Η παρωδία της Απαγόρευσης χρήσης στοιχείων του Προσωπικού λογαριασμού στο Facebook

Facebook Twitter
5

Από χτες γέμισαν τα facebook timelines με Προειδοποιήσεις που ένας θεός ξέρει ποιος τις εμπνεύστηκε πρώτος - και ψυχανάγκασε και τους υπόλοιπους να τις ανεβάσουν:

---------------------

Φυσικά δεν έχουν καμία νομική αξία όλα αυτά:

 
Ωραίο το disclaimer που ανέβασαν ορισμένοι αυτοσχεδιαστές σήμερα για τα προσωπικά τους δεδομένα. Διαβάστε τώρα και τα terms of use που αποδεχθήκατε όταν μπήκατε στο fb.

Και η Calypso Larah έβγαλε τη δική της προειδοποίηση...

(που, πρέπει να παραδεχτώ, βγάζει πιο πολύ νόημα απ' την "κανονική")

Profile License - Άδεια (απαγόρευση) χρήσης στοιχείων του Προσωπικού μου λογαριασμού στο Facebook

ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΑΛΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΞΙ

Προς κάθε πρόσωπο ανεξαρτήτως λιπαρότητας η ξηρής επιδερμίδας, ίδρυμα τύπου μη κερδοσκοπικού κακού χαρακτήρα , εισπράκτορα, φορέα του ιού της ευλογιάς ή ζωντανό οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική υποδομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβέρνησης ή οποιαδήποτε άλλης κυβέρνησης,ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ναρκωτικών ή παρακολουθεί τούρκικα σίριαλ σε αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της:

ΔΕΝ έχετε την άδεια μου μωρή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του προφίλ μου γιατί το ανφάς μου είναι πολύ καλύτερο ούτε οποιαδήποτε από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών μου ( νταξ δεν είναι καλές το παραδέχομαι ένα ψωροκινητό έχω με κάμερα VGA) ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τις φωτογραφίες μου ( φαρμακομούνες εδώ μέσα τι να πεις?) ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, φωτογραφία ή προϊόν κακής τέχνης αναρτήθηκε στο προφίλ μου.

Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου σχετικά με αυτό το προφίλ και το περιεχόμενο του ( δεν θα σας πάρω και το κεφάλι εδώ που τα λέμε αρκεί να πείτε κανά καλό λόγο για τα έργα μου). Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, εισπράκτορά, φοιτητή ή άλλο προσωπικό η γκομενικό υπό την καθοδήγηση σας.

Εάν δεν αναρτήσετε μια τέτοια δήλωση για μία τουλάχιστον φορά, τότε μέγαλο κακό θα βρεί εσάς και την οικογένεια σας , οι κατσίκες σας δεν θα κατεβάζουν γάλα , οι σοδειές μαριχουάνας θα πάνε κατά διαόλου και θα σας κόψει και το eye liner το καλό το αδιάβροχο 45 εύρω με την έκπτωση από τα Hondos. Θα επιτρέπεται εμμέσως η δημόσια διαπόμπευση και επεξεργασία στοιχείων όπως φωτογραφίες και πληροφορίες που περιέχονται στις ενημερώσεις της διανοητικής σας κατάστασής.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Γελάστε, γελάστε, μπροστά σας είναι τα προβλήματα ! Aproposito, θα ακούσατε για τον λυσσαλέο πόλεμο (με μεγαλοδικηγόρους) που κάνει το fb για να κατεβάσει τα όρια ηλικίας, καθώς πιέζουν οι διαφημιστικές εταιρίες για πιό "φρέσκους" και πιό εύκολα επιρρεάσιμους πελάτες. Θα έρθουν και τα soft porn (όπως ήρθαν στα Android) και το "want" που σύντομα θα επισκιάσει το like και όλα εκείνα που είχε στο μυαλό του ο Παρκερ και τα αποκάλυψε στον έκθαμβο Zucherberk, τον καιρό που εκείνος έψαχνε απεγνωσμένα για χορηγούς."Ενας απλός φοιτητής ψυχολογίας θα καταλάβαινε αμέσως τί θησαυρός κρύβεται εδώ μέσα" του είπε. Και φυσικά, ούτε κι εκείνος είχε συνειδητοποιήσει πόσο κοστίζουν τα προσωπικά δεδομένα των πιτσιρικάδων και τί πληρώνουν κάποιοι για την απόκτησή τους.