Η συγκινητική μάχη της Γεωργίας Παπαζήση ενώνει το ελληνικό ίντερνετ.

Facebook Twitter
0

Πάνω είναι η Γεωργία Παπαζήση, πριν χρόνια, στο τελευταίο ίσως ξένοιαστο καλοκαίρι της. Μέσω του twitter έμαθα για τον αγώνα της. Όταν ένα παραθυράκι ελπίδας άνοιξε (μια πρωτοποριακή θεραπεία στην Ινδία) η Γεωργία απευθύνθηκε στους ψηφιακούς της γνωστούς για βοήθεια.

Διαβάστε τι γράφει στο μπλογκ της.

16 Ιουλίου 2011

Πολλοί από σας με γνωρίζετε, κάποιοι είστε φίλοι μου, κάποιοι συγγενείς αλλά για τους περισότερους από εσάς είτε είμαι εκείνη που ξέρετε από τα blog ή την παρουσία μου στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, είτε –πολύ πιθανότερο- είμαι μια άγνωστη.


Τ’όνομά μου είναι Τζώρτζια.

Πριν από 4 χρόνια ήμουν μια δυναμική 35χρονη γυναίκα, με πτυχίο στην Ψυχολογία και μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά, ζούσα με τον συντροφο μου με τον οποίο σχεδιάζαμε την κοινη μας ζωη, οικογενεια και μια νέα, δική μας επιχείρηση. Ήμουν πρόσχαρη, μου άρεσαν τα ταξίδια, η μουσική, ο χορός, τα ψώνια, τρελαινόμουν για σινεμά και εκδρομές, απολάμβανα τις γυναικοκουβέντες με τις φιλες μου και τα πειράγματα με τους φίλους και «έλιωνα» παίζοντας με τον αγαπημένο μου Πέπε, που τότε ήταν ακόμα κουτάβι...

Μέχρι που η ζωή μου ανατράπηκε.

Τα τελευταία 4 χρόνια δίνω μια ολοένα και πιο σκληρή μάχη. Μια μάχη στην οποία πρωταγωνιστούν γιατροί, διαγνώσεις, θεραπευτικές αγωγές, φάρμακα, συμπληρώματα, έλεγχοι, εξετάσεις, παρακολουθώντας ανήμπορη την υγεία μου να φθίνει και το σώμα μου να ξεγλυστράει απ τον έλεγχο μου.

Τελικά, επικράτησε η διάγνωση (από τέλος Αυγούστου 2010) σύμφωνα με την οποία πάσχω απo Χρονια Νοσο Λάιμ (Μπορελλιωση) 3ου Σταδιου.

Σήμερα ζω εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που απλά δεν συνεργάζεται. Δυσκολεύομαι να περπατήσω. Η αναπνοή μου έχει γίνει ρηχή. Δυσκολεύομαι στην κατάποση και η ομιλία μου είναι άναρθρη, έρρινη και μονότονη. Ο κατάλογος των συμπτωμάτων μου είναι μακρύς.

Εννοείται πως σταμάτησα να εργάζομαι. Στην πορεία η σχεση μου διαλύθηκε. Επέστρεψα στο σπίτι των γονιών μου. Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής μου ζωής συμβαίνει στο διαδίκτυο.

Τ’ όνομά μου εξακολουθεί να είναι Τζώρτζια. Είμαι όμως ακόμα η ίδια γυναίκα;

Τώρα έχω μια μοναδική ευκαιρία να κάνω το πρώτο βήμα για να ανακτήσω την ζωή μου.

Η Dr.Geeta Shroff έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει ένα θεραπευτικό πρωτόκολο που έχει βοηθήσει πάνω από 600 ανθρώπους, συχνά με θαυμαστά αποτελέσματα. Χάρη σε αυτό, έχει βελτιωθεί θεαματικά η ποιότητα ζωής πολύ βαριά ανάπηρων ασθενών και έχει ακόμα ιαθεί σημαντικός αριθμός ατόμων που νόσησαν από την ασθένεια του Lyme.

Χρειάζεται να εισαχθώ στην κλινική Nu Tech στο Νέο Δελχί της Ινδίας για αγωγή με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα από την Δρ. Σροφ και την ομάδα της.

Η αρχική φάση της αγωγής κρατάει 9 εβδομάδες. Το κόστος της πρώτης αυτής φάσης είναι περίπου € 30,000. Το ποσό αυτό συμπεριλαμβάνει αγωγή με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα, συνεδρίες φυσικοθεραπείας/κινησιοθεραπείας, δωμάτιο και πλήρη σίτηση για μένα και τον/την συνοδό μου.

Όντας ανήμπορη να εργαστώ για πάνω από 3,5 χρόνια τώρα, επαφίωμαι στην φροντίδα της οικογένειάς μου, οι πόροι της οποίας έχουν σταθερά απορροφηθεί από το κόστος της αντιμετώπισης της κατάστασής μου.

Κάπου εδώ μπαίνετε εσείς. Έχω απόλυτη ανάγκη την βοήθειά σας, επειγόντως. Χρειάζομαι την βοήθειά σας για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, συνολικά € 30,000 ώστε ο/η συνοδός μου κι εγώ να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε για το Νέο Δελχί, το συντομότερο δυνατό.

Κάθε μέρα μετράει. Η κατάστασή μου δεν μου αφήνει πια περιθώρια αναμονής. Σας παρακαλώ να συνεισφέρετε με ΟΠΟΙΟ ποσό μπορείτε, κάθε ευρώ μετράει.

Από την πλευρά μου, θα ενημερώνω το blog καθημερινά, με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο, ώστε –έστω ιδεατά- να κάνουμε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι μαζί.

Λένε πως «Αν χρειάζεσαι ένα ολάκερο χωριό, τότε χτίσ’το». Ελπίζω πως θα με στηρίξετε και θα γίνετε το «χωριό» μου.


Σας παρακαλώ να με βοήθησετε να ξαναγίνω η Τζώρτζια.

...................................................................................................................

****ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ UPDATE!

O ιντερνετικός αγώνας της Τζώρτζια είχε χάπι εντ!

Διαβάστε τι έγινε μετά.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ