O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Λύκοι: Αλλάζει το καθεστώς προστασίας τους στην ΕΕ, τι θα ισχύει

Σκοτώθηκε δύτης κατά τις εργασίες για την ανέλκυση του γιοτ του μεγιστάνα Μάικ Λιντς

Είσαι γονιός στην Ελλάδα; Θα γονατίσεις οικονομικά

Ποια είναι η Φίντζι Σιμό, η κόρη ψαρά που αναλαμβάνει CEO of Applications στην OpenAI

Τουσκ: «Ντροπή για όποιον ηγέτη παρακολούθησε την παρέλαση στη Μόσχα»
