Απεργία την Πρωτομαγιά

Pop Flashback: Γράμμα του Μικ Τζάγκερ -που μόλις έγινε 68 ετών- στον Andy Warhol.

Facebook Twitter
0

[via] Όταν έκλεισε η συμφωνία, ο Τζάγκερ έγραψε στον Warhol. Ήθελε να του δώσει οδηγίες για το πώς περίπου πρέπει να φτιάξει το εξώφυλλο του νέου τους δίσκου. Ο Warhol αγνόησε πολλές από τις οδηγίες, φτιάχνοντας ένα πολύ περίπλοκο εξώφυλλο, το οποίο σε περιπτώσεις κατέστρεφε το βινύλιο που υπήρχε μέσα του.

Φωτογράφισε τον Τζο Ντ'Αλεσσάντρο, το παντελόνι φουσκωμένο αριστερά στο επίμαχο σημείο του τζιν του, πρόσθεσε ένα χρυσό φερμουάρ - και παρουσίασε στον Τζαγκερ το εξώφυλλο του Sticky Fingers, ένα εξώφυλλο που θα γινόταν απ' τα πιο αναγνωρίσιμα και κλασικά όλων των εποχών.

Να και το γράμμα.

*Sticky Fingers - The Burger!

Ο Bill Wyman των Stones έχει ανοίξει χαμπουργκεράδικο στο Λονδίνο εκμεταλλευόμενος τη φήμη του δίσκου τους - το ονόμασε Sticky Fingers. Ή σωστότερα, Bill Wyman's Sticky Fingers. Μεγάλο (και εξευτελιστικό) ξεπούλημα αν θέλετε τη γνώμη μου, αλλά δε μου πέφτει και λόγος.

Το πιο απωθητικό είναι πως στο μενού έχει βάλει, σα σλόγκαν ή σαν τίτλους, κι άλλα τραγούδια των Stones, όπως το Ruby Tuesday που το λέει "Ribby Tuesday" κλπ...

ΥΓ. Από αλλού ξεκινήσαμε και καταλήξαμε στο φαγητό, οπότε σας προτείνω να διαβάσετε τα δύο πιο πρόσφατα ποστ του FOOD DAILY. Τώρα που μιλάμε η Λένα Φουτσιτζή βρίσκεται στην Τανζανία και στέλνει ενδιαφέρουσες (και συχνά ξεκαρδιστικές) γαστρονομικές αλλά και ανθρωπολογικές ανταποκρίσεις. LIVE από την Αφρική!

Επίσης, ο Αθήναιος γράφει ένα ακόμα εξαιρετικό ποστ: Γλυκό βύσσινο.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ