ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

H DeGeneres με καλεσμένο τον μεγαλύτερο μικρό της θαυμαστή

H DeGeneres με καλεσμένο τον μεγαλύτερο μικρό της θαυμαστή Facebook Twitter
24

Όταν η Ellen DeGeneres κάλεσε τον μόλις επτά ετών Εlias στο show της σκοπό είχε να παρουσιάσει ένα μεγάλο μουσικό ταλέντο.

Ο Εlias όμως δεν ξεχώρισε για το παίξιμο στο πιάνο...τουλάχιστον όχι μόνο!

It's Viral
24

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Αξιοθαύμαστη το ταλέντο του μικρού αλλά πόσο κρίμα είναι που προκειμένου να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό είναι αναγκασμένο να παίζει το κομμάτι με τέτοια ταχύτητα.... Χάνεται όλη η ομορφιά του κομματιού. Δεν είναι μουσική αυτό.
Επειδή δουλεύω με παιδάκια τέτοιων ηλικιών, ή αυτό είναι το πιο αυθεντικό και χαρούμενο παιδάκι του κόσμου (που το εύχομαι πραγματικά) ή το απίστευτο ταλέντο του είναι δίκοπο μαχαίρι και οι γονείς του το έχουν βάλει σε μια διαδικασία να υιοθετήσει ένα ρόλο ως παιδί θαύμα που βγάζει μια μικρή υστερία. Δυστυχώς η συμπεριφορά του μου θύμισε τα κοριτσάκια από το reality με τα παιδικά καλλιστεία και νομίζω αυτό προκάλεσε και την αμηχανία της Ellen. Αν είναι όμως αυθεντικό είναι τεράστια τύχη να έχεις τέτοιο ταλέντο και να ζεις την παιδική σου ηλικία με τόση χαρά και ενθουσιασμό.
Απλως του αρεσε η Ελεν και χρησιμοποιουσε την παιδικη του γλυκυτητα για να εχει αγκαλιες μαζι της. Με άλλες γυναικες μπορει και να πιανει. Η Ελεν αισθανθηκε ασχημα για αυτό ηταν αβολο..
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ την συμπεριφορά του -όπως ειπώθηκε- ούτε μη φυσιολογική ούτε κάτι παρεμφερές. Ο μικρός είναι 7 ετών. Και είναι όμορφο να βλέπεις πως έχει τέτοια ζωντάνια και σπιρτάδα μέσα του. Έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου πρόωρα μεγαλωμένα παιδιά. Είναι ταλεντάκι :D, είναι ζωηρός, έχει μια τρέλα που προσωπικά με έκανε να γελάσω.
Πιο φυσιολογική και σεμνότερη συμπεριφορά; μιλας για ενα παιδακι 7-8 ετων!! Το σχόλιο σου είναι πραγματικά άσχημο, κακό κ με θυμώνει που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι γυρω μου.
Κάτι δε πάει καλά με τη συμπεριφορά του; Δε φέρεται φυσιολογικά; Τόσο έχουν στενέψει οι ορίζοντες μας; Μόλις βλέπουμε έναν άνθρωπο με το δικό του στυλ και δικούς του κανόνες συμπεριφοράς (που δε προσβάλουν και κανέναν) δεν είναι φυσιολογικός; Πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν είχαμε όλοι αυτή τη φυσιολογική και σεμνότυφη συμπεριφορά που τόσο θαυμάζεις!! Το παιδάκι είναι αστέρι και αυθεντικό, δεν έχει μπει ακόμα στο καλούπι που το θέλετε, κρίμα..
@Μachu Picchu: Εγώ βλέπω ακριβώς το αντίθετο.Ένα μικρό παιδί που αντί όπως πολύ σωστά λες να να είναι αυθεντικό και να έχει δικό του στυλ, αντιγράφει φτηνές και άκομψες για την ηλικία του τηλεοπτικές εκφράσεις.. Ξαναδές το βίντεο κι αν έχεις ιδέα απο σύγχρονη αμερικανική τηλεοραση, θα δεις ότι όλα όσα λέει είναι μια αποτυχημένη (;) απομίμηση των όσων παρακολουθεί.
Υπάρχει πάντα η περίπτωση να έχει Διαταρραχή Ελλειματικής προσοχής- Υπερκινητικότητα. (ΔΕΠ-Υ). Μπορεί και όχι. Just saying. (προσωπικα τον θεωρω τρομερα χαρισματικο, τοσο χαρισματικο που μαλλον δε θα ξεγυφει απο τις ουσίες ενηλικιωνόμενος).Παρ'ολα αυτα, υπέροχος.
Σωστά... Αυτό το παιδί είναι τόσο ταλαντούχο, έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην Αμερική και να συναντήσει κάποια που θαυμάζει τόσο πολύ και τα καταστρέφει όλα με την τόσο μη φυσιολογική του συμπεριφορά!!! Τς τς τς ... τι να πει κανείς;;; Μα καλά δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί;;;; Κρίμα 7 χρονών γάιδαρος!
Συγγνώμη που εγώ δεν βλέπω κάτι «αυθεντικό και με ιδιαίτερο στυλ» σε ένα παιδί που έχει εμφανέστατε υπερυψωμένο εγώ και λέει πώς θέλει να μεγαλώσει και να γίνει «different & cool».Και συγγνώμη που υπάρχω γύρω σου και σε θυμώνει η ύπαρξη μου!