________________
1.


"Γιατί υπάρχει αμηχανία στους ανελκυστήρες; Μόνο εγώ το παθαίνω αυτό που δεν ξέρω που να κοιτάξω /που προσπαθώ να μην ανασαίνω δυνατά / μην κάνω κανένα ήχο / και ρουφιέμαι μη δε χωράνε οι άλλοι!
χαχαχα πολύ ντράπηκα τώρα αλλά αλήθεια θέλω πολύ τη γνώμη σου - μικρή Α μπακική θεότητα. Καλημέρες!"- βουρβουλήθρα χαρωπή

 

Γιατί πλησιάζουν άγνωστοι σε απόσταση που μόνο σε πάρα πολύ κοντινούς επιτρέπουμε και παραβιάζεται η προσωπική μας σφαίρα.

 

 

________________
2.


"Γειά σου Λένα,

θέλω την γνώμη μια γυναίκας στο παρακάτω θέμα και ελπίζω πως θα μπορέσεις να βοηθήσεις.

Η γυναίκα μου μου γκρινιάζει συνεχώς, ότι δεν την βοηθάω στο σπίτι. Αυτό θεωρώ ότι είναι άδικο, καθώς δουλεύω 10 ώρες και αυτή 4 την ημέρα αλλά επίσης, βάζω πλυντήρια πιάτων και ρούχων, απλώνω και σκουπίζω με την ηλεκτρική. Επίσης κάνω όλες τις βαριές δουλειές του σπιτιού (τίναγμα χαλιά κτλ) αλλά και όλη την δουλειά του κήπου.

Απλά πρέπει να μου πει "βοήθα με αυτό" και ότι χρειάζεται έχει γίνει αμέσως. Μόνο που δεν παίρνω πρωτοβουλίες, αν δεν μου πει, κάνε αυτό, δεν το σκέφτομαι μόνος μου.

Γιατί αυτό να είναι πρόβλημα, αφού την βοηθάω σε ότι ζητάει; "-Σύζυγος

 

Η γυναίκα σου φωνάζει επειδή νομίζει ότι αν αρχίσει να στάζει μια βρύση, αν δεν ασχοληθεί η ίδια θα πλημμυρίσετε. Η ευθύνη την κουράζει, όχι οι δουλειές οι ίδιες. Θέλει σύντροφο, όχι υπηρέτη.

 

 

 

________________
3.


Μία ανάμνηση είναι κάτι που έχεις; ή κάτι που έχασες;- past


Ένα γεγονός που θυμάσαι όπως περίπου σε βολεύει.

 

______________
4.


"Εν γένει μου τη σπάει αυτό που γίνεται τα τελευταία 2-3 χρόνια με τα ""έξυπνα"" κινητά και τις παρέες. Βγαίνουμε για βόλτα και βλέπεις, τα άτομα που έχεις να τα δεις καιρό και να πεις νέα, ενώ μιλάμε και πιάνουν το κινητό και μπαίνουν ή στο internet (facebook κατά κύριο λόγο) ή (οι πιο ακραίοι) παίζουν κάποιο παιχνίδι. Έχω λοιπόν μία φίλη, που όποτε της το λέω, έχω προσπαθήσει με πολλούς τρόπους, μου βρίσκει κάποια δικαιολογία: ""είναι ο τάδε και έχει πρόβλημα"", ""είναι για τη σχολή"", ""μα να μην απαντήσω? 2 λεπτά είναι!"" κλπ... Ας μην συζητήσω αυτό το check in! τι μπορώ να κάνω για να της δώσω να το καταλάβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? -Λουλού"


«Θα ήθελα να πνίξω τα κινητά με ένα μαξιλάρι, αλλά δε χρησιμοποιούν οξυγόνο»

 


________________
5.


Γιατί οι έγκυες σχεδόν πάντα κυκλοφορούν με κάποιον; Πχ άντρας μάνα αδερφή φίλη κλπ και σπάνια βλέπω έγκυες να είναι μόνες τους;- Η D.


Για αρχή καλά είναι, τώρα σκέψου και γιατί οι άνθρωποι που κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια είναι 18-50, αρτιμελείς και σε καλή φυσική κατάσταση.

 

 

 

________________
6.


Snuggie έχεις;- Γνωριζόμαστε;


Έχω αλλά το έχω στείλει στη μοδίστρα για να μου βάλει στρας στο κολάρο.

 

 

________________
7.


πως μπορεί κ ζει χωρίς εμένα ενώ εγώ όχι;- ετοιμοθανατη

 

Αν πέθανες, πες μας πώς έστειλες αυτό το μήνυμα.

 

 

 

________________
8.


"Είσαι θεά αγάπη μου! (όπως λέει και ο Ψινάκης...)
Λύσε μου αυτή την απορία: Λένε σε πολλά μέσα ενημέρωσης: Απήγαγαν την κόρη γνωστού εμπόρου ναρκωτικών, σκοτώθηκε ο τάδε βαρώνος της κοκαϊνης κλπ. Αφού τους ξέρουν ποιοι είναι και τι κάνουν γιατί δεν πάνε και τους πιάνουν; Τόσο καλά κρύβονται ή μήπως τελικά είμαστε ζώα που κάνουμε τα στραβά μάτια;

Να είσαι καλά! :)"- Γιατί σε νοιάζει;

 

Πες μου πόσους έχεις καταγγείλει επειδή δεν σου έδωσαν απόδειξη.

 

 

 

________________
9.


"Αγαπημένη Α μπα ....πόσο μίζερο είναι να έχω για φίλη και καθημερινή παρέα εσένα? και δεν λέω πως δεν είσαι φανταστική αλλά καταλαβαίνεις.....είμαι στα 40 τους παιδικούς μου φίλους τους βαρέθηκα είμαι άνεργη οπότε χωρίς κοινωνικές συναναστροφές και γενικά δυσκολεύομαι πολύ πλέον να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους...έχω οικογένεια και δύο υπέροχους γιούς, αυτό βέβαια δεν αναιρεί τους παραπάνω προβληματισμούς μου.
Πολλά φιλιά.....δεν αστειεύομαι σε θεωρώ φίλη μου"-Άννα

 

Τιμή μου, αλλά δεν έχεις δικαιολογία για τη μιζέρια. Όλοι κάτι κουβαλάνε, όλοι σε κάτι μπορούν να φορτώσουν τη δυσθυμία τους. Δε μπορώ να δικαιολογήσω αυτούς που γκρινιάζουν επειδή η ζωή δεν τους διασκεδάζει αρκετά. Δεν είσαι πελάτισσα σε θέατρο, Άννα, είσαι η ηθοποιός.

 

 

________________
10.


"άμπα μου, γκουρού της κυνικότητας, είσαι είδωλο!!
χωρίς πολλές σάλτσες ερωτώ:
γιατί οι άντρες τα περιμένουν όλα στο πιάτο;
φταίει το σύνδρομο της μανούλας; Πήγα εκδρομή με έναν που είχα προηγούμενα μαζί του αν και συμπεριφέρεται άθλια, δεν έχει τρόπους (μη ρωτάς το γιατί ενδιαφέρομαι ακόμα φταίει ότι έχω εμμονές) με τις παρέες μας, περάσαμε τέλεια σαν παρέα αλλά η συμπεριφορά του προς εμέ με ξενέρωσε τα μάλα για να τον προσεγγίσω. Και απλά αδιαφορούσα. Και μετά μου ζητούσε και τα ρέστα με το να μου επιτίθεται με μπηχτές για να με ιντριγκάρει γιατί δεν έγινε τίποτα λες και υπογράψαμε συμβόλαιο ερωτοτροπιών. Και είχαμε τότε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα γινόταν τίποτα σοβαρό. Ο κύριος το έπαιζε δον ζουάν, γκρικ λοβερ στα κορίτσια και όταν εμένα με προσέγγιζαν άλλα αγόρια κατέβαζε μούτρα. Ρε αγόρι μου αν θες κάτι ζήτα το, βασικά ξέρεις τι θες; τζάμπα μάγκα δε σε κάνω... ουφ τα πα.."- απιονισμένη

 

Δέχτηκες να πας εκδρομή με κάποιον που λες δεν έχει τρόπους, που ξέρεις ότι συμπεριφέρεται άθλια και επιβεβαιώθηκες και στην εκδρομή. Ποιά είναι η ερώτηση, γιατί μπερδεύτηκα.

 

 

 

________________
11.


Ώραίος άντρας είναι αυτός που με βρίσκει ωραία;- Elve


Όχι, ο Σάκης είναι ωραίος έτσι κι αλλιώς.

 

 

 

________________
12.


δηλαδή τι πιστεύεις; ότι όποιος θέλει να προχωρήσει επαγγελματικά πρέπει να φύγει από την Ελλάδα κ να πάει στο εξωτερικό; μόνο εγώ το βρίσκω εκβιαστικό αυτό;- μηχανικός

 

Αχ, φωνάζαμε πολύ και σε ξυπνήσαμε;