H Mrs Carter «βάζει χέρι» στους φωτογράφους

H Mrs Carter «βάζει χέρι» στους φωτογράφους Facebook Twitter
1
H Mrs Carter «βάζει χέρι» στους φωτογράφους Facebook Twitter

Μετά την κυκλοφορία αρκετών μη κολακευτικών φωτογραφιών της από το Superbowl και το χαμό που ακολούθησε στο Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Beyoncé αποφάσισε να «λογοκρίνει» τις εικόνες που θα κυκλοφορήσουν από τη νέα της δουλειά, αφού μόνο εγκεκριμένες φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στα πρακτορεία μετά την κάθε παράστασή της.

H Mrs Carter «βάζει χέρι» στους φωτογράφους Facebook Twitter
Οι οδηγίες της Beyoncé προς τους φωτογράφους για το «The Mrs. Carter Show 2013 World Tour»

Όμως είναι πιθανό αυτή η πράξη της να μην οδηγήσει στο επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα, αφού αν τα μίντια δεν μπορούν να βρουν φωτογραφίες της που να μην έχει κανένας ανταγωνιστής, θα ξεκινήσουν να αγοράζουν φωτογραφίες από τους θαυμαστές στην πρώτη σειρά της αρένας και ίσως αυτό να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο πονοκέφαλο στην Αμερικανίδα σταρ και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών της.

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

It's Viral / Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

«Ακόμη δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκομαι, το κεφάλι μου, αλλά ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια