Νέο Περιοδικό Τέχνης: O Damien Hirst και το τατουάζ αιδοίου.

Facebook Twitter
0

(via )

Η Taylor μάλιστα δήλωσε πως δε μετανιώνει που δέχτηκε να της το κάνουν:

"I would have been stupid not to be part of this project. I have a piece of art on my vagina. Not one single person can ever say they gave birth through a Damien Hirst piece of art. I can."

Για να δεις κανονικά το τατουάζ θα πρέπει να αγοράσεις το πρώτο τεύχος του Garage, του νέου πολυαναμενόμενου περιοδικού τέχνης της περίφημης Dasha Zhukova - της γυναίκας που είναι γνωστή για το ρόλο της στη βιομηχανία της τέχνης αλλά και επειδή είναι σύντροφος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Roman Abramovich.

Το νέο περιοδικό-υπερπαραγωγή κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του με τρία διαφορετικά εξώφυλλα, με έργα τέχνης -όπως το τατουάζ του Hirst- φτιαγμένα ειδικά για το ντεμπούτο του Garage. Να και τα άλλα δύο:

Η δημιουργία του σπουδαίου Richard Prince:

Και το εξώφυλλο που θα αγόραζα εγώ. Ένα καινούριο έργο των Nick Knight και Dinos Chapman (που ακολουθεί, για λίγο, σόλο καριέρα).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ