Λίιιιιγο πριν τα Χριστούγεννα και αρκετές μέρες αφ' ότου κάναμε την φωτογράφιση, παρουσιάζω με μεγάλη χαρά το τοπ τεν της Cat Black με αγαπημένους μουσικούς καλλιτέχνες που φοράνε τα bling blings τους.


Στο σημείο αυτό, να πω με χαμηλή φωνούλα ότι ούτε cat person είμαι, ούτε φοράω υπερβολικά πολλά κοσμήματα. Εκτός από το βασικό ρολόι που θα με βασανίσει κάθε φορά που αργώ στο ραντεβού μου– δηλαδή πάντα. Εντάξει τώρα και οι γάτες, οk κουλ, αλλά όλοι μας ξέρουμε πόσο πιο φανταστική παρέα είναι ένας σκύλος (θα πέσετε να με φάτε, το ξέρω από τώρα).


Όμως το πιο σημαντικό που με δίδαξε αυτή η ζωή είναι να δέχεσαι τον άλλο έτσι όπως είναι και να θαυμάζεις το πώς είναι, δηλαδή όχι σαν τα μούτρα σου. Αυτό είναι και το αγαπημένο μου πράγμα τον τελευταίο καιρό. Θέλω να πω, προφανώς και δεν έχω γάτες σπίτι μου, γιατί δεν θα το άντεχα, αλλά ξέρεις κάτι; Είναι τέλειο να επισκεφτείς μια στο τόσο κάποιον που να μην είναι σαν και εσένα και να δεις πώς θα ήταν η ζωή αλλιώς (και μετά, με χαρά να αντικρίσεις την κινούμενη ουρά του σκύλου σου πίσω από την πόρτα).


Οπότε, ναι, η Cat Black έχει πολλά στοιχεία στο στυλ της που εμένα μπορεί να με ξενίζουν ή να μην τα υιοθετώ, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο εκπληκτική απ' όσο ήδη είναι. Γιατί, εντάξει τώρα, ας κόψουμε τα αστεία, το κορίτσι αυτό έχει στυλ, έχει τύπο, και φτιάχνει και πολύ πολύ ωραία κοσμήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

τοπ τεν: rock star jewelry.
από την cat black

 

 

1.Roisin Murphy: πάντα κάτι εκκεντρικό και ογκώδες

 

 


2.Dave Gahan: δαχτυλίδια - θυμάμαι ειδικά ένα ασημένιο με μαύρη πέτρα.

 

 


3.Freddie Mercury: όλος στα λευκά και βραχιόλι στο μπράτσο.

 

 

 

4. Florence Welch:ένα δαχτυλίδι για κάθε δάχτυλο.

 

 


5. Lenny Kravitz: πολλές πολλές αλυσίδες στο λαιμό και κρίκους στα αυτιά.

 

 


6. Amy Winehouse: φορούσε σχεδόν πάντα μια κιτς καδένα με μια χρυσή καρδιά και μια Άγκυρα!!

 

 


7. Siouxsie Sioux: leather cuffs.

 

 


8.Alison Mosshart: κάνει κάτι που εγώ ασπάζομαι. τα φοράει όλα μαζί!

 

 

 

9.Elvis Presley: χρυσή αλυσίδα στο λαιμό. chevalier. και κάτι τις στον καρπό.

 

 

 

10.Nina Simone: πάντα σκουλαρίκια. και συνήθως μεγάλα.

 

 

 

Περισσότερη Cat Black εδώ