O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος διακινούσε βίντεο από συνευρέσεις με τη μικρότερη αδερφή του

Ξάνθη: 30χρονος γνώρισε μέσω Facebook 79χρονη και την κλείδωσε σπίτι του για ένα μήνα

Υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: Πώς αποκαλύφθηκε, τι εντόπισε δάσκαλος

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε το νέο της look με τα ξανθά μαλλιά

Θεσσαλονίκη: 19χρονος προσπάθησε να πετάξει για Τουρκία με 15χρονη που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη
