Γεύση Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 22.10.2025
22.10.2025 Γεύση Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 22.10.2025 Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ