O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Έκτακτη στάση εργασίας σήμερα σε ΗΣΑΠ, μετρό και τραμ
Μαρουσάκης: Ξεκίνησε η επέλαση του πρώτου κύματος κακοκαιρίας - Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική
Κακοκαιρία Adel: Καταιγίδα σαρώνει την Αττική, μεγάλα προβλήματα στους δρόμους - Πού βρέχει τώρα στη χώρα
Ξανά στην Ελλάδα οι Florence and The Machine
Αθήνα: Συνελήφθησαν 20χρονος και ο 40χρονος σύντροφός του για σεξουαλική κακοποίηση δύο νηπίων