Όλη η άθλια πολιτική παρακαταθήκη του Παύλου Χαϊκάλη σε μια εικόνα

Όλη η άθλια πολιτική παρακαταθήκη του Παύλου Χαϊκάλη σε μια εικόνα Facebook Twitter
2

Kυκλοφορεί στα social media και κάνει σουξέ, ανάλογο της Υποκριτικής του. Συνοψίζει την άθλια πολιτική καριέρα ενός ανθρώπου που ενώ ανεδείχθη με χυδαιολογίες και ύφος μπουλβάρ, έφτασε να χρισθεί έως και υπουργός από την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας.

Τραγέλαφος; Ιλαροτραγωδία;

Κάτι τέτοιο.

Ας ελπίσουμε, ότι τουλάχιστον από αυτόν, γλιτώσαμε!

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Να θυμηθούμε και τη δήλωση Τσίπρα για την υπόθεση της δωροδοκίας που μάλλον σαν τρολιά ακούγεται μετά απο κάτι μήνες. Έτσι να πάρουνε και τη γενική εικόνα. "Έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα ίσιωμα" είπε ο Αλέξης Τσίπρας.