ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Η πιο κιτς φάτνη που είχαμε ποτέ

Η πιο κιτς φάτνη που είχαμε ποτέ Facebook Twitter
15

H καμήλα τυλίγμένη σε νάυλον για να μη βρέχεται, μαντέμενια φανάρια -τα μισά με χαλασμένες λάμπες.

 

Καλά Χριστούγεννα Αθήνα!

15

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ

It's Viral / Μπραντ Πιτ: Ακόμη ένα παιδί του απαρνείται το επώνυμό του

Πρόκειται για την 18χρονη Βίβιεν, βιολογικό παιδί του ηθοποιού και της Αντζελίνα Τζολί - Τέσσερα από τα έξι παιδιά που έχει αποκτήσει το πρώην ζευγάρι έχουν αλλάξει νομικά το επώνυμό τους σε «Τζολί»
THE LIFO TEAM

σχόλια

15 σχόλια
Μου παν έλα να πάμε να δεις στην Ομόνοια! Καλώς τα παιδιά τα δικά μας! Σαν τα χιόνια βρε (διπλής). Οι τρεις μάγοι με τα δώρα και η Παναγίτσα μ όλο το family the label μαζί. Βλέπω τον άστεγο να πουλάει το τελευταίο χαρτομάντιλο για να νοικιάσει απ' τα ρούχα του βασιλιά τη στολή του Ιωσήφ μπας και ντουμπλάρει κάνα μαραγκό και ισιώσει η μέση του στο άχυρο για τις γιορτές. Καλά Χριστούγεννα της Βανδή.
Δεν μπορεί...Κάποιοι "ειδήμονες" πρέπει να βάζουν τα δυνατά τους ώστε η πλατεία Ομονοίας να δείχνει από το κακό στο χειρότερο σαν νάχουν κάνει κάποια μυστική συμφωνία (για λόγους τόσο ανεξήγητους που ούτε η πιο απίθανη συνωμοσιολογία να μην μπορεί να ερμηνεύσει).Αλλιώς δεν εξηγείται!!
Με χαρτόνια να την φτιάχναμε (όπως εκείνη την τελετή των Όσκαρ που τραγουδούσε ο Χιού Τζάκμαν) καλύτερη θα ήταν και θα περνούσε και πιο πολλά μηνύματα :P