Ο Πέτρος Τατσόπουλος ασχολείται με διάφορα πράγματα στο Facebook του και, όπως και του Θανάση Χειμωνά, δεν του βγαίνει και σε πολύ καλό η ανάμιξή του με την πολιτική. Δεκάδες άγνωστοί τους άνθρωποι τους βρίζουν με χαρακτηριστική άνεση εξαιτίας των πολιτικών τους πιστεύω (και για άλλους λόγους) - και ο Τατσόπουλος έγραψε πρόσφατα: 

 

Ο "τοίχος" μου, τον τελευταίο καιρό, έχει μετατραπεί ξανά στην Παιδική Χαρά των Τρολ. Ο κάθε πικραμένος μαλάκας ξερνάει εδώ τη χολή του. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι κάνω ασκήσεις γιόγκα κι έχω βελτιώσει αισθητά την ανεκτικότητά μου, αλλά στο ότι δεν μου περισσεύει χρόνος πια για ν' ασχολούμαι με αυθόρμητες ή διατεταγμένες μαλακίες. Οσοι πιστεύουν ειλικρινά ότι οι ηλεκτρονικές τους πορδές με εκνευρίζουν, μπορούν να εξακολουθούν να τις αμολάνε. Ειλικρινά τους λυπάμαι. The rest is silence.

 

------------

 

 

 

Το "καλά τα λέει ο Τατσόπουλος" πάντως πηγαίνει κυρίως στο εξής σχόλιό του που συνοδεύεται από φωτογραφία:

 

Σε όσους ανακαλύπτουν ανάλογα τρομερά ντοκουμέντα διακομματικής κατάπτυστης συναλλαγής, ήρθε η ώρα ν' αποκαλύψω ένα φρικτό μυστικό: ναι, οι βουλευτές δεν προχωρούν πλάτη-πλάτη στον τοίχο μέσα στο κοινοβούλιο, δεν αποφεύγουν το βλέμμα του πολιτικού τους αντιπάλου, ενίοτε τού απευθύνουν το λόγο, ακόμη -ήμαρτον, Παναγία μου- και του χαμογελούν. Τέτοιο χάλι.
 
Ανακάλυψα αυτή την φωτογραφία. Κανένα σχόλιο; 
 
 
 
 
 
*Κατά σύμπτωση αυτό που θίγει ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι κάτι που σκεφτόμουν κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Κι ας κατηγορούνται οι πολιτικοί ότι είναι φίλοι και ξαφνικά τσακώνονται στα παράθυρα: βρίσκω ιδιαιτέρως ανθρώπινο το ότι στην κανονική τους ζωή μπορούν να συνυπάρξουν με τους "αντιπάλους" τους - σημαίνει ότι είναι άνθρωποι κι όχι κομματικοποιημένα ρομπότ. (Εξαιρούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.)