Στις φοιτητικές εκλογές όμως συνήθως νικάει η παράταξη που κάνει τις πιο ανόητες φάρσες, τα πιο ξέκωλα πάρτι και τις πιο σαχλές διαφημίσεις. 

Μπορεί όλοι να βγάλουν διαφορετικά αποτελέσματα για τις σημερινές φοιτητικές εκλογές, μπορεί κάποια καλά μέρη του νέου νόμου πλαισιου να κάηκαν μαζί με τα χλωρά (και η απαράδεκτη, ηλίθια κομματικοποίηση των πανεπιστημίων να συνεχίζεται) όμως όταν ψηφίζουν τα νιάτα μας, τα καμάρια της πατρίδας μας, ζούμε με τη βεβαιότητα πως κάθε διαφήμιση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι χειρότερη απ' την προηγούμενη...

 

Να μερικές φετινές (θενκς ) που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.  

"πόσο contemporary!"

 

O ίδιος ήρωας μας καλεί να "γίνουμε κι εμείς" (φράση που μου θυμίζει ντίλερς στο μετρό του Brixton) και σε άλλες αριστουργηματικές διαφημίσεις, που θα  μπορούσαν να ενσωματώνουν με τρόπο έξυπνο τις πολιτικές προτάσεις της παράταξης αλλά αντ' αυτού μας παρουσιάζουν νεολαία βγαλμένη απ' το Δεκα Λεπτά Κήρυγμα και αυτάρεσκη εμμονή με την πρωτιά της... 

 

 

 

-----------------------------

 

[Μίνι-φλάσμπάκ, μέσω του παλιού, καλού Life in Lifo!]

 

"Θέλω το αγόρι μου να είναι Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ"

Στη  αρχή νόμιζα ότι ήταν σοβαρό γκρουπ στο facebook μέχρι που διάβασα στο about “Να γουστάρεις μαναράκια με τις μπλε παντελονιές, τους κοιλιακούς, την Πόρσε” . Aκολουθεί  μια σταχυολόγηση από τα σχόλια που έχουν αφήσει στο wall.

«Να είναι Χριστιανός και να ακούει μόνο το Πέγκυ Ζήνα»

«nai ston paidara ths dap, tha m kerasei k mpoukali.»

«xoris agori dapiti den pas pouthenaaaa telosssssss agapame michali xatzigianni agapame to clubing agapame ta sfinakia papastroumf agapame genika olo to stroumfoxorio♥»

 

Το περσινό επίσημο βίντεο της ΔΑΠ για τις φοιτητικές εκλογές.

 

 

 

 

ΔΑΠ -  ραπ  "Κανείς σας δεν μας φτάνει"

 

 

(ντροπή!)

 

 

 

ΔΑΠ- ραπ 2 "Και α και ου  και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ"

 

Η υποσημείωση σε άψογα greeklish με πεθαίνει . «Ena tragoudi pou vrhka gia thn dapara mas... To video einai proxeiro alla de gamietai?»