Το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έγραφε πριν λίγο καιρό:

 

Ο Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος ίσως αποτελέσει το πρόσωπο αυτών των εκλογών στην Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο. Τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης σε συνδυασμό με το κόμμα στο οποίο πολιτεύεται έχει ήδη καταστήσει εξαιρετικά δημοφιλή τον Ξηρομερίτη υποψήφιο από τις πρώτες ημέρες των περιοδειών του στο νομό. Η φυσιογνωμία του Χρυσαυγίτη δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση όπου πάει και φυσικά σχολιάζεται! Ο κ. Μπαρμπαρούσης θυμίζει σίγουρα μορφή Έλληνα της Επανάστασης και αρκετοί είναι όσοι τον γνώρισαν και τον παρομοιάζουν με τον ήρωα της Επανάστασης του '21 Γεώργιο Καραϊσκάκη! 

Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία είναι από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου και είναι άνεργος ηλεκτρολόγος που ασχολείται με κτηνοτροφικές εργασίες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει σε εκλογές, αφού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πάλι βέβαια με τον συνδυασμό που υποστήριζε η Χρυσή Αυγή!

 

---

 

 

[Κι ενώ για καιρό νόμιζα ότι ήταν φωτοσοπαρισμένος, υποθετικός υποψήφιος, έργο ενός τρολ δηλαδή, ο Μπαρμπαρούσης όχι μόνο υπάρχει, αλλά μπαίνει και στην Ελληνική Βουλή. Υποθέτω ότι έβαλε και το κινητό του για να τον συγχαρείτε, αν θελήσετε...]