Πρόσω Ολοταχώς

Πρόσω Ολοταχώς Facebook Twitter
0

Από αυτό τοτεύχος ο Στέλιος Κούλογλου αρχίζει ναγράφει στη LifOμια δεκαπενθήμερη στήλη. Έχω πολλέςφορές πει πόσο τον εκτιμώ - τώρα χαίρομαιπου δυναμώνει κι άλλο την ομάδα μας.

Επίσης αρχίζουνκαι σαρκώνονται οι δυο νέες μας ενότητες:το LifOTravelκαι το BookLovers.Oιοποίες ξεκίνησαν, ομολογώ, κάπωςαυθόρμητα, αλλά σιγά σιγά θα τιςδυναμώσουμε και θα τις μεγαλώσουμε,όπως μεγαλώνεις ένα παιδί που αφήσανεστην πόρτα σου οι Τσιγγάνες! Συνήθωςαυτά τα παιδιά γίνονται και τα πιοόμορφα.

Εγκαινιάζουμεόμως και μια στήλη στην τελευταία σελίδατου περιοδικού, που πολύ μ' αρέσει.Γνωστοί και άγνωστοι Αθηναίοι γδύνονταιγια καλό σκοπό, στο φακό των κορυφαίωνΕλλήνων φωτογράφων. Την ερχόμενη άνοιξηοι φωτογραφίες αυτές θα δημοπρατηθούνσε μια μεγάλη έκθεση και τα έσοδα, στοσύνολό τους, θα διατεθούν στο Ίδρυμα«Πίστη», για παιδιά που πάσχουναπό καρκίνο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης,όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλες οιφωτογραφίες, θα πωλείται μετά χωριστάκαι τα έσοδά του, επίσης, θα διατίθενταιγια τον ίδιο σκοπό. Κι επειδή οι καιροίείναι πονηροί, επαναλαμβάνω: Όλα ταέσοδα! Χωρίς κατακρατήσεις για ενδεχόμενοκόστος.

Κατά τα άλλα,ετοιμάζουμε το τεύχος για την τεχνολογίατην επόμενη εβδομάδα και τους δυομεγάλους Οδηγούς του Καλοκαιριού (τονελληνικό και τον αγγλικό). Φέτος καιεκεί θα δοκιμάσουμε ορισμένα καινούριαπράγματα και στην αισθητική, αλλά κυρίωςστο περιεχόμενο. Θα δείξει...

Επί του προσωπικού,νηνεμία. Νύχτες με φίλους σε πεζόδρομους,η ωραία χαλάρωση που φέρνει το καλοκαίρικαι το «μάγο οινόπνευμα», σχέδιαγια ταξίδια και η σχετική ικανοποίησηαπό τη διαπίστωση ότι τα καταφέραμε καιφέτος.

Καλό Καλοκαίρισε όλους 

ΥΓ. Οι φίλοιΣπύρος Στάβερης και Αλέξανδρος Φιλιππίδηςκάνουν σεμινάρια φωτογραφίας - και,σας διαβεβαιώ, τα κάνουν καλά! Όσοιενδιαφέρονται ας τηλεφωνήσουν στονΣπύρο στο 6944647346.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ