Λοιποοοον.... Περνάω αυτή τη γαμάτη φάση στη ζωή μου που δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω, που πρέπει να είμαι, ποια βήματα να ακολουθήσω και τι να φάω σήμερα. Γενικώς όλο αυτό μάλλον εφηβικό ακούγεται, αλλά με ταλαιπωρεί αρκετά και επηρεάζει τα όνειρά μου και τον ύπνο μου γενικότερα, αλλά και την ποσότητα λευκού χρώματος στα μαλλιά μου.

 

Καμιά φορά ξεχνιέμαι, όπως όταν κάναμε την φωτογράφιση με την Ελένη το Κουνούπι στο Λούνα Παρκ. Δεν περίμενα να δεχτεί να την φωτογραφίσω, μάλλον γιατί έχω την εσφαλμένη αντίληψη ότι όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για το διαδίκτυο προτιμούν να βλέπουν κώδικες και τέτοια στην οθόνη του υπολογιστή τους, παρά την φάτσα τους. Να όμως που δέχτηκε και πήγαμε μαζί, ένα Κυριακάτικο απόγευμα, με το Λούνα Παρκ γεμάτο απεγνωσμένους γονείς και παιδάκια στα όρια της παράνοιας. Εγώ έκανα την μαμά και το Κουνούπι το υπερτροφικό παιδί. Ο στόχος ήταν να κάνουμε όσο πιο πολύ σαματά γίνεται, και έτσι η Ελένη έπαθα παράκρουση και άρχισε να χοροπηδάει παντού και να κάνει τις ποιο περίεργες γκριμάτσες που μπορούν να σχηματίσουν οι μύες του προσώπου της.

 

Εντυπωσιάστηκα όμως με το εξής: καμία, μα καμία, γκριμάτσα δεν ήρθε από μόνη της. Πάντα υπήρχε και ο κατάλληλος ήχος να την συνοδεύει. Αυτό με ξένισε και την ρώτησα αν μπορεί να κάνει γκριμάτσα στο mute. Όχι δεν μπορεί.

 

Και έτσι, για να σταματήσω να σκέπτομαι λιγάκι τα υπαρξιακά μου και μέχρι να βρω το νόημα της δικής μου της ζωής, αποφάσισα να κάνω ένα τοπ τεν με την Ελένη να διαλέγει τις ποιο γελοίες φάτσες, που σε κάνουν να φαντάζεσαι και τους ποιο γελοίους ήχους.... Μέχρι να βρει ο καθένας τον δρόμο του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εσύ με ρώτησες "γιατί όταν κάνεις γκριμάτσες πρέπει να υπάρχει και ήχος μαζί; Δε μπορείς να κάνεις γκριμάτσες στο mute;" και εγώ αποφάσισα να σου αποδείξω έμπρακτα ότι "Η γκριμάτσα στο mute ρε είναι ένα ψέμα." 

 

1. Αυτός ο σκύλος σίγουρα δεν είναι στο mute, σίγουρα βγάζει ανθρώπινους ήχους.

 

 

 

2. Tο ακούς;

 

 

 

3. Aυτό έστω;

 

 

 

4. ΕΛΑΔΕΜΠΟΡΕΙΝΑΜΗΤΟΑΚΟΥΣ.

 

 

 

5. ρεμίξ

 

 

 

5. Aυτό και να μη το ακούς δεν έχει σημασία, σε ακούω που γελάς.

 

 

6. Mπορεί να μοιάζει αθόρυβο, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι

 

 

 

7. ...

 

 

8. Συγγνώμη

 

 

 

9. Αυτό στο mute δε το κάνεις.

 

 

10.i have no idea what i'm doin'

 

 

ευχαριστώ και συγγνώμη για όλα

 

 

 

 

*Περισσότερη Ελένη το Κουνούπι εδώ.