Αν στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι πρωταγωνιστούσε ο Steve Buscemi

Αν στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι πρωταγωνιστούσε ο Steve Buscemi Facebook Twitter
1
Αν στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι πρωταγωνιστούσε ο Steve Buscemi Facebook Twitter

Ένα εναλλακτικό τρέιλερ/παρωδία του «50 αποχρώσεις του γκρι» βάζει τον Steve Buscemi στη θέση του κυρίου Γκρέι, με αποτέλεσμα ίσως καλύτερο και από το πρωτότυπο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.

σχόλια

1 σχόλια
Αν επεζε ο Μπουσεμι η ταινια θα ηταν πιο σεξοπορνοδιαστροφικη.Αν μη τι αλλο,ο Μπουσεμι θα εδινε εναν σαρκαστικο τονο στον ηρωα που λειπει απ τον νεαρουλη ηθοποιο.Νταξει η ταινια απευθυνεται σε χαζοχαρουμενες ανεραστες και ανηδονες κοπελιες (καθε ηλικιας) που κατι τους τρωει αλλα δεν ξερουν ΤΙ.