Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία;

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter
35

Συνήθως γίνεται αυτό: Κυκλοφορεί μια είδηση που εξοργίζει τους πατριώτες συνωμοσιολόγους, τη μοιράζονται όλοι, εξοργίζονται με τους εχθρούς μας που μας πολεμούν. Και στο τέλος αποκαλύπτεται ότι η είδηση ήταν μούφα. Κανένας δεν μαθαίνει τη διάψευση, όλοι μένουν με τις αρχικές εντυπώσεις, και συνεχίζουν να πιστεύουν ηδονικά οτιδήποτε διαβάσουν online, ειδικά αν ο τίτλος του ξεκινάει με "ΣΟΚ!!!!" και "ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!"

Το Ellinika Hoaxes (συνέντευξη με τον δημιουργό του οποίου είχαμε βάλει εδώ: O άνθρωπος που ξεσκεπάζει τα ψέματα του ελληνικού ίντερνετ) τις προάλλες ασχολήθηκε με μια φωτογραφία με λεζάντα που ανέβασε ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης στο Facebook του και έγινε viral. Δυο Γερμανοί τουρίστες έγιναν μισητά πρόσωπα επειδή ήρθαν στη χώρα μας και δεν ξόδεψαν απλόχερα το συνάλλαγμά τους. Το αποτέλεσμα; Το status του Γιαννούλη δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο μίσος για "τους Γερμανούς που όλο μας παίρνουν τα λεφτά μας και τίποτα δεν δίνουν". 

Γράφει λοιπόν: 

Από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου [δημοσιεύτηκε εκτός των άλλων στην kontra του Κουρή] μια ανάρτηση για ένα ζευγάρι Γερμανών και το τι παράγγειλαν στην ταβέρνα που κάθισαν στην Ικαρία.

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter

Στην ανάρτηση υπάρχουν και 2 φωτογραφίες που βλέπουμε το δελτίο παραγγελίας και το ζευγάρι των Γερμανών στο τραπέζι που κάθισαν. Τις φωτογραφίες τις ανάρτησε ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης και από τη πρώτη στιγμή που είδα την ανάρτηση κάτι δε μου άρεσε.

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter
"Είστε τυχεροί που ζείτε στον ίδιο πλανήτη με τους Έλληνες... Κακόμοιροι.. ε κακόμοιροι"!

1. Στο τραπέζι φαίνονται περισσότερα από ένα πιάτα, δε ξέρω πως το έχουν στην Ικαρία αλλά εγώ αν θα σερβίριζα μισό μπριάμ, ψωμί και 1/4 κρασί θα χρησιμοποιούσα ένα πιάτο. Δε ξέρω.... μπορεί στην Ικαρία το μισό μπριάμ να σερβίρεται σε 3-4 πιάτα!

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter

2. Πόσοι σερβιτόροι όταν παίρνουν παραγγελία γράφουν πάνω στο δελτίο το όνομα της ταβέρνας; Αλλά μπορεί στη Ικαρία να το συνηθίζουν. Ή μπορεί να είναι ένας σερβιτόρος για 5-6 ταβέρνες και για να μην μπερδεύεται να γράφει από ποια ταβέρνα είναι η παραγγελία. Ή να υπάρχει μία κουζίνα για όλες τις ταβέρνες και έτσι να χρειάζεται να γραφτεί το όνομα τις κάθε μιας, στα δελτία παραγγελίας για να ξέρουν τι δίνουν και τι χρεώνουν.

3. Το σίγουρο είναι πως αυτός που έγραψε το όνομα τις ταβέρνας έχει γράψει και την παραγγελία. Ο γραφικός χαρακτήρας είναι ξεχωριστός και ολόιδιος στο όνομα τις ταβέρνας και στα εδέσματα της παραγγελίας. Μπράβο πάντως στο σερβιτόρο για τα γράμματα του. Καθαρογραμμένα για να μην μπερδεύεται η μία και μοναδική κουζίνα που λέγαμε παραπάνω.

4. Οι Γερμανοί κουβαλήθηκαν στην Ικαρία για να πάρουν μισό μπριάμ; Ούτε καν ολόκληρο; Οι Γερμανοί σαν λαός είναι πολύ τυπικοί. Δε θα παραγγέλνανε κατι που δεν υπάρχει στον κατάλογο και πιστεύω πως στον κατάλογο της ταβέρνας δεν υπάρχει μισό μπριάμ. Αλλά πάλι μπορεί να κάνω λάθος και να υπάρχει στο κατάλογο μισό μπριάμ και 1/4 ελίτσα.

5. Βρε λες να μην ανέβασε τίποτα ο Κύριος Ματθαίος Γιαννούλης (καλλιτέχνης - τραγουδιστής) και όλο αυτό να είναι καμιά τρολιά; Οχι οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι ανεβασμένα στο λογαριασμό του απλοχέρη καλλιτέχνη που κερνάει 2 μπαρμπούνια και μια σαλάτα γκρικ για να κάνει φανταστικά άλματα.

6. Δεν πάει άλλο θα σκάσω... η μόνη λογική εξήγηση είναι να την έγραψε μόνος του ο καλλιτέχνης την παραγγελιά. Τι είπα τώρα.... ε; Έψαξα να βρω στις φωτογραφίες του καλλιτέχνη (που είναι πολλές και ελεύθερες) μήπως υπάρχει και κανένα άλλο καλλιτεχνικό σημείωμα, για να συγκρίνω τα γράμματα και βρήκα μια καλλιτεχνία σε ένα πιάτο.

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter

Για... να συγκρίνουμε τα γράμματα.

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter

Συμπέρασμα, ο καλλιτέχνης βοήθησε το σερβιτόρο και πήρε αυτός την παραγγελία από τους Γερμανούς. Με τα χεράκια του και τα καλλιτεχνικά του δαχτυλάκια.

-----

Θα κλείσω με μερικές ακόμη καλλιτεχνικές ανησυχίες του [πάνλεπτου!] Μ. Γιαννούλη, από την Ικαρία...

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter

Τι παρήγγειλε τελικά το ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία; Facebook Twitter

 

Αν έχετε την εντύπωση πως όλα αυτά βοηθάνε τη χώρα μας, τη μεγάλη μας βιομηχανία (τουρισμός) και γενικότερα προβάλουν την πατρίδα μας σαν την χώρα των τεχνών και των γραμμάτων, παρακαλώ να μου το εξηγήσετε, γιατί είμαι 1/2 ντουγάνι, 1/4 χαζούλης και 12 φέτες ηλίθιος... και δε τα πιάνω, τα βαθιά νοήματα.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης βάζει τους τσιγκούνηδες τουρίστες στη θέση τους! 

35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

16 σχόλια
..κάπου εκεί στη Γερμανία σίγουρα θα έχει υπάρξει το αντίστοιχο ζευγάρι Ελλήνων (με τον αντίστοιχο Γερμανό Matthäus..), οι οποίοι παρήγγειλαν, οι άνθρωποι:1/2 Κνούντλς (παραδοσιακό φαγητο) - 7€2 brezel (θέλανε κάτι για την παπάρα) - 3€1 μπουκάλι Berliner Weisse (μπύρα) - 3,5€1 μπουκάλι νερό - 2€...
Καταρχην ο καλλιτεχνης Γιαννουλης θα επρεπε να προβλιματιστει για την δικη του συμβολη στον πολιτισμο της χωρας.Μιλαμε για καποιον ο οποιος πηρε ενα απο τα πιο ωραια μουσικα ειδη του τοπου,το νησιωτικο τραγουδι,προσδιδοντας του ενα φτηνο και ευτελισμενο χαρακτηρα.Ακουστε μονο το μεγαλο του hit 'αγαπω μια πιτσιρικα" και θα καταλαβετε.Τωρα στο θεμα που καποιοι σχολιαζουν,περι ελλειψης γαστρονομικης κουλτουρας των ξενων και ειδικοτερα των Γερμανων εχω να βαλω στο τραπεζι πολλες προσωπικες ενστασεις.Ειχα την τυχη να φαω πολλες φορες Γερμανικη κουζινα και πιστευω οτι η προσεγγιση τους στο θεμα "κρεας και λαχανικα" ειναι απο τις καλυτερες στον παγκοσμιο γαστρονομικο χαρτη.Επισης,για να μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν,το project 'παραδοσιακη Ελληνικη ταβερνα" ειναι ενα απο τα χειροτερα που εχουμε να παρουσιασουμε στην τουριστικη μας βιομηχανια.Μιλαμε για αθλια μαγειρικη,με κακιστα υλικα που παντοτε συνοδευονται απο τιμες που σοκαρουν.Δυστυχως οι λιγες εξερεσεις ερχονται οπως παντα για να επιβεβαιωσουν τον κανονα,ομως δεν μπορω να καταλαβω πως οι επιχειρηματιες της τουριστικης εστισασης καταφερνουν να σερβιρουν χωριατικες σαλατες που απλα δεν τρωγονται,με λαδι που ειναι πιο κοντα στα λιπαντικα αυτοκινητων παρα σε αυτο που γνωριζουμε ως εξτρα παρθενο Ελληνικο ελαιαολαδο,καλαμαρακια που συναγωνιζονται σε ελαστικοτητα τις τσιχλες και μουσακαδες που σε κανουν να υποψιαζεσαι οτι προκειται για προκατ μεριδες super market που απλα τις εβαλαν στο φουρνο μικροκυμματων και μετα απο πεντε λεπτα τις σερβιραν στο "χαζογερμανο".Δεν θα ξεχασω μια ταβερνα στην Πλακα,οπου ειχα παει με αλλοδαπο συνεργατη για φαγητο πριν λιγα χρονια.Θεωρησα οτι επρεπε να δοκιμασει ντολμαδακια,τα οποια θεωρω ενα απο τα πιο εμβληματικα Ελληνικα (μεσογειακα για την ακριβεια) πιατα.Ο σερβιτορος εφερε τεσσερα ντολμαδακια κονσερβας,τα οποια το καταστημα χρεωνε 7 ευρω.Στην ερωτηση μου γιατι δεν αναφερουν στον καταλογο οτι ειναι κονσερβα μου απαντησε "σιγα ρε φιλε μην καθομαστε ολη μερα να τυλιγουμε ντολμαδες."Ολοι λοιπον εσεις που αποθεωνετε την Ελληνικη κουζινα,σας προτεινω να ψαξετε να βρειτε τι γνωμη εχουν οι τουριστες.Οι ερευνες που γινονται καθε χρονο απο τουριστικους φορεις στα αεροδρομια της χωρας δειχνουν οτι το 90% των επισκεπτων βρισκουν την κουζινα μας αδιαφορη εως κακη.Θα μπορουσα επισης να γραψω σελιδες για το χυμα κρσαι που σερβιρουμε στους τουριστες,την ιδια στιγμη που η Ελληνικη παραγωγη εχει κανει τεραστια ποιοτικα αλματα.Εμεις ομως συνεχιζουμε να σερβιρουμε αμφιβολου ποιοτητας κακο κρασι,συνηθως εισαγωμενο απο την Βαλκανικη,στην τιμη 8-12 ευρω το λιτρο.Η τουριστικη βιομηχανια στα χρονια του διαδικτυου εχει να προσφερει πλεον τεραστια γκαμα επιλογων στους καταναλωτες,ο Ελληνας ταβερνιαρης ομως επιμενει να πιστευει οτι θα κοροιδεψει τον υποψιασμενο πλεον ταξιδιωτη πουλωντας του λιγο κακο κρασι,λιγη θαλασσα και το αγορι του,που ειναι απευθειας απογονος του Απολλωνα,του Σωκρατη και και του Αριστοφανη (τρια στην τιμη του ενος,λογω καταραμενης κρισης.)
Σε βόλτες μου στην Πλάκα και σε άλλες τουριστικές περιοχές, παρακολουθώ αυτούς του έρμους τους τουρίστες να τρώνε σε αυτά τα "φολκλόρ" εστιατόρια (που να γνωρίζουν οι άνθρωποι...) και μου έρχεται να του πιάσω και να τους πάω σε κάτι σπέσιαλ κουτουκάκια με καταπληκτική ελληνική κουζίνα.Το περασμένο καλοκαίρι στο αεροδρόμιο, έπιασα κουβέντα με ένα ζευγάρι Αμερικάνων. Με ρώτησαν τι τους προτείνω να φάνε. Τους πρότεινα ψάρι και θαλασσινά και τους έδωσα μία διεύθυνση μίας ψαροταβέρνας στην ιχθυσόσκαλα (με ζωντανή μουσική τα Σ/Κ). Διεύθυνση γραμμένη και οδηγίες σε χαρτάκι, να την δώσουν όπως είναι γραμμένη στον ταξιτζή, όταν θα αποφασήσουν να πάνε εκεί, (με σημείωση, απευθυνόμενος ειδικά προς τον ταξιτζή, σκεπτόμενος την άλλη... λαμογιοφάρα... - σε περίπτωση μάλιστα που "σκάλωνε" κάτι μαζί του, θα με καλούσε στο κινητό μου να συννενοηθεί ΜΟΝΟ μαζί μου...). Μετά από μερικές ημέρες μου έστειλαν ένα email και με χειλιοευχαρήστησαν οι άνθρωποι.Το συγκεκριμένο ταβερνάκι όχι μόνο δεν υπάγεται στα τουριστικά, αλλά ούτε καν στα... εγχώρια... Λίγοι το γνωρίζουν.Σε διαφορετική περίπτωση θα σέρβιρε την γνωστή αστακοσαλάτα ή αστακομακαρονάδα με... το εξωτικό και πανάκριβο σουρίμι, ακριβότερο, πολλές φορές και από καθαρή αστακόψυχα...!Είναι οι γνωστές περιπτώσεις που δεν παραγγέλνεις μαλακόστρακο (αστακό), αλλά μαλακοταβερνιάρη...!
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι γνωειζω σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι.Αν λεμε το ιδιο εχω κι εγω την ιδια αποψη με εσενα,προκειται για 100% vfm καταστημα,το οποιο δυστυχως δεν ειναι ευκολα προσεγγισιμο για την πλειοψηφια.Εγω αρχικα ειχα εντυπωσιαστει απο το λιμανακι που σε κανει να νομιζεις οτι βρισκεσαι σε νησι της αγονης γραμμης.Θυμαμαι οτι πριν χρονια ειχα οργανωσει εκει ενα γυρισμα για ενα ξενο δικτυο και ολοι ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα,λεγοντας οτι ποτε δεν πιστευαν οτι υπαρχουν τετοια μερη στην Αθηνα.
Μας έχουν μάθει, φίλε μου, τι απατεώνες είμαστε. Σιγά μην χαλάσουν τα ωραία τους λεφτά στον κάθε βρωμιάρη αισχροκερδή ταβερνιάρη. Εδώ ο άλλος επικαλέστηκε την ελεύθερη αγορά για να πουλήσει ένα πλαστικομπούκαλο με νερό 2 ευρώ κάτω από την Ακρόπολη, αντί να επικαλεστεί το ίδιο για να το πουλήσει σε πιο ανταγωνιστική τιμή (θα το έπαιρναν και για να λουστούν).
Δεν καταλαβαίνω γιατί σας τσούζει τόσο η αλήθεια, ως γνωστόν οι γερμανοι παρά τα πολλά τους θετικά χαρακτηριστικά ως λαός, στο θέμα των χρημάτων είναι μίζεροι κ τζαμπατζήδες. Βγάζουν κομπιουτεράκια οταν βγαίνουν παρέες, τρώνε μία πατάτες με κέτσαπ 5 άτομα κλπ. Μόνο στην μπύρα είναι κιμπάρηδες. Πριν βιαστείτε να με κράξετε να σας ενημερώσω ότι στο παρελθόν είχα δουλέψει σερβιτόρος 1 καλοκαίρι σε ορεινό χωριό κ τους ξέρω κ από την καλή κ από την ανάποδη
Εσένα δηλ σου αρέσει να βγαίνεις παρέα και να μετράνε τις μπουκιές σου, ενώ στο τέλος να βγαίνουν τα κομπιουτεράκια; Μάλλον τότε είσαι ένας σπαγγοραμένος και προσπαθείς να το περάσεις ως κάτι το φυσιολογικό. Εδώ δε μιλάμε για σπατάλη, αλλά για το ακριβώς αντίθετο και το χειρότερο είναι ότι έχουν λεφτά. Δηλ όλοι εσείς που κατακρίνετε, αν πηγαίνατε σε μια ξένη χώρα με διαφορετική κουλτούρα κ γιατί να το κρύψουμε με κλάσεις ανώτερη κουζίνα δε θα τα δοκιμάζατε όλα από περιέργεια και μόνο; Από την άλλη δε συγκρίνεται το βιωτικό επίπεδο κ η αγοραστική δύναμη η δική μας με αυτή των γερμανών. Ας πιούνε τις μπυρίτσες τους κ ας απολαύσουν τα σουβλάκια κ τις τηγανιτές πατάτες με κέτσαπ, ως γνωστον από φαί ποτέ δεν είχαν γούστο κ κουλτούρα. Αυτοί είναι οι τουρίστες που περηφανεύεται η Κεφαλογιάννη ότι έρχονται Ελλάδα; 1 σουβλάκι/ 5 για τις μικροεπιχειρήσεις και κέρδη μόνο οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με τα πακέτα;
Και που είναι το κακό στο να παραγγέλνεις μόνο για τόσο όσο πεινάς; Το σωστό, δηλαδή, είναι η νοοτροπία του ελληνάρα, που παραγγέλνει 15 πιάτα και τελειώνοντας το μισό φαγητό είναι ακόμη στο τραπέζι; Που είναι, στην τελική, το κακό στο να παραγγέλνεις τόσο όσο θες για να χορτάσεις, κι όχι για να ξεκοιλιαστείς και να ψάχνεις το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο στη συνέχεια;
Διαβάζοντας το σχόλιο ένα μόνο πράγμα μου βγαίνει αυθόρμητα να πω...: "Ε, και;;;;" Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως αν είναι Γερμανοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ισπανοί, Ιταλοί ή ό,τι άλλο έρχονται στη χώρα μας ως τουρίστες και προφανώς έχουν ένα budget... Αν αυτό είναι μεγάλο ή μικρό δεν αφορά κανέναν... Ούτε μπορεί κανείς να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι και το στομάχι του άλλου για το τι θα χαλάσει και τι θα φάει....Δεν έκλεψαν κάτι ούτε έφυγαν αφήνοντας κάτι απλήρωτο....Πέρα από την ανάρτηση του εν λόγω.. καλλιτέχνη, πιστεύω πως είναι τουλάχιστον ανούσιο να καθόμαστε και να κοιτάμε τι τρώει και πόσα χαλάει ο κάθε τουρίστας που έρχεται στη χώρα μας...Μήπως να τους κάνουμε και έλεγχο κατά την άφιξη πόσα έχουν σκοπό να χαλάσουν κι αν δεν μας κάνουν να τους στέλνουμε πακετάκι πίσω;
Ε, αφού πέρασες 1 καλοκαίρι σε ορεινό χωριό, είμαι σίγουρος ότι έκανες διατριβή και στους 80 εκατομμύρια Γερμανούς, σε όλα τα κρατίδια, πόλεις και χωριά που έχουν τόσο διαφορετική κουλτούρα μεταξύ τους που μερικές φορές είναι σαν να είσαι σε άλλη χώρα. Μπράβο ρε παιδί μου που με αυτό το ατσάλινο επιχείρημα μας έδειξες ότι είσαι τόσο γνώστης του λαού που μπορείς να κάνεις κριτική χωρίς κανέναν ενδιασμό. Είσαι ωραίος.
Κι εμείς τρώμε πατάτες με κέτσαπ, χωρίς το κομπιουτεράκι (τα κάνουμε από μνήμης). Κατά την νιότη μου γνώρισα πάρα πολλούς Γερμανούς που έρχονταν παρέες για διακοπές. Σε πληροφορώ ουδέποτε παρατήρησα το πώς ξοδεύουν τα χρήματά τους, γιατί ήταν τόσο ευχάριστη και αισιόδοξη παρέα που ποσώς μ' ενδιέφερε να μετρήσω τις μπουκιές τους.
Εκεί είναι η μαγκιά τους, στο να μην είναι λιγούρηδες και σκορποχέρηδες. Ο Ελληναράς το θεωρεί εξευτελιστικό να αρνηθεί να πληρώσει μια εξωφρενική τιμή.Εσύ πόσα χιλιάρικα ευρώ είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις σε μια ξένη χώρα για να "δοκιμάσεις την κουζίνα της"(ήτοι, περιδρομιάσεις); Σου έχω νέα: δεν είμαστε τόσο λεφτάδες να κάνουμε γαστρονομικό τουρισμό, λέμε να πάμε να δούμε κανένα μουσείο κι όξω απ' την πόρτα.
δεν ειχα ανοιξει καν την προηγουμενη αναρτηση... λιγο πολυ ολοι στα νησια ξερουμε οτι οι ξενοι τουριστες θεωρουν τη χωριατικη κανονικο γευμα (που μεταξυ μας ειναι κιολας) και οχι κατιτις για να ανοιξει η ορεξη μεχρι να ερθουν τα παιδακια! μπραβο γιαννουλη ανακαλυψες τον κοσμο.... τωρα κοιτα την κοιλια σου και ασε τα μπουτια της αληνης!
Κάτσε ρε φίλε,γιατί αισθάνομαι λίγο βλαμμένος αυτήν την στιγμή.Ανέβασε αυτή την φωτογραφία με ΑΥΤΗΝ την λεζάντα και τελικά,οι δύο Γερμανοί είναι από τα δύο πιο μισητά πρόσωπα αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα;Είδα και το video.Και πάλι,οι δύο Γερμανοί είναι από τα δύο πιο μισητά πρόσωπα αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα;Μα δεν πάει κάτι καλά με εμένα;
Στο βίντεο, στο σημείο που λέει 'έχω αυτό το ναρκωτικό μέσα μου' ο εικονολήπτης κάνει δυο βήματα πίσω και φανερώνεται ξαφνικά η κοιλάρα. Είναι ανεπανάληπτα σκηνοθετημένο.Ειδικά αν το ξαναπαίξεις και ακούσεις το αρχικό απεγνωσμένο γαύγισμα του σκύλου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να υποκλιθείς στο 'Ένα Κάποιο Βλέμμα'
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το μαγαζί με την επωνυμία 'Κοραλι Ικαριας' είναι ιδιοκτησια του.Εξηγουνται ολα: και τα γράμματά του, και οι εν τω έσω πληροφίες, και οι φωτογραφίες.. ΚΑΙ η τσατίλα του βρε αδερφέ!!Σωραίος!!!! χαχαχα
Μαζί σου, έχεις ένα ναι και από εμένα, αλλά έχεις προσέξει χειρόγραφα συνταγολόγια, γραμμένα από γιατρούς; Σε σύγκριση μαζί τους, ο Γιαννούλης μπορεί άνετα να θεωρηθεί εξαιρετικός καλλιγράφος!...Όμως δεν νομίζω πως είναι δικά του τα γράμματα. Αλλιώς θα ήταν γραμμένο από τον ίδιο:Κοράλι Ικαρίας (κάθε φορά κοιτάει και το αντιγράφει από την ταμπέλα*),μια μπρηάμ,μια ψωμύ,λιγο κρασή...*Στο τσακ την γλυτώσανε και είναι σωστά ορθογραφημένη. Ο ίδιος επέμενε πως γράφεται διαφορετικά. Απλώς, την ημέρα που την τοποθέτησαν, έλειπε σε ένα πανηγύρι...
Προφανώς και οι Γερμανοί, για να μην πω όλος ο πλανήτης πρέπει να μας χρυσοπληρώνει,γιατί είμαστε απόγονοι του Σωκράτη,του Αριστοτέλη,του Λεωνίδα και τριτοξάδερφα του Ματθαίου Γιαννούλη,του Νίκου Φωτόπουλου και της Έφης Σαρρή..
Danae, μπορεί να μη φταίει αυτός. Μπορεί να είναι μια εσωτερική παρόρμηση. Μπορεί σε λίγα χρόνια να αναγνωριστεί επίσημα από την ψυχιατρική ως πάθηση η ειδίκευση στη μούφα για συλλογή λάικ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καθομαστε και κανουμε κουβεντα. Κουμανταδοροι θα γινουμε στο στομαχι του αλλου; Ο,τι γουσταρει ο καθενας θα παραγγειλει. Η βλακεια δεν θα παψει να υπαρχει και να διαδιδεται, των social media συνεπικουρουντων. Ας μην ασχολουμαστε, καιμε εγκεφαλικα κυτταρα.
Αυτό και εγώ δεν μπορούσα να το καταλάβω,ο κάθε λαός έχει την κουλτούρα στο τι και πόσο θα φάει,δεν θέλουν όλοι να ξεκοιλιάζονται στο φαι σαν θανατοποινίτες στο τελευταίο τους γεύμα.Στην Αμοργό θυμάμαι 2 ζευγάρια ξένων τουριστών παράγγειλαν 4 χωριάτικες σαλάτες,η παρέα άρχιζε να τους κοροιδεύει για το πόσο τσιγγούνηδες και μίζεροι ήταν στο φαγητό τους,μετά από λίγη ώρα έφεραν στο τραπέζι την αστακομακαρονάδα και τις ψαρούκλες.Κάτσε να φας το μαριδάκι σου τώρα και πιές λίγο από το κατρούτσο.
Η πετυχημένη συνταγή ''για όλα φταιεί η Merkel και οι Γερμανοί'' εκτός από αναληθής έχει καταντήσει κουραστική πλέον, ας κοιτάξουμε τα χάλια μας και πως θα ορθοποδήσουμε από τον πάτο που βρισκόμαστε και ας αφήσουμε τους Γερμανούς στην άκρη. Νεοελληνικές παπαρίτσες τέτοιου τύπου μόνο κακό κάνουν στην χώρα και τον τουρισμό της.Η είδηση εξ αρχής έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι ήταν μούφα, ήθελε απλά να εισπράξει likes (και να προβληθεί το όνομα του) όπως επίσης να διαφημίσει το μαγαζί. Στην τελική ακόμα και αυτά τα λίγα να έφαγαν, άφησαν έστω 5-10 δεκάρες στην χώρα που ήρθαν για τουρισμό και που, στην Ικαρία, στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Ο Γιαννούλης ζήτημα να έχει ταξιδέψει πουθενά και αν ναι, τον κόβω να έχει μαζί του ταπεράκια παρά να κάτσει κάπου να φάει σαν άνθρωπος...