1.1.1970 TOMOE 1.1.1970 Γιαπωνέζικες γεύσεις και καλή αύρα. Και τι σημαίνει tomoe; Είναι το ιαπωνικό σύμβολο της ισορροπίας των συμπαντικών ενεργειών.
1.1.1970 TRICKS 1.1.1970 Οpen air bar στην Kηφισιά. βρίσκεται στο αίθριο της Κηφισιάς το οποίο ενώνει την οδό Κασσαβέτη με τη λεωφόρο Κηφισίας και είναι διαμορφωμένο σε διαφορετικά επίπεδα. Ξεκινάει την λειτουργία του στις 9 το βράδυ και συχνά οργανώνει πάρτι που κρατάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
1.1.1970 BUBA 1.1.1970 Δημιουργία της ομάδας του bargurubar της Πλατείας Θεάτρου με ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από κοσμοπολίτικες μνήμες της χρυσής Αλεξανδρινής εποχής. Η κουζίνα συνδυάζει το οικείο με το εκλεπτυσμένο και προσφέρει ενδιαφέρουσες προτάσεις με ψάρι αλλά και κυνήγι.
1.1.1970 OOZORA THE GARDEN 1.1.1970 Στο Oozora ο σεφ Γιώργος Βενιέρης δίνει το απόσταγμα μιας ταξιδιωτικής εμπειρίας δεκαπέντε ετών στις ασιατικές κουζίνες, με ερεθίσματα από ανοιχτές αγορές, υπαίθρια μικρά εστιατόρια, ακατέργαστα τροπικά υλικά, καρυκεύματα, κράματα πολιτισμών και παραδόσεων. Πειραματίζεται, φλερτάρει με την ιδέα μιας υβριδικής κουζίνας, αναζητεί τις ιδανικές αναλογίες και σχέσεις των υλικών και στην πλειονότητά τους τα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα του μπορούν να σταθούν χωρίς συμπλέγματα απέναντι στις δημιουργίες των κορυφαίων ανά τον κόσμο μαέστρων του ασιατικού fusion.
1.1.1970 NOLITA ATHENS 1.1.1970 Το εστιατόριο του ξενοδοχείου “Semiramis” στο Κεφαλάρι παίρνει το όνομά του από τη γειτονιά του Little Italy στο Μανχάταν. Ο σεφ Γιάννης Λιόκας βασίζεται στην ιταλική φιλοσοφία και χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές δημιουργεί πιάτα που εκπλήσσουν ευχάριστα. Το καλόγουστο ανοιχτό pizza bar σερβίρει σωστή pizza ενώ στο μενού υπάρχουν και έντονες επιρροές από την κερκυραϊκή κουζίνα.
1.1.1970 DOS HERMANOS 1.1.1970 Το Dos Hermanos για περισσότερα από 20 χρόνια προτείνει μεξικάνικη και tex mex κουζίνα. Οι quesadillas, οι enchiladas και τα taquitos είναι πληθωρικά ενώ στο cocktail bar θα βρεις ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη Margarita. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το εστιατόριο φιλοξενεί Κουβανούς ή Μεξικανούς μουσικούς που ανεβάζουν το κέφι.
1.1.1970 ΚΗΦΙΣΙΑ CINEMAX 3 CLASS 1.1.1970 Γενική εισοδος: 9,00€ Παιδικο, Μαθητικο, Φοιτητρια, ΑΜΕΑ, καρτα ανεργίας, γκρουπ 10 ατομων: 7,50€
1.1.1970 PARLA 1.1.1970 O βραβευμένος Θοδωρής Παπανικολάου, με εντυπωσιακή προϋπηρεσία στο «Σελήνη» της Σαντορίνης δημιουργεί εμπνευσμένη ιταλική κουζίνα της Τοσκάνης στο νέο εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.
1.1.1970 NARGILE 1.1.1970 Πρόκειται για ένα lounge bar-restaurant που συνδυάζει τη λιβανέζικη κουζίνα στην πιο chic μορφή της με την ελληνική, με γευστικά κυρίως πιάτα και γλυκά της Μέσης Ανατολής. Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ναργιλές, ο οποίος έρχεται σε 9 γεύσεις.
1.1.1970 HACHIKO SUSHI TALES & COCKTAILS 1.1.1970 Aυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις και εμπνευσμένοι συνδυασμοί στη Κηφισιά. Signature cocktails της ομάδας 3dots & a Dash, με έντονα ασιατικά στοιχεία συμπληρώνουν το μενού.
1.1.1970 SEMIRAMIS BAR- RESTAURANT 1.1.1970 Το Semiramis Restaurant, είναι αναγνωρισμένο και βραβευμένο για τη δημιουργικότητα της μεσογειακής κουζίνας και τη μοντέρνα ατμόσφαιρά του. Εκτός από μεσημεριανό και βραδινό, σερβίρει και πρωινό. Το Semiramis bar θυμίζει ισπανικό tapas και φημίζεται για τα κοκτέιλ του.
1.1.1970 ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1.1.1970 Ένα ευχάριστο στέκι για στιγμές διασκέδασης. Μεγάλη ποικιλία καφέδων και ροφημάτων. Μη χάσετε τα προσεγμένα, φρέσκα –γλυκά και αλμυρά– σνακ.
1.1.1970 ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ BARBEQUE CLUB 1.1.1970 Ποικιλία από κρεατικά, κομμένα άψογα και ψημένα σωστά. Θα γευτείτε: από ζυγούρι, σπληνάντερο και γλυκάδια μέχρι σταβλίσια μπριζόλα.