Χάρη στο stopthatsound είδα το παρακάτω αριστούργημα!

 

 

 

 

Ο τύπος αυτός μου θύμησε πάρα πολύ έναν παλιό γνωστό μου που ανάλογα με τη μόδα της κάθε εποχής το έπαιζε ειδικός και ψαγμένος, φτιάχνοντας στην ουσία μια αξιογέλαστη περσόνα. 

 

Ψάχνοντας -και μετά τον αρχικό μου τρόμο ότι αυτός ο τύπος είναι αληθινός- ανακάλυψα ότι το ίδιο ακριβώς με τον παλιό γνωστό μου έκανε και ο Skoumas.

 

 

Πίσω απ' τον skoumas βρίσκεται ο Γιώργος Παπανικολάου που από μικρός ασχολήθηκε με την τέχνη, τα φιλμ, το ντιζάιν, τη φωτογραφία και το ίντερνετ. 

 

 

Ο ίδιος μας εξηγεί για το πώς του ήρθε η ιδέα για την περσόνα του Κύρου Γρανάζη στο "Θέλω Trance"

 

Σε μια τηλεφωνική συνομιλία μου ήρθε η ιδέα πήγα στον υπολογιστή και την κατέγραψα. Λίγο λίγο δουλευόταν όλο και περισσότερο και για πρώτη φορά κατόρθωσα να αποτυπώσω το χιούμορ μου όσο πιο απλά μπορούσα να το κάνω. Το «Χορεύω Trance» είναι αυτό που προέκυψε. Ακολουθεί η φανταστική ιστορία που επινόησα ως ανάπτυξη του χαρακτήρα.

 

Ο Κύρος ζει σε ένα μικρό χωριό από γεννησιμιού του. Είναι 22 χρονών.  Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικά χρόνια του δώσανε για δώρο ένα cd του fatboy slim και ένα cd prodigy.
Του το είχε φέρει ο ξάδερφος του από την Αθήνα. Το είχε πάρει από τα public σε τιμή προσφοράς.
Και τα δύο 5 Euro.

 

Από την στιγμή που τοποθέτησε τα cd στο pionneer του σύστημα το οποίο μόλις είχε ξεσκονίσει η μητέρα του εκσταστιάστηκε και άρχισε να χορεύει.

 

Ο ξάδερφος του, του είπε πως αυτό που άκουγε ήταν trance αν και ήξερε πως δεν ήταν trance, του το είπε για να τον ξεφορτωθεί γιατί ήταν μεσημέρι και μόλις είχε έρθει από Αθήνα και ήταν κουρασμένος και ήθελε να κοιμηθεί.

 

Ο Κύρος δουλεύει στο καφενείο της γειτονιάς του. Έχει δύο φίλους. Τον Τάκη. Έναν 60άρη άσσο στα χαρτιά και τον Βασίλη έναν παππούλη 75 χρονών που του αρέσει το τάβλι.

 

Μαζί πάνε βόλτες στα χωράφια και κοιτάζουν τα νερά των ποταμών πως κυλάνε.

 

Ο Κύρος είναι ο μοναδικός νέος του χωριού.

 

 

 

 http://www.skoumas.net/