Τρελές καρδούλες

Facebook Twitter
5

Από τα Καλάβρυτα (χάρη στην αναγνώστριά μας τη Εύα)

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, Μάρτιος 2013

 

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ

It's Viral / Καλλιόπη Ταχτσόγλου: «Ο ρόλος της Μαρούσκας δεν μου έκλεισε πόρτες, αλλά μου ζητούσαν να κάνω τα ίδια πάλι»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα αγαπητό ρόλο της ελληνικής τηλεόρασης, που ενσάρκωσε η ίδια στη σειρά «Δύο Ξένοι», δηλώνοντας πως «θα το έκανε ξανά»
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Καλο θα ηταν να γνωριζει ο κοσμος γενικοτερα πως στις προηγουμενες εκλογες η Χ.Α ελαβε 497 ψηφους στον Δημο Καλαβρυτων οπου ο συγκεκριμενος δημος απο τον Καλλικρατη και επειτα αριθμει 20.497 κατοικους συμφωνα με την απογραφη του 2012!!!Εντος της πολης η ψηφοι δεν ηταν παραπανω απο 70!http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CF%81%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BD/499879023403180
Κι αμα πετάξουμε μολότοφ στην Ρητορική Μίσους που κάποιοι ερμηνεύουν ως δημοκρατική Ελευθερία λόγου θα βγείτε να πείτε πως καταδικάζετε τη Βία από όπου κι αν προέρχεται... Γιαυτό λοιπόν κι ο Πρόεδρος της Συρίας τρώει ακόμα το μπιφτέκι του από ανθρώπινες ίνες...γιατί δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να λέμε την γνώμη μας φιλειρηνικά και να υπομένουμε Στωικά βρε!