Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain

Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
3

 

Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter

Ο πολυσυζητημένος για το ταλέντο και την επιδραστικότητά του, καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain, Οlivier Rousteing αφήνει για λίγο στην άκρη τη νέα γενιά μοντέλων και επιστρατεύει θρυλικές γυναίκες της μόδας, τις πρώτες που εισήγαγαν τον όρο supermodel στη βιομηχανία και που κατάφεραν να γράψουν ιστορία σε εξώφυλλα και πασαρέλες.

Οι νέες του μούσες είναι τρεις γυναίκες που είναι γνωστές με τα μικρά τους ονόματα: Claudia, Cindy και Naomi. Τα πρώτα supermodels των 90s, κάνουν ένα εντυπωσιακό reunion για τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Balmain και φωτογραφίζονται σε άσπρο-μαύρο από τον διακεκριμένο Steven Klein.

 

"Είναι ένα νέο κεφάλαιο για τον οίκο Balmain" λέει ο Rousteing. "Μερικές φορές ο κόσμος μπερδεύεται και νομίζει πως όλα γίνονται για τα social media και το Instagram. Ο οίκος Balmain έχει ψυχή, δεν είναι μόνο για τους followers. Σχετίζεται με τα όνειρα και την αγάπη και νομίζω πως με αυτήν την καμπάνια θα το αναδείξω αυτό και επιστρέφω στις ρίζες του. Αυτή η καμπάνια έχει σχέση με ό, τι με κάνει να αγαπώ στη μόδα, κι αυτές οι τρεις γυναίκες είναι αυτό ακριβώς. Αυτές οι τρεις ήταν που με έκαναν να την αγαπήσω χθες, να την αγαπάω σήμερα και θα με κάνουν να την αγαπώ και στο μέλλον", λέει ο Rousteing στη Vogue.

 

Για τον σχεδιαστή, η συγκεκριμένη καμπάνια ήταν κάτι που περίμενε πολύ καιρό. «Βλέποντας την φωτογράφιση, ένιωθα σαν να είμαι σε όνειρο, γιατί ήξερα πως θα ήταν κάτι εμβληματικό που θα δεν θα ξεχνούσα ποτέ» λέει. "Το συνειδητοποιείς δουλεύοντας μαζί τους, είναι πολύ διαφορετικό από το να δουλεύεις με τα μοντέλα του σήμερα" συμπληρώνει. "Ξέρουν τόσο καλά τον εαυτό τους. Η καριέρα τους είναι τόσο δυνατή. Ξέρουν το σώμα τους τόσο καλά. Κινούνται την ίδια στιγμή που κινείται και η κάμερα. Ο Steven τις ξέρει επίσης πολύ καλά, οπότε ήταν πολύ καλή συνεργασία".

Cindy Crawford, Naomi Campbell και Claudia Schiffer βρήκαν επίσης την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. «Μου άρεσε πολύ που έβλεπα ξανά τη Cindy και την Naomi. Κάθε φορά είναι σαν να συνεχίζω την κουβέντα από την προηγούμενη μέρα. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές μαζί. Με την Cindy μιλούσαμε για την οικογενειακή ζωή και με τη Naomi για το ότι ακόμη θεωρείται 'κορμί' στην αγορά και γελούσαμε» είπε η Schiffer. «Ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες, θα μου δώσουν λίγη περισσότερη αξιοπιστία στα μάτια της κόρης μου» σχολίασε η Crawford.

 

Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Nαόμι, Κλόντια και Σίντι - Η χρυσή τριάδα των 90s, ξανά μαζί για τον Balmain Facebook Twitter
Μόδα & Στυλ
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντομάτες υψηλής ραπτικής, viral ποτά και high fashion ψωμιά: Το φαγητό είναι το νέο trend

Μόδα & Στυλ / Ντομάτες υψηλής ραπτικής, viral ποτά και high fashion ψωμιά: Το φαγητό είναι το νέο trend

Λεμόνια, κεράσια και ζαχαρωτά μεταμορφώνονται από την υψηλή μόδα σε ρούχα και αξεσουάρ, εδώδιμες ύλες πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες και επίσημα δείπνα των luxury brands, ενώ χυμοί και πίκλες αναβαθμίζονται σε σύμβολα κοινωνικής υπεροχής. 
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Ποιοι είναι οι Μαύροι Δανδήδες του φετινού Met Gala;

Μόδα & Στυλ / Ποιοι είναι οι Μαύροι Δανδήδες του φετινού Met Gala;

H πιο ισχυρή παρέλαση διασημοτήτων και brands στον κόσμο ή, για άλλους, η άποψη της «Vogue» για τον κόσμο, τιμά σήμερα τους Μαύρους Δανδήδες της ιστορίας με ένα show που υπόσχεται άψογο tailoring, διαμάντια και φρου φρου. Λίγο πριν συντονιστείτε στο livestreaming της βραδιάς, δείτε μαζί μας τι σημαίνει το φετινό θέμα.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
«Δεν ήξερα πού θα με πάει, ξεκίνησα με ένα σορτς και έφτιαξα δύο επιχειρήσεις»

Μόδα & Στυλ / «Δεν ήξερα πού θα με πάει, ξεκίνησα με ένα σορτς και έφτιαξα δύο επιχειρήσεις»

Η Μιρκέτα Βιδάλη, δημιουργός των brands «No Thinkin» και «Tanpire», μιλά για την εμπειρία της από τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε. Πώς διαχειρίστηκε τα hate comments στα social media και τι συμβουλεύει άλλες γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο της;
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Retro vs Approach – Νέο δίλημμα στην αγορά sneakers

Μόδα & Στυλ / Τα νέα sneakers είναι για ορειβασία στις «πλαγιές» της πόλης

Μετά την κυριαρχία των retro sneakers, τα approach shoes, μια νέα γενιά ορειβατικών αθλητικών παπουτσιών, κερδίζει συνεχώς έδαφος στα αστικά πεζοδρόμια, εκφράζοντας την καθημερινή άνεση που όλοι αποζητούμε.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Γιώργο Τροχόπουλε, πώς κατάφερες να φορά τα πλεκτά σου η Dua Lipa;

Μόδα & Στυλ / Γιώργο Τροχόπουλε, πώς κατάφερες να φορά τα πλεκτά σου η Dua Lipa;

Η Μάιλι Σάιρους, η Κένταλ Τζένερ, η Dua Lipa και πολλές ακόμα σταρ έχουν φορέσει τα πλεκτά του ανερχόμενου σχεδιαστή μόδας από τη Βέροια, που στα 23 του έχει ήδη κατακτήσει το Λονδίνο. 
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Σε ποιoν σχεδιαστή θα ανήκει από τα τέλη Μαΐου ο οίκος Dior; / Ποιος θα βρεθεί τελικά στο τιμόνι του Dior; / Όργιο φημών και παρασκήνιο στον οίκο Dior

Μόδα & Στυλ / Σε ποιoν σχεδιαστή θα ανήκει από τα τέλη Μαΐου ο οίκος Dior;

Με τμηματικές ανακοινώσεις και μισές αλήθειες που εμπλέκουν τον Jonathan Anderson και τη Maria Grazia Chiuri, ο ιστορικός γαλλικός οίκος πλήττει την αξιοπιστία της μόδας και εκθέτει τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτήν.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Φρέντυ, τι στο καλό είναι το glass skin και γιατί το θέλουν όλοι;

Ψυχή & Σώμα / Τι στο καλό είναι το glass skin και γιατί το θέλουν όλοι;

Τι είναι αυτό που κάνει τα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς τόσο δημοφιλή; Σε ποιο βαθμό διαμορφώνουν την αισθητική μας τα social media; Ποιες είναι οι τάσεις που κυριαρχούν στο μακιγιάζ σήμερα; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον make up artist Φρέντυ Καλομπράτσο.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Michel Gaubert: Ο dj που βάζει μουσικές στα σημαντικότερα catwalks

Βιβλίο / Michel Gaubert: Ο dj που βάζει μουσικές στα σημαντικότερα catwalks

Chanel, Dior και πολλοί ακόμα οίκοι υψηλής ραπτικής «ντύνουν» τα shows τους με τη μουσική του. Στο «Remixed», την αυτοβιογραφία-παλίμψηστο των επιρροών και των εμμονών του, ο ενορχηστρωτής της σύγχρονης catwalk κουλτούρας μας ξεναγεί σε έναν κόσμο όπου μουσική και εικόνα γίνονται ένα.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ

σχόλια

3 σχόλια