ΥΛΙΚΑ

  • 2 αυγά
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 2 φέτες μπέικον Θράκης
  • 2 φέτες ψωμί φόρμας ή ζυμωτό
  • 2 κ.γ. κρέμα τυρί
  • 2 ροδέλες ντομάτα
  • Πέστο θυμαριού
  • Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο τα αυγά μάτια.
  2. Ψήνουμε το μπέικον στον φούρνο και φρυγανίζουμε το ψωμί.
  3. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με κρέμα τυρί και πέστο θυμαριού.
  4. Στη μία φέτα τοποθετούμε την ντομάτα, πράσινη σαλάτα και από πάνω το τηγανητό αυγό.
  5. Καλύπτουμε την άλλη φέτα ψωμιού με ντομάτα, σαλάτα, αυγό και τραγανό μπέικον.
  6. Συνοδεύουμε με πράσινη ανάμεικτη σαλάτα και τσίλι σος.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα