Ένα σέξι κοτόπουλο στους New York Times.

Facebook Twitter
0

Ο φωτογράφος Tony Cenicola πέρασε πολλές ώρες στο στούντιο και μάλιστα με δύο διαφορετικά κοτόπουλα για να καταφέρει να βγάλει μια σέξι και παιχνιδιάρικη φωτογραφία. Αυτήν.

Όπως διαβάζω, το πρώτο pin-up μοντέλο δεν έβγαινε καλό - αντίθετα έβγαινε αρκετά τρομακτικό, και μάλιστα μετά από αρκετές ώρες ξεράθηκε. Η καλύτερη φωτογραφία του πρώτου μοντέλου ήταν αυτή.

Ευτυχώς την απέρριψαν και έβγαλαν το δεύτερο μοντέλο απ' το ψυγείο και έτσι βγήκε η περίφημη φωτογραφία που μπήκε στην πρώτη σελίδα της ενότητας Dining των Times, χτες Τετάρτη.

Ο φωτογράφος χρησιμοποίησε διάφορα υλικά ώστε να πάρει το κοτόπουλο την στάση που θυμίζει centerfolds: ξυλάκια τσόπστικ, σύρματα, βαράκια. Κάποτε τα κατάφερε. Άλλαξε τον φωτισμό, κάνοντάς τον πιο υποβλητικό και πάτησε το κουμπί της φωτογραφικής.

Και τα στούντιο των New York Times έζησαν μια απ' τις πιο σουρεαλιστικές, φωτογραφικές σκηνές στην ιστορία της εφημερίδας...

-------------------------------------------------------------------------------------------

[+] Το φαγητό και η κουλτούρα του

Το μπλογκ του περίφημου Αθήναιου, Αθήναιος Reloaded.

Το Food Daily, η καθημερινή online στήλη της Λένας Φουτσιτζή.

H εβδομαδιαία στήλη του Μιχάλη Μιχαήλ στην έντυπη Lifo, Ημερολόγια Κουζίνας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ