(αλλά τελικά, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία -via, όπως και η είδηση, κάποιες άλλες via- μάλλον το αντίθετο συνέβη).

 

 

αν δεν βγεις αυτοδύναμος δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ

 

 

Τη δέσμευσή του για μια εθνική πολιτική για τον πολιτισμό, υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, στον χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε την πρότασή του για ένα ενιαίο υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πολιτιστικό πάρκο στην περιοχή από το Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι το Πολυτεχνείο, έργο που, όπως είπε, μπορεί να γίνει με χορηγίες.

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους ανθρώπους του πνεύματος να σταθούν μπροστά του και όχι δίπλα του, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι αυτόφωτοι. Ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν την ομιλία του βρέθηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μανώλης Μητσιάς και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.ο μητσιάς δεν τολμα να αντικρύσει τον μίστερ μπινΖήτησε από τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών να βοηθήσουν έτσι ώστε να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες όπως είναι η πατρίδα, ο θεός, η επιχειρηματικότητα, η ανάπτυξη και η ασφάλεια, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως ''ο κόσμος πιστεύει περισσότερο σε εσάς από ό,τι στους πολιτικούς και σας καλώ να δείξετε αλληλεγγύη''.πρόεδρε είσαι η ελπίδα μας!----------------------


Το ότι ζήτησε απ' τους ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών να απενοχοποιήσουν την Πατρίδα και το Θεό είναι κάτι που περιμέναμε από έναν θρησκευόμενο εθνικιστή . 

 

Το ότι πρώτη μούρη πήγαν ο Ρέμος με τον Χατζηγιάννη (αλλά δεν έκατσαν δίπλα δίπλα), συν το γεγονός ότι ο πρώτος είχε κάνει τη φοβερή δήλωση πως δεν είναι ώρα για να παντρευτεί γιατί προέχει να σώσουμε την πατρίδα μας είναι κάτι που θα το ταξινομούσα στην κατηγορία "twilight zone".

 

Κρίμα που δε ζει ο Οδυσσέας Ελύτης (μέγας υποστηρικτής του Σαμαρά, στα τελευταία του) να είναι κι αυτός ανάμεσα στο Ρέμο και το Χατζηγιάννη και να βγαίνει φωτογραφίες χαμογελαστός με τη σάρα, τη μάρα και το Σαμαρά. 

 

χατζηγιάννης: ενθουσιάστηκα τόσο πολύ, που έτσι μου'ρχεται...

 

 

...να ξεφτυλιστώ στο πανελλήνιο!