O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ένα σπίτι στο Κερατσίνι, γεμάτο με ενθύμια μιας άλλης εποχής

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Κορυφώνεται ο καύσωνας

Ειρήνη Μουρτζούκου: Το χρονικό των θανάτων στην Αμαλιάδα - Για ποιους κατηγορείται

Ομαδικός βιασμός στο Κερατσίνι: Μου έλεγαν «μην αντιστέκεσαι, μην είσαι ξενέρωτη», λέει η 14χρονη

Φύση, άνεμος, πισίνα
