1.1.1970 ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 1.1.1970 Δημοφιλέστατο στέκι της περιοχής. Τραπεζάκια με θέα την πλατεία Προσκόπων. Ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ, με καφέδες, σνακ και ποτά.
1.1.1970 VESPA ROSSA 1.1.1970 Το όμορφο εστιατόριο του Παγκρατίου αποφάσισε να «μιλά ιταλικά» με έναν απολύτως αυθεντικό, αλλά πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχε συνηθίσει ο ελληνικός ουρανίσκος. Κουζίνα της καθημερινότητας και όχι της εστιατορικής επιτήδευσης. Ο Κώστας Τσίγκας έστησε ένα μενού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι «το πολύ καλό μάς προετοιμάζει για το ακόμα καλύτερο».
1.1.1970 CUPOLA 1.1.1970 Ο Ιταλός σέφ Stefano Rossi μαγειρεύει κλασσικές συνταγές από τη Βερόνα, το Μπάρι και τη Νάπολη δίνοντάς τους το προσωπικό του twist. Ξεκινήστε με Negroni από το μικρό aperitivo bar του μαγαζιού και συνεχίστε με πίτσα ψημένη σε παραδοσιακό, θολωτό ξυλόφουρνο. Το μενού περιλαμβάνει μακαρονάδες, ριζότο, νιόκι και άλλα ιταλικά πιάτα, με έμφαση στη ποιότητα των υλικών.
1.1.1970 ΕΠΗΡΕΙΑ 1.1.1970 Φρέσκος all day χώρος στην κλασική πλατεία Προσκόπων με πιάτα ωραία τόσο στην εκτέλεση όσο και στην παρουσίαση. Εδώ θα βρεις πρωτότυπες σαλάτες, χειροποίητες πίτσες, burger και πολλά άλλα. Η μπάρα σερβίρει ενδιαφέροντα κοκτέιλ που έχει επιμεληθεί ο Αλέξανδρος Κουνινιώτης και δημιουργεί ο Πάνος Κούγιας, όπως το Jack Sparrow με παλαιωμένο ρούμι και passion fruit.
1.1.1970 OHH BOY 1.1.1970 Το Ohh Boy στο Παγκράτι αξίζει τουλάχιστον μία επίσκεψη για να πειστείς ότι εδώ θες να επιστρέφεις. Με έμφαση στα αγνά υλικά, παρουσιάζει, εκτός των άλλων, και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία σε γλυκά άνευ ζωικών συστατικών και ζάχαρης, χωρίς να λείπουν και αλμυρές προτάσεις, όπως τάρτες και σάντουιτς.
1.1.1970 ΜΟΥΡΙΕΣ 1.1.1970 Στην πλατεία Βαρνάβα, οι Μουριές συνεχίζουν, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, την παράδοση στο καλό σπιτικό φαγητό. Φημισμένη για την μεγάλη ποικιλία σε μαγειρευτά φαγητά (λαδερά, ψητά και άλλα) καθώς και για τα πιάτα της ώρας που φτιάχνονται από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, η οικογενειακή ταβέρνα του Παγκρατίου θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
1.1.1970 WALLA WALLA 1.1.1970 Το wine-kitchen bar του Κώστα Τσίγκα στηρίζεται σε μια θεαματική οινική λίστα με πολυάριθμες ετικέτες και γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο. Ο Τσίγκας, βαθύς γνώστης των εξωτικών υλικών αλλά και της έθνικ κουζίνας, χειρίζεται με μαεστρία και φρέσκες ιδέες το φαγητό.
1.1.1970 FRATER & SOROR 1.1.1970 Αll day bar restaurant, από τους δημιουργούς του Clumsies και του Odori, που φέρνει νέο αέρα στην Πλατεία Προσκόπων. Στην μεγάλη μαρμάρινη μπάρα που κυριαρχεί στον χώρο θα βρεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ αλλά και ένα πληθωρικό μενού με μικρά, fusion πιάτα για να μοιραστείς με τη παρέα σου. Στο υπόγειο του μπαρ, στο «κρυφό» εστιατόριο Phi Beta Kappa του Δημοσθένη Μπαλόπουλου θα βρεθείς μόνο κατόπιν κράτησης.
1.1.1970 NEUF 1.1.1970 Όμορφο και καλοστημένο all day bistro με ιδιαίτερα σάντουιτς, πλούσιες σαλάτες και βιολογικά κρασιά. Μπορείς ακόμα να τσιμπολογήσεις ξεχωριστά ελληνικά και ξένα τυριά (δοκιμάστε το γκούντα ωρίμανσης 36 μηνών).
1.1.1970 SUSHI BAR ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1.1.1970 Το The Sushi Bar προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ιαπωνικών γεύσεων στην οποία μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε 36 διαφορετικά είδη nigiri, 34 είδη maki rolls & 17 είδη sashimi ολόφρεσκων ψαριών. Δεν λείπουν φυσικά οι σαλάτες οι σούπες και τα noodles. Το μυστικό της πολύχρονης επιτυχίας αποτελεί η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών και η άριστη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας.