Τα μούσια του Κώστα Πρέκα είναι πλέον πέρα από κάθε φαντασία!

Facebook Twitter
0

Πραγματικά, μέχρι χτες δεν είχα καταλάβει πως το λουκ του Κώστα Πρέκα είχε ξεφύγει - πέρα από κάθε φαντασία! Το είδα τυχαία διαβάζοντας το αγαπημένο μπλογκ, το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:

Ήταν λοιπόν ο Κώστας Πρέκας σε συγκέντρωση της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ και τα έχωσε στους θολοδιανοούμενους και στους ψευτοκουλτουριάρηδες που τον πολεμούν.

Sporting this look.

Η μικρή αλλά περιεκτική του παρέμβαση ανέβηκε ευτυχώς online 

[Ο Ελληνόψυχος που ανέβασε το δεύτερο βιντεάκι φρόντισε να το τιτλοφορήσει: "ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ ΣΤΗ ΣΗΓΚΕΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ". Τα Ελληνικά του είναι πραγματικά ελληνόψυχα.]

Τέλος πάντων, όπως θα προσέξατε το facial hair του Πρέκα κλέβει την παράσταση. Γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο Βιβλικό. Υπολογίζω πως σε μερικές εβδομάδες μάλιστα, ο ηθοποιός θα πετύχει το στόχο του να μοιάζει με στερεοτυπική αναπαράσταση του Θεού.

Ή του Άγιου Βασίλη, καλοχτενισμένου, με κοστούμι.

Εδώ βλέπουμε τον καλλιτέχνη στο κοινό της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, τα κοινά του οποίου με τον ΣΤΟΧΟ αξίζουν να αναλυθούν κάποια άλλη φορά.

Στην εκδήλωση για το Ζάπειο 2 λοιπόν, ο Πρέκας με τα καταπληκτικά μαλλιά και μούσια του τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στο ίντερνετ ένα σωρό φωτογραφίες που για να βεβαιωθούν ότι τον είδαμε χρησιμοποιούν βελάκια που τον δείχνουν, ή και ελληνόψυχα ροζ κυκλάκια ζωγραφισμένα γύρω απ' το πρόσωπό του. Τα βελάκια και τα κυκλάκια μοιάζουν να λένε:

"Να! Εκεί είναι το φάντασμα, δείτε το!", ή "Αυτός! Αυτός είναι ο εξωγήινος που αναμείχθηκε με τους ανυποψίαστους ακροατές του Σαμαρά!".

Θα μπορούσε να ήταν η αρχή ενός επεισοδίου της περίφημης σειράς Twilight Zone, κι όμως, ευτυχώς είναι όλα αλήθεια... [Ακόμα και η Παρθένα Φουντουκίδου!]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ