O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Το βρέφος που έλαβε την πρώτη εξατομικευμένη γονιδιακή θεραπεία στην ιστορία έκανε τα πρώτα του βήματα
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η Ντόρα Γιαννακοπούλου
Γιατί θα βιώσουμε σήμερα τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους;
Ο μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου ίσως δεν κρύβει «υπόγειο» ωκεανό, σύμφωνα με έρευνα
Παιδιά με καρκίνο από την Ουκρανία στο στόχαστρο δόλιων φιλανθρωπικών εκστρατειών με συνδέσεις σε ΗΠΑ και Ισραήλ