Οι συναυλίες που σημάδεψαν τη Μαριέττα Φαφούτη

Οι συναυλίες που σημάδεψαν τη Μαριέττα Φαφούτη Facebook Twitter
Φωτο: Κωνσταντίνος Μπελιάς
0

Με αφορμή την εμφάνιση της Μαριέττας στη Θεσσαλονίκη (στο Block 33), της ζήτησα να μου πει μερικά πράγματα...

Ποια ήταν η πρώτη συναυλία που πήγες ποτέ, και τι θυμάσαι απ' αυτήν;


Καμιά 20ριά-25ριά χρόνια πριν. Είναι Χριστούγεννα και είμαστε στο Μινιόν με τη μαμά και τις αδερφές μου. Ξαφνικά ακούμε ότι θα έχει και φοβερή συναυλία. Πηγαίνουμε προς το μέρος του live. Έχει πάρα πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει σκηνή, παρά ένα υψωματάκι. Και τότε εμφανίζονται οι τραγουδιστές. Πρόκειται για το αγαπημένο ζευγάρι της εποχής. Είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Το τι χαμός έγινε δεν λέγεται.

Ποια ήταν η καλύτερη συναυλία που πήγες ποτέ;


Antony and the Johnsons στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, το 2006. Ότι πιο όμορφο, ειλικρινές και εύθραυστο έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Το κλάμα που έριξα εκείνη τη μέρα στο live δεν περιγράφεται.

 


 

 

 

Ποια ήταν η χειρότερη συναυλία που πήγες ποτέ, και τι θυμάσαι απ' αυτήν;


Madonna, Ολυμπιακό Στάδιο, 2008. Πήγα με την καλύτερη διάθεση και έφυγα άκρως απογοητευμένη. Εκτός του ότι δεν υπήρχε φωνή ούτε για πλάκα, με είχε ενοχλήσει πολύ η συμπεριφορά της και τα "you motherfuckers" που μας έριχνε κάθε λίγο και λιγάκι. Και γενικά πολύ υφάκι. Θα μου πεις Μαντόνα είναι ό,τι θέλει κάνει. Επίσης δεν είχε πει πολλά από τα πασίγνωστα κομμάτια της κάνοντας focus στα τραγούδια του δίσκου που προωθούσε εκείνη την περίοδο και των οποίων δεν ήμουν και ιδιαίτερα φαν. Αλλά άστα αυτά, η αλαζονεία που έβγαζε ήταν που με είχε ενοχλήσει στην ουσία. Καθόλου δεν την συμπάθηκα την κυρία Μαντόνα.

 


 

 

 

Και μία ερωτηση για τις δικές σας συναυλίες: Ποια είναι η αγαπημένη σου, και γιατί;


Παρόλο που δεν ήταν καθαρόαιμη δική μας, θα διαλέξω το Λυκαβηττό όπου κάναμε opening στη Zaz. Και αυτό γιατί, ενώ περιμέναμε πως ο κόσμος θα περιμένει με το ρολόι πότε θα βγει η Zaz, μας υποδέχτηκε σα να είχε έρθει για εμάς. Τραγουδούσε όλα τα τραγούδια, χόρευε ασταμάτητα και μας έκανε να νιώσουμε σα να ήμασταν με τους φίλους μας και να παίζουμε μουσική. Μόνο που οι φίλοι μας αυτή τη φορά έφταναν τους 5.000 ανθρώπους. Πολλή αγάπη.

 

Οι συναυλίες που σημάδεψαν τη Μαριέττα Φαφούτη Facebook Twitter

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ