση των φορεμάτων της Donatella Versace.