Η 'Α, μπα;' απαντάει στις ερωτήσεις της Τρίτης

Η 'Α, μπα;' απαντάει στις ερωτήσεις της Τρίτης Facebook Twitter
2

______________

1.

αν απο μακρια καταφερα δυο αναστεναγμους τι μπορει να εκραγει απο κοντά΄; - κούρτσιο

Κούρτσιο, σοβαρέψου.

______________

2.

-Υπάρχει τρόπος ή λόγος να περιορίσουμε το συναίσθημα; - λοφουντούλα

Λόγος υπάρχει πολύ συχνά, αλλά δεν υπάρχει τρόπος που δεν περιλαμβάνει χημική βοήθεια. Όχι ότι πιστεύω ότι αυτό είναι κακό.

______________

3.

-Bill Maher, Jon Stewart ή Stephen Colbert? –Κωνσταντίνος

-Δύσκολο, αλλά θα έλεγα 1ος ο Bill, 2ος ο Jon και 3ος ο Stephen, ακριβώς με τη σειρά που τους πρότεινες. Παίζει βέβαια ρόλο που μόνο τον πρώτο έχω δει live. Και που μόνο ο πρώτος έφτιαξε το καταπληκτικό Religulous.

______________

4.

-TI akrivos kaneis sto LA? -Vasilis

Ζω το αμερικάνικο όνειρο. Στα ιταλικά, κάνω ντόλτσε βίτα.

______________

5.

-Πες μου σε παρακαλώ, τα λόγια πιάνονται και για πράξεις; -Todok Todokios

-Αφού δικαστήριο αποφάσισε ότι τα tweets δυσφήμισης είναι ισότιμα με εκστρατεία δυσφήμισης, και άλλο δικαστήριο αποφάσισε ότι απειλές κατά της ζωής στο facebook είναι ισότιμες με απειλές κατά της ζωής οπουδήποτε, τότε σίγουρα τα λόγια που μπορούν να πληγώσουν θανάσιμα είναι ισότιμα με θανάσιμα χτυπήματα. Ποτέ μη δεχτείς το επιχείρημα «μια κουβέντα είπαμε». Γι’ αυτό έχουμε τόσα συνώνυμα στη γλώσσα, για να διαλέγεις τις κατάλληλες λέξεις, αγριάνθρωπε.

______________

6.

-το εξής; Προσοχή! το ερώτημα είναι καίριο και η απάντηση του μπορεί να αλλάξει μια και για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Λατρεμένη μου Α, μπα; , πες μου σε παρακαλώ. Ποια διαφορά ανάμεσα στο θεσμό της Miss World και τη Miss Universe; αναμένω ξεκάθαρη απάντηση διότι το google search δεν με βοήθησε. –Arkoudos

Να φανταστείς, υπάρχει και Miss Earth!

Χαίρομαι για την πραγματικά σημαντική ερώτηση. Πρόκειται για ανταγωνιστικές οργανώσεις Αγγλίας – ΗΠΑ.

Το Miss World είναι η πρώτη σχετική διοργάνωση και ξεκίνησε από την Αγγλία το 1951. Εμπνευστής ήταν ο Eric Douglas Morley και η ιστορία ξεκίνησε ως διαγωνισμός μπικίνι, το οποίο ήταν τότε πρόσφατο, αλλά ο Τύπος της εποχής το ονόμασε “Miss World”.

Την επόμενη κι όλας χρονιά, το 1952, μια εταιρία ενδυμάτων από την Αμερική, η Pacific Mills, ξεκίνησε αντίστοιχο διαγωνισμό στην Καλιφόρνια, η οποία μετονομάστηκε σε Miss Universe Organization.

______________

7.

-Πώς θα καταφέρω να σηκώνομαι το πρωί από το κρεβάτι γεμάτη χαρά, αισιοδοξία και δυναμισμό? Οεο? -Natasha

-Συναισθήματα όπως η χαρά, η αισιοδοξία και ο δυναμισμός βιώνονται  μόνο σε διάρκεια δευτερολέπτων, αλλιώς θα τρελαινόμασταν.

______________

8.

-Γιατί κάποιοι άνθρωποι στο δρόμο, ενώ βλέπουν ότι βιάζεσαι σε εμποδίζουν, άλλοι παρκάρουν μηχανάκια όπου τους κατέβει, άλλοι ουρλιάζουν στο κινητό όταν το λεωφορείο/μετρό είναι γεμάτο ασφυκτικά κλπ κλπ. Έχει το πρόβλημα ο κόσμος ή εγώ; Έχω αγοραφοβία; Σε άλλες χώρες πχ Γαλλία οι άνθρωποι είναι πιο διακριτικοί, προσέχουν να μην ενοχλούν, εδώ όλα χύμα το κύμα. Ποιά η λύσις; Μετανάστευση; Στην πόλη των Αγγέλων πως είναι η κατάσταση; Ευχαριστώ –walker

-Γιατί οι Αθηναίοι πάσχουν από έλλειψη αστικής συνείδησης. Μαζεύτηκαν από εκεί που είχαν άπλα σε περιορισμένο χώρο μέσα σε λίγα χρόνια και τους είναι αδύνατον να κατανοήσουν ότι ενοχλούν. Τους είναι αδύνατον να κατανοήσουν ότι ο δημόσιος χώρος είναι για όλους, όπως είναι και δικός τους, και όχι μια γκρίζα ζώνη που σε βοηθάει να πας από τον έναν ιδιωτικό χώρο στον επόμενο. Όπως είπε και ένας μεγαλύτερός μου, πριν από –όχι πολλά-  χρόνια στην Αθήνα υπήρχαν ταμπέλες «απαγορεύεται το πτύειν», οπότε ας έχουμε ρεαλιστικές βλέψεις. Η λύση είναι να περιμένεις μέχρι να κάνεις δισέγγονα ή να μεταναστεύσεις. Εδώ, για να καταλάβεις τη μεγάλη διαφορά, με έπιασα πολλές φορές να φέρομαι με αγένεια, κάνοντας αυτά που κάνω στην Αθήνα, όπου θεωρώ ότι είμαι κορόιδο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
ειλικρινά δεν κατάλαβα πώς έγινε να μη διαβάσω τη στηλη σου νωρίτερα, αλλά έχει και ένα καλό, είναι τόσα πολλά μαζεμένα και συ τόσο απολαυστική, καλή μου εβδομάδα :) υγ: και βιβλία? και μαγειρική? και αρχιτεκτονική πόλης? και αυτό?σε θαυμάζω!
Συμφωνώ με το 8, έχω νιώσει κι εγώ πολλές φορές έτσι, νιώθω ώρες ώρες ότι έχω έρθει ή τέλος πάντων ανήκω σ'έναν άλλο κόσμο, που μ'ενοχλούν όλα αυτά, η έλλειψη σεβασμού, η αγένεια, αυτό που ο άλλος νομίζει ότι είναι μόνος του στον κόσμο βρε παιδί μου... Έλεος, δε θ'αλλάξει ποτέ αυτό?..!!