Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν πρεμιέρα και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν πρεμιέρα και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ Facebook Twitter
2

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν και κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 23:45, στον ΑΝΤ1.

Η αγαπημένη σατιρική εκπομπή μόλις απέκτησε το πρώτο της τρέιλερ το οποίο είναι αποκλειστικά για το διαδίκτυο.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος πρωταγωνιστούν στο σποτάκι με με το σλόγκαν "The boys are back in town".

Το ευχάριστο για την τηλεόραση είναι σίγουρα η επιστροφή της εκπομπής, αλλά φέτος οι φανς δεν θα χορτάσουν την παρέα καθώς οι  δεν «Ράδιο Αρβύλα» θα εμφανίζονται σε εβδομαδιαία βάση, αλλά με έκτακτα επεισόδια.

 
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΕΛ ΣΑΓΕΝΤ SKY NEWS

It's Viral / Αμπντούλ Ελ Σαγέντ: Η on camera επίθεση σε δημοσιογράφο του Sky News - «Γιατί να με ενδιαφέρει να συζητήσω μαζί σας;»

«Είστε δημοσιογράφος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξέρετε πόσες ψήφους θέλω να συγκεντρώσω στο Ηνωμένο Βασίλειο; Μηδέν», είπε ο Ελ Σαγέντ φανερά εκνευρισμένος
THE LIFO TEAM
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

It's Viral / Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο - «Ξεσκαρτάρισα τους τοξικούς, πλέον μιλάω με 2,3 άτομα»

«Εκεί που είχα 6-7-8 χιλιάδες επαφές στο κινητό μου, πλέον μιλάω με 2-3 ανθρώπους. Αυτό είναι σωτήριο και το προτείνω ανεπιφύλακτα» ανέφερε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης
THE LIFO TEAM
MIRANDA KERR ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΕΡ VICTORIA'S SECRET

It's Viral / Η Μιράντα Κερ εξηγεί τον λόγο που δεν συμμετείχε στη φετινή επίδειξη της Victoria's Secret - «Είμαι 43 ετών και έχω τέσσερις γιους»

«Ο μόνος τρόπος για να το ξεκαθαρίσω μέσα μου ήταν να πω: 'Εντάξει, δεν θα συμμετάσχεις στο σόου. Πώς αισθάνεσαι τώρα;'», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο
THE LIFO TEAM