WHO ARE YOU PEOPLE? [Οι Δημοφιλείς!]

Facebook Twitter
0

Το επίθετο "ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ" χρησιμοποιείται αφειδώς στην κοσμική αυτή στήλη (όπως και το "ανανεωμένος") ως καλή κουβέντα πιο πολύ, παρά ως αληθινός επιθετικός προσδιορισμός. 

Αν θέλει ο κοσμικογράφος να πει ένα κομπλιμέντο σε μια κοπέλα, θα γράψει "η δημοφιλής Πόπη παρέα με την εμφανώς ανανεωμένη γιαγιά της", ή κάτι τέτοιο...

Αν κάνω λάθος, τότε η Ξάνθη είναι όντως γεμάτη με σούπερσταρς!

----

ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! 

Όλα τα αγαπημένα μοτίβα του ΜΑΧΗΤΗ είναι εδώ: τα αποσιωπητικά, τα πικάντικα μισόλογα, η περιέργεια γιατί κάποιος κυκλοφορεί μόνος του ή με ποιον κυκλοφορεί. 

Το ενδιαφέρον είναι πως απ' τους δυο επιχειρηματίες μόνο ο ένας χαρακτηρίζεται δημοφιλής.

Όσο για το "νέο... επαναστατικό λουκ!" αυτού με τον σκούφο, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. 

"ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ"

Ποιες άλλες "κακές" συνήθειες θα της κόψει ο δημοφιλής παραγωγός ραδιοφώνου; Το ανάποδο εισαγωγικό της λέξης κακές και οι τέσσερις τελείες που προηγούνται αυτού σημαίνουν "πρέζα", "ξενοπηδήματα", ή κάτι πιο λάιτ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Πάλι ο όμορφος Τόρης, μόνο που τώρα δεν είναι αυτός ο δημοφιλής, μιας και προφανώς στο τοπικό σταρ-σύστεμ ο κύριος με τον επιληπτικό συνδυασμό χρωμάτων ("ο δημοφιλής Κυριάκος") είναι μια κλάση παραπάνω. 

Ο "γύφτος" είναι ο κοσμικογράφος και υποθέτω ότι νιώθει περήφανος για να λέει ότι "φωτογραφίζονται αποκλειστικά" και μόνο για τη στήλη του - παρ' ό,τι το People και το Vogue είχαν κάνει τα πάντα για μια κοινή τους πόζα. 

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

Πώς να μπλεχτείτε, σαν κακιά πεθερά, στην προσωπική ζωή κάποιου δημοφιλούς Τάσου, με μία μόνο λεζάντα. 

ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΒΓΑΣ.

No comments.

"ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕ".

Επιλέγω το από το καφέ του Τάσου, δεν πάει πουθενά. 

ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!

Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος μπροστά και να κάναμε κι εμείς ότι και ο άνθρωπος που είναι δημοφιλής και ως αθλητικογράφος αλλά και ως ασφαλιστής. 

ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ 

Ευτυχώς που λύθηκε το μυστήριο. Ο Μίμης Σκορδόπουλος παίρνει πάντως έξτρα πόντους γιατί η δημοφιλία του βασίζεται στη φιλία του με τον κοσμικογράφο, χαρίζοντας τον τίτλο του δημοφιλή "κολλητού". 

Το ότι η λέξη κολλητός έχει μπει σε εισαγωγικά απ' τον κοσμικογράφο (άρα είτε λέγεται ειρωνικά, είτε σημαίνει δήθεν κολλητός, είτε ο συντάκτης δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τα εισαγωγικά), προσθέτει μια διασκεδαστική νότα σ' αυτή τη "φιλία".

ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ;

Έλεος δηλαδή. Είναι δυνατόν αυτός ο δημοφιλής (;) τραγουδιστής να μην έκατσε σε ξανθιά χορέυτρια που του την έπεσε; Είναι γνωστό ότι πρέπει να κάτσει σε όποια τον φλερτάρει - αλλιώς θα ξεμπροστιαστεί στα κοσμικά. Άντε, γιατί πολύ ψηλά τον σήκωσε τον αμανέ. 

Ο ΓΛΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΛΟΝΗ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η φάτσα ζει ανάμεσά μας!

(Και, έχοντας παρακολουθήσει την κοσμική πορεία του δημοφιλούς d.j. τολμώ να πω πως μου είναι ο πιο συμπαθής απ' όλους.)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Θα τα "βρουν" η θλιμμένη δημοφιλής τραγουδίστρια (η μόνη που τελικά αξίζει να λέγεται δημοφιλής!) με τον Γιάννη Μπάτζιο; 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

Νομίζω ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνεις "δημοφιλής" στην Ξάνθη είναι να παίζεις ως d.j. σε κάποιο μαγαζί. Ακόμα κι αν αυτό έχει ροζ-μοβ τοίχους με τις εικόνες του Χριστούλη μας.

ΚΑΜΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ;

Φαντάζομαι την δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια της ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόρασης Ρένα Καραγιάννη ως την Όλγα Τρέμη της Ξάνθης. Το ότι χτες το πρωί το στομάχι της ήταν... άνω κάτω προκαλεί αμείλικτα ερωτήματα. 

Δείτε όμως τη Ρένα Καραγιάννη και με διαφορετικό λούκ!

Εδώ δεν είναι πια η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια, είναι η δημοφιλής δημοσιογράφος της "Αδέσμευτης", με τελείως πιο καθημερινό και άβαφτο λουκ και πιο ταλαιπωρημένη έκφραση.

(Αλήθεια όμως: Γιατί έχει ταλαιπωρημένη έκφραση; Μήπως της έκοψαν... τις "κακές" συνήθειες; Μήπως... εξαφανίστηκε ο... "κολλητός" της; Ή μήπως έφαγε στο καφέ του... Τάσου τοστ με το νέο ...αίσθημα κι έγινε το στομάχι της "άνω" ... κάτω;)

ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ.

Τόσες πληροφορίες μαζί - πώς να τις επεξεργαστεί το μυαλό;!

Και δημοφιλής τοπική σύμβουλος Ευμοίρου, και πρώην d.j., και "Πετρούλα" της Θρακικής Σκηνής, και μεταγραφή στο NOVA που το έχει κάποιος που είναι καρδιακός φίλος κάποιου άλλου!

Μήπως η δημοφιλής Αλεξάνδρα Κουσίδου να σκεφτεί την πιθανότητα συγγραφής των απομνημονευμάτων της;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ: Η δημοφιλής Θεανώ (χωρίς κάποια ιδιότητα, είναι δημοφιλής και μόνο που ζει και αναπνέει).

Πραγματικά. Απίστευτο κι όμως αληθινό...

*Κι άλλοι WHO ARE YOU PEOPLE? εδώ και εδώ! 



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ