Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά το φθινόπωρο μπορεί είναι εξίσου απολαυστικό.

Δεν αφήνουμε την διασκέδαση να τελειώσει, μιας και πολλά πράγματα γίνονται στην Αθήνα που δε σε αφήνουν να βαρεθείς. Ας κάνουμε σχέδια λοιπόν.

 

 

Omar Souleyman - 9 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το χάσετε. Το απόλυτο cult έρχεται από την Συρία και παίζει στις 9 Σεπτεμβρίου στο Gagarin. Να περιμένετε το καλύτερο έθνικ πανηγύρι που έχετε βρεθεί για καιρό. Έχετε υπόψη ότι με παραγωγή Four Tet και με συνεργασίες όπως Damon Albarn, Caribou & Bjork δεν μπορεί να είναι fail. Opening Act από τους Kid Flicks, με 20€ εισιτήριο.

http://omarsouleyman.bandcamp.com/

 

 

 

 

Imam Baildi - 9 Σεπτεμβρίου

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου κάνουν Full Moon Party στο Bolivar,εγκαινιάζοντας τη φθινοπωρινή τους περιοδεία μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου "IMAM BAILDI - III".  Με μια πρόχειρη ματιά στο ίντερνετ βρήκα εισιτήρια με μόνο 6€. Value for money για εγγυημένη διασκέδαση.

 

 

 

 

 

Sebastien Tellier -7 Νοέμβρίου

Ναι, έρχεται και πάλι στην Αθήνα. Απλά επειδή μας αρέσει. Στις 7 του Νοέμβρη στο Fuzz Live Music Club με 22€ . Κατάλληλο για όσους χρειάζονται μια δόση Synthpop realness, από τον Γάλλο καλλιτέχνη με την εκκεντρική, ιδιοφυές και αινιγματική μουσική.

 

 

 

 

 

Αυτές είναι μόνο τρείς από τις πολλές επιλογές που ξεχώρισα για τις ερχόμενες εβδομάδες. Δείτε online, υπάρχουν πολλά ακόμα.