Twilight Zone: Τα «χρυσά» τηγάνια της Φάνης Πάλλη Πετραλιά!

Facebook Twitter
0

Στο newpost.gr δημοσιεύτηκε ένα απίθανο άρθρο που μοιάζει επινοημένο, ή φτιαγμένο για να γίνει ευθυμογράφημα του Δημήτρη Ψαθά. Παρ' ό,τι όσα αναφέρονται είναι πιθανότατα αληθινά, και παρ' ό,τι το άρθρο μπορεί να είναι και ακριβές, αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ είναι οι σάλτσες...

Ω, αυτές οι σάλτσες των δημοσιογράφων όταν στην πραγματικότητα η είδηση χωράει σε μια πρόταση, αλλά αυτοί πρέπει να γράψουν τουλάχιστον πέντε - έξι παραγράφους! Πόσο μου θυμίζουν τους μαθητές που προσπαθούν να πλατειάσουν γράφοντας εκθέσεις, βάζοντας μέσα ό,τι σχετικό και άσχετο θυμούνται, γεμίζοντάς σελίδες επί σελίδων με σάλτσες, επαναλήψεις και καλολογικές εικασίες.

Πρέπει να πω πριν αναδημοσιεύσω το ποστ για τα τηγάνια της Φάνης, ότι είναι υπέροχο και το κολάζ που (να δίνουμε credit) φτιάχτηκε απ' το newpost.gr. Μ' αρέσει τόσο πολύ που το ξαναβάζω.

Τα «χρυσά» τηγάνια της Φάνης

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, προφανώς ανέλαβε να επιπλώσει το σπίτι της κόρης της Αλεξάνδρας και του συζύγου της Νίνου Γιαννακόπουλου στο Λιβάδι της Αράχωβας, σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών- επιχειρηματική δραστηριότητα του συνεκδότη του Ελεύθερου Τύπου Αλέξη Σκαναβή, πριν  αγοράσει την εφημερίδα.

Στο περί ου ο λόγος συγκρότημα, όπου τα παραδοσιακά σπίτια, χτισμένα αποκλειστικά με ντόπια πέτρα, ξύλο και κεραμίδια, απαρτίζουν ένα ειδυλλιακό οικισμό που βρίσκεται τόσο κοντά και τόσο μακριά συνάμα από την πόλη και την κοσμοπολίτικη κίνηση της Αράχοβας, έχει σπίτι και ο Γιώργος Βουλγαράκης.  Όμως άλλο είναι το θέμα μας... 

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, έστειλε την οικοσκευή με μεταφορέα, ο οποίος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να της ανακοινώσει ότι ένα δέμα, αυτό που περιείχε τα τηγάνια του νοικοκυριού, μάλλον είχε χαθεί, αλλά δεν θα έπρεπε να ανησυχεί γιατί η εταιρεία θα τους αποζημίωνε. 

Ωστόσο, όταν η κα Πετραλιά του ανακοίνωσε το κόστος των τηγανιών, ο δύσμοιρος μεταφορέας βρέθηκε στα πρόθυρα του εμφράγματος! Τα τηγάνια, κόστιζαν 6.000 ευρώ! 

Στην εταιρεία μεταφορών σήμανε συναγερμός και τελικά τα τηγάνια βρέθηκαν και η καρδιά του επιχειρηματία πήγε στην θέση της.

Το ξέραμε ότι η Φάνη Πάλλη Πετραλιά λατρεύει το ντιζάιν, αλλά ότι υπάρχουν τηγάνια με τέτοια αξία, ειλικρινά δεν το γνωρίζαμε. 

Όπως και να έχει το ζήτημα, τέλος καλό όλα καλά και... καλή όρεξη.

--------

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ:

(με αντίστροφη μέτρηση, για έξτρα αγωνία)

5. "Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, προφανώς ανέλαβε να επιπλώσει το σπίτι της κόρης της Αλεξάνδρας".

Αυτό το προφανώς, δημοσιογραφικά μιλώντας, κάνει όλη τη διαφορά. Δεν ξέρουμε, προφανώς, δεν υπάρχει άλλη πρόχειρη εξήγηση.

4. "παραδοσιακά σπίτια, χτισμένα αποκλειστικά με ντόπια πέτρα, ξύλο και κεραμίδια, απαρτίζουν ένα ειδυλλιακό οικισμό που βρίσκεται τόσο κοντά και τόσο μακριά συνάμα από την πόλη και την κοσμοπολίτικη κίνηση της Αράχοβας".

Το τόσο κοντά και τόσο μακριά συνάμα, δείχνει άνθρωπο που χαραμίζεται γράφοντας για τηγάνια και την Φάνη Πάλλη, ενώ θα μπορούσε να γίνει ο νέος Ελύτης.

3. "Ωστόσο, όταν η κα Πετραλιά του ανακοίνωσε το κόστος των τηγανιών, ο δύσμοιρος μεταφορέας βρέθηκε στα πρόθυρα του εμφράγματος!"

Παιχνιδιάρικη εικασία, όπως είπα με τον κατάλληλο χειρισμό η είδηση μετατρέπεται σε ευθυμογράφημα του Ψαθά.

2. Τηγάνια = 6000 ευρώ.

WTF?!

1. "Όπως και να έχει το ζήτημα, τέλος καλό όλα καλά και... καλή όρεξη."

Η φράση-κλειδί σε όλο το άρθρο είναι το "όπως και να έχει το ζήτημα" της κατακλείδας. Όπως και να έγιναν τα πράγματα, μπορεί η γυναίκα να είπε ψέματα, μπορεί να μην υπάρχουν τηγάνια τόσο ακριβά, μπορεί και να υπάρχουν, μπορεί να μην συμμετείχε καν σ' όλο αυτό η πρώην βουλευτής, μπορεί ακόμα και όλα αυτά να τα επινοήσαμε! Όμως, όπως και να έχουν τα πράγματα, τέλος καλό όλα καλά λέμε, καλή όρεξη, και μην το ψάχνετε τώρα, αφού είπαμε όλα καλά στο τέλος, τι σας νοιάζει όπως και να έχουν τα πράγματα, ώχου!

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Η φράση "το ξέραμε ότι η Φάνη Πάλλη Πετραλιά λατρεύει το ντιζάιν"...

Αλήθεια τώρα: το ξέραμε?!?

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ